Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 maja 2017, 21:41
HMK

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 21 maja 2017, 21:53
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 maja 2017, 21:55
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 22 maja 2017, 0:00

aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 maja 2017, 0:19
Całe szczęście Benzema strzelił dzisiaj bramkę i zapewnił sobie możliwość przywdziewania białego trykotu królewskich w przyszłym sezonie. Brawo Karim.Chemik pisze:Tylko Benzema.
Delpiero14
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 maja 2017, 6:31
FRYDERYK SZOPEN
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 maja 2017, 8:20
pomiajac wszystko co piszesz i to ze jestes zwyczajnym debilem, to na ucho powiem ci na czym polega twoj problem. tacy jak ty (tutaj napisze o polskich kibicach juve, bo to typowo polska sprawa), czyli takie malomożdżki rok temu pisali: po co nam alves, on jest gorszy od lichsztainera. dzis to samo piszesz o albie czy neymarze. ale jakby ten alba czy neymar trafil do turynu nagle takim malym małomozdżkom jak ty otwieraja sie sie oczy (tak jak w przypadku alvesa). widzisz. miedzy malomozdzkami (takimi jak ty) a kumatymi (takimi jak np. filedy czy kilkju typow z mu na tym forum) roznioca jest zasadnicza, nie potrafisz dostrzec umiejetnosci. mam dla ciebie zla wiadomosc: jesli w twoim wieku jestes tak glupi, zawsze juz taki bedziesz.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 maja 2017, 9:19
dawaj gdzie mówiłem że alves jest słaby piłkarsko i gorszy od lichta? określenie kanalia to brzmi że jest słaby piłkarsko? No właśnie, ja nie przywiązuję wielkiej uwagi do pisowni ale ty po prostu nie umiesz pisać w naszym języku i kto ma mały mózg? Jak zawsze zabłysnąłeś intelektem jak i twój kolega miłośnik patologicznego rapu z blokowisk który to zalajkował, ciągnie swój do swego;);>FRYDERYK SZOPEN pisze:pomiajac wszystko co piszesz i to ze jestes zwyczajnym debilem, to na ucho powiem ci na czym polega twoj problem. tacy jak ty (tutaj napisze o polskich kibicach juve, bo to typowo polska sprawa), czyli takie malomożdżki rok temu pisali: po co nam alves, on jest gorszy od lichsztainera. dzis to samo piszesz o albie czy neymarze. ale jakby ten alba czy neymar trafil do turynu nagle takim malym małomozdżkom jak ty otwieraja sie sie oczy (tak jak w przypadku alvesa). widzisz. miedzy malomozdzkami (takimi jak ty) a kumatymi (takimi jak np. filedy czy kilkju typow z mu na tym forum) roznioca jest zasadnicza, nie potrafisz dostrzec umiejetnosci. mam dla ciebie zla wiadomosc: jesli w twoim wieku jestes tak glupi, zawsze juz taki bedziesz.
dodam tez identyczna sytuacje przezylismy kilka lat temu z alexisem. kibice arsenalu malo nie zwariowali: po co nam ten leszcz on w barcelonie siedzial na ławie. po kilku latach jest tam niemal legendą. bo widzisz małomozdzku, ja np. umiem docenic klase rywali, dla mnie taki kroos jest najlepszym pomocnikiem swiata. dla ciebie docenic rywala jest rzecza niezwrozumiała i dlatego byles, jestes i bedziesz małomozdzkiem.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 22 maja 2017, 11:18
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 maja 2017, 11:24
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 22 maja 2017, 11:29
EndriuK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 22 maja 2017, 11:43
aveiro
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl