O futbolu na luzie... - Strona 4256

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 maja 2017, 21:41

Pamiętacie Paderborn? W sezonie 14/15 grali w Bundeslidze i spadli, w 15/16 spadli z 2. Bundesligi, a już za kilka miesięcy rozpoczną sezon w czwartej lidze. :lol2:

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 21 maja 2017, 21:42

Chemik pisze: W sezonie 14/15 grali w Bundeslidze i spadli, w 15/16 spadli z 2. Bundesligi, a już za kilka miesięcy rozpoczną sezon w czwartej lidze.
Jak Hoffenheim tylko na odwrót.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 21 maja 2017, 21:53

CAMPEEEOOOOOOOONESS! :peace:

To jak Chemik, #ZidaneOut? XD

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 maja 2017, 21:55

Tylko Benzema.

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 22 maja 2017, 0:00

Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 maja 2017, 0:29 przez aveiro, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 maja 2017, 0:19

Chemik pisze:Tylko Benzema.
Całe szczęście Benzema strzelił dzisiaj bramkę i zapewnił sobie możliwość przywdziewania białego trykotu królewskich w przyszłym sezonie. Brawo Karim.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2017, 1:58

Delpiero14 pisze: No a gdyby nie Ranieri, to cieszyliby się z mistrzostwa sezon temu. To jest właśnie problem Kogutów. Zawsze jest ktoś lepszy.
sezon temu byli na 3
Salas11 pisze: Ale końcówka sezonu w wykonaniu Młotów,
Kogutów

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 maja 2017, 6:31

aveiro pisze: Obrazek

ten byk od kiedy w w hiszpani sa transmisje z meczow ligowych (czyli od 89) cos miałki jest. powiedzialbym nawet ze bardzo miałki. Bo poza dwoma sezonami Capello gdzie faktycznie byli najlepsi, to pozostale, liczone na palcach jeden reki, mistrzostwa smierdzą na kilometr). gorzej bedzie jak VAR wprowadzą. po byku zostana tylko kopyta.

przy okazji, chcialbym prosic fanow CR7, pilkarza z tyloma zlotymi pilkami, wklejcie mi JEDNĄ, 1 słownie: jedna akcje CR7 z lat w Esp taka jak messiego z meczu wczorajszego:

nie chce przeciez wiele prawda? jedna. w koncu chyba znajdziecie gdzies u tego "najlepszego pilkarza swiata"? bo przeciez nie chce abyscie wklejali -tak jak mozna z messim- akcje co kolejke :) plizz jedną. jedna jedyną.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 maja 2017, 7:53

FRYDERYK SZOPEN pisze: "najlepszego pilkarza swiata"? bo przeciez nie chce abyscie wklejali -tak jak mozna z messim- akcje co kolejke plizz jedną. jedna jedyną.
zobacz kto wiecej goli strzelił i kto jest mistrzem :D

btw najwieksza kanalia w piłce nożnej obecnie.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 maja 2017, 8:20

League pisze:
FRYDERYK SZOPEN pisze: "najlepszego pilkarza swiata"? bo przeciez nie chce abyscie wklejali -tak jak mozna z messim- akcje co kolejke plizz jedną. jedna jedyną.

pomiajac wszystko co piszesz i to ze jestes zwyczajnym debilem, to na ucho powiem ci na czym polega twoj problem. tacy jak ty (tutaj napisze o polskich kibicach juve, bo to typowo polska sprawa), czyli takie malomożdżki rok temu pisali: po co nam alves, on jest gorszy od lichsztainera. dzis to samo piszesz o albie czy neymarze. ale jakby ten alba czy neymar trafil do turynu nagle takim malym małomozdżkom jak ty otwieraja sie sie oczy (tak jak w przypadku alvesa). widzisz. miedzy malomozdzkami (takimi jak ty) a kumatymi (takimi jak np. filedy czy kilkju typow z mu na tym forum) roznioca jest zasadnicza, nie potrafisz dostrzec umiejetnosci. mam dla ciebie zla wiadomosc: jesli w twoim wieku jestes tak glupi, zawsze juz taki bedziesz.
dodam tez identyczna sytuacje przezylismy kilka lat temu z alexisem. kibice arsenalu malo nie zwariowali: po co nam ten leszcz on w barcelonie siedzial na ławie. po kilku latach jest tam niemal legendą. bo widzisz małomozdzku, ja np. umiem docenic klase rywali, dla mnie taki kroos jest najlepszym pomocnikiem swiata. dla ciebie docenic rywala jest rzecza niezwrozumiała i dlatego byles, jestes i bedziesz małomozdzkiem.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 maja 2017, 9:19

FRYDERYK SZOPEN pisze:
League pisze:

pomiajac wszystko co piszesz i to ze jestes zwyczajnym debilem, to na ucho powiem ci na czym polega twoj problem. tacy jak ty (tutaj napisze o polskich kibicach juve, bo to typowo polska sprawa), czyli takie malomożdżki rok temu pisali: po co nam alves, on jest gorszy od lichsztainera. dzis to samo piszesz o albie czy neymarze. ale jakby ten alba czy neymar trafil do turynu nagle takim malym małomozdżkom jak ty otwieraja sie sie oczy (tak jak w przypadku alvesa). widzisz. miedzy malomozdzkami (takimi jak ty) a kumatymi (takimi jak np. filedy czy kilkju typow z mu na tym forum) roznioca jest zasadnicza, nie potrafisz dostrzec umiejetnosci. mam dla ciebie zla wiadomosc: jesli w twoim wieku jestes tak glupi, zawsze juz taki bedziesz.
dodam tez identyczna sytuacje przezylismy kilka lat temu z alexisem. kibice arsenalu malo nie zwariowali: po co nam ten leszcz on w barcelonie siedzial na ławie. po kilku latach jest tam niemal legendą. bo widzisz małomozdzku, ja np. umiem docenic klase rywali, dla mnie taki kroos jest najlepszym pomocnikiem swiata. dla ciebie docenic rywala jest rzecza niezwrozumiała i dlatego byles, jestes i bedziesz małomozdzkiem.
dawaj gdzie mówiłem że alves jest słaby piłkarsko i gorszy od lichta? określenie kanalia to brzmi że jest słaby piłkarsko? No właśnie, ja nie przywiązuję wielkiej uwagi do pisowni ale ty po prostu nie umiesz pisać w naszym języku i kto ma mały mózg? Jak zawsze zabłysnąłeś intelektem jak i twój kolega miłośnik patologicznego rapu z blokowisk który to zalajkował, ciągnie swój do swego;);>
Mam docenić albę za zachowanie na filmiku? :brawo: :lol2:
frustracja szopena jak widzi że Real ma najmocniejszą ławkę na świecie a barca kupuje Paco czy Gomesy :rotfl: :roftl3:

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 145

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 22 maja 2017, 11:18

Wasz Ulubieniec :D

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 maja 2017, 11:24

Mam nadzieję, że zawarli tam klauzulę odstępnego w wysokości co najmniej 100 mln euro, bo inaczej zaraz jacyś krezusi go podpierdzielą;)

Awatar użytkownika
EndriuK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 328

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 22 maja 2017, 11:29

W trzy tygodnie zrobił furorę to musieli się zabezpieczyć, żeby nikt im go nie sprzątnął :D

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 22 maja 2017, 11:43

To chyba wygląda na pożegnanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”