Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 427

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2010, 13:00

Nikt z forumowiczów nie ogląda meczu ? Co tak cicho ?

Drogba zaczyna na ławce, więc ... będzie chyba ostre strzelanie Chelsea :P Ostatnio jak Didier nie gra, to Chelsea gromi rywali, ciekawe jak będzie dzisiaj. Obie ekipy bez swoich najlepszych strzelców, ale bramek chyba nie zabraknie.

Remis :pray:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 kwie 2010, 13:11

It's Berba time :twisted:

Come on United! 8)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2010, 13:28

Mam nadzieję że zagęszczenie środka pola wyjdzie nam na dobre. W sumie w drugie linii mamy przewagę dwóch zawodników,a Fletcher powinien byc co najmniej równorzędnym rywalem dla Lamparda. W obronie powinno byc doścc dobrze jest Rio jest Vidic a i Garry nie gra jakiejś tragedii. Miałem nadzieje że za Parka zagra Nani bo jeśli chcemy coś strzeli to ofensywne trio : Berba, Valencia, Park może nie wystarczyc choc wiemy że ten ostatni w ważnych meczach potrafi grac na bardzo wysokim poziomie. Co do Chelsea to upatruje naszą szansę w ich drugiej linii. Cole-Mikel-Lampard to dośc dziwne zestawinie i mam nadzieję że będzie to widac w grze :P Zhirkov po stronie Valencii mam nadzieję że Ekwadorczyk to wykorzysta i z Berbą zagrożą kilkoma wrzutkami bo Bułgar głową gra potrafi :P ... Byle by się za mocno nie cofał tylko ...

PS. Sorry za błędy ale c z kreską mi nie hula :P

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 14:07

Haha Jo COOOOLEEE! !!!!!! Ale piętka !!! Chelsea na razie wyraźnie lepsze posiadanie piłki i pomału wypracowują sytuacje !

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2010, 14:16

Dean jest ślepy :?: Nie on jest tylko z Liverpoolu :roll: Chelsea nas rozwala idealnie w pomocy, mam nadzieję że Owen szybko dojdzie do dobrej dyspozycji bo poza Fletcherem który gra na jakimś przyzwoitym poziomie to w środku nie ma dosłownie nikogo ... :roll: Skrzydła nie istnieją za bardzo ale wszystko co stworzyliśmy to jednak bokami. Berba gra tak jak się obawiałem czyli dośc schowany nie daje nic za bardzo drużynie i nie daje miejsca Parkowi i Valenci za bardzo aby Ci mogli jakoś zagra z nim kombinacyjnie.

PS. Cole :O :!:

EDYTA :

Chelsea gra tak jak chce. Chcą atakowac - atakują, chcą odpocząc - mądrze się bronią i tak to wygląda na razie. Widac jak dużo w ataku nam daje Roo, bez niego praktycznie w ofensywie nie istniejemy ,a jak już coś stworzymy to bigos i tyle na temat. Park jak jedyny cos tam próbuje ale chyba tylko on. Valencia z Berbą dośc statycznie i ani jeden ani drugi nie robi zbyt dużego zamętu w obronie The Blues. A do tego ta zmarnowana sytuacja Bułgara w 43 minucie [']. Po mojemu: Nani za Valencię i Carrick za Rudego - inaczej możemy kończyc w dziesiątkę.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 14:37 przez majer13, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 kwie 2010, 14:34

Chelsea bez Essiena DD, Cola Bosingwy wyraznie lepsza, strasznie u nas wygląda pomoc, Giggs Scholes Valencia ponizej jakiegos normalnego poziomu, podoba mi sie jedynie Fletcher, Evra i co ja mowie-park, facet chaos ale biega walczy i cos robi.ciezko widzie2 polowe, bez own gola nie widzenikogo kto mialby strzelic. Mozna jedynie dac naniego za giggsa by troszke pojezdzil tego paprocha ferejre

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 kwie 2010, 14:35

Evra ma czarne dni ostatnio :P. Cole go zmasakrował przy tej bramce.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 kwie 2010, 14:38

a jaka jest wina evry? mie ciekawi co robila pomoc ze srodkowymi obroncami przy tej bramce.

0 celnych strzalow... to oddaje nedze i rozpacz w naszym wykonaniu.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 kwie 2010, 14:38

Prochu w tym ustawieniu nie wymyślimy. Ale na temat Berby jako wysuniętego napastnika nie chce mi się pisać. Pokazał to sam w jedynej dobrej sytuacji jaką miał. To jest świetny piłkarz, ale nie na tę pozycję. Gramy bardzo słabo, nie umiemy przebić się przez pressing Chelsea. Bez pomysłu, mało przebojowo na skrzydłach. Rozumiem, że Giggs może już nie dysponować taką szybkością i mieć inne atuty. Ale Valencia nawet nie próbuje ścigać się z Zhirkovem, jakby się go bał. Jedyna prawdziwa szansa jaką mieliśmy to rzut karny...oj, zapomniałem, że się go Dean nie dopatrzył.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 kwie 2010, 14:39

A to w ogóle jakieś strzałby były? Cała pomoc do wymiany. Valencia chyba najsłąbszy mecz w sezonie. Scholes z Giggsem padaka, Fletcher nie widoczny jeszcze przy golu zjebał. Dawać Carricka, Naniego i Macheda na szpice, Berbe cofnąć. Trzeba uratować remis.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 14:46

Gramy na razie bardzo dobrze przytomnie rozgrywamy piłkę i nie tracimy w jakiś głupi sposób. Na razie defensywa dobrze się spisuję nawet Frank świetnie wybił piłkę Berbie, mam nadzieję że tak zostanie :) Nie spodziewałem się że tak dobrze będziemy grali ! Mam nadzieję że po meczu z United bez względu na wynik dalej będziemy tak grali. Zdziwiłem się że Dean nie dał żadnego karnego bo w na Sky Sport nazwali go Mike "penalty" Dean komentatorzy mówili że Dean ciągnie swój rekord 16 karnych w tym sezonie. Na wyróżnienie zasługuję Malouda co on gra od czasu Hiddinka w Chelsea to jest masakra z każdym meczem coraz lepiej !! Jeszcze Real będzie chciał go zwinąć :lol: Co do United, dla mnie niewidoczny był praktycznie Giggs. Berbatov oprócz rajdu lewą stroną co tak się obrócił chyba nie pokazuje zbyt wiele. Valencia się stara jakoś ale nie ma zbytnio nikogo by wrzucić piłkę w pole karne. SAF pewnie ich opierd**** za 1 połówkę. Myślę że Nani powinien wejść , on powinien zrobić jakąś różnice. SAF powinien również uspokoić Garry'ego bo go ponosi a może w głupi sposób osłabić drużynę. Komentatorzy na Fox Sport często wymieniają Machede jak tego który udźwignie ciężar zwycięstwa i przechyli losy meczu.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1300

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 kwie 2010, 14:50

A to w ogóle jakieś strzałby były?
Był słownie: jeden w światło bramki po strzale Evry.Grajcie tak dalej to w środe Anglia obudzi się z ręką w nocniku bez drużyny w 1/2 LM

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2010, 15:23

DROOOOGGGBBAAA !! :jupi:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda