Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 lip 2015, 17:44
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 05 lip 2015, 18:04
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 lip 2015, 18:48
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 05 lip 2015, 19:14
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 lip 2015, 19:22
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 lip 2015, 19:30
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lip 2015, 21:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 lip 2015, 21:29
Coś w tym jest, wczoraj wykupiłam cały zapas gumy Turbo w okolicyDr.Football1 pisze:Cholera, tez macie tak, ze jako stare chlopy uwielbiacie rzeczy, ktore kochaliscie jesc w dziecinstwie? Szczerze mowiac arbuza, Nesquik, serki homogenizowane z dodatkiem kakao, twarozek i maslo orzechowe moge jesc bez przerwy. NIGDY mi sie nie przejadly.
Leniwe! U mnie w domu rzadko się pojawiały, ale za to Marcin mi po parę kilko tygodniowo kupował, jak w ciąży byłampiotrcies pisze:Ja ze smaków dzieciństwa najbardziej lubię leniwe, pierogi z nadzieniem z twarogu z cukrem, knedle z truskawką i z rzeczy bardziej wytrawnych - kopytka
Jaką?janop pisze:Ja już swoje poleżałem z książką na słońcu.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2015, 21:35
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lip 2015, 21:35
Ale to chyba nie z krowyfutbolowa pisze:Ja wczoraj robiłam domowe, bo akurat zostało mi z pół kilo farszu z gołąbków. Super, polecam bardzo
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 lip 2015, 21:37
Najpiękniejsza książka o rybachjanop pisze:Ota Pavel "Śmierć pięknych saren" - naprawdę dobra.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 lip 2015, 21:37
Fakt, do wyboru miałam jeszcze gotowe mielone krowo-świńskie, ale wybrałam szynkę i sama mieliłam. No ale cicho, świnia też dobraCris7 pisze:Ale to chyba nie z krowyfutbolowa pisze:Ja wczoraj robiłam domowe, bo akurat zostało mi z pół kilo farszu z gołąbków. Super, polecam bardzo
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 05 lip 2015, 21:58
Nie chciałbym deprecjonować twego podniebienia, ale akurat surf i Bobby to średnie burgery.Tomusmc pisze:W Gdańsku burgerów jest mnóstwo. Samych foodtracków dużo mniej, ja osobiście zaliczyłem parę dobrych knajprewelacyjny burger był z żurawiną i mielonymi orzechami włoskimi w Bobby Burger na Długiej. Niebo w gębie! Pod tyłkiem mam jedną z najlepszych burgerowni czyli Surf Burger, ale osobiście jeżdzę do Burgermanii. Max raz w miesiącu się zajadam, nie częściej
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lip 2015, 22:25
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 lip 2015, 22:37
Sprawa jest prosta - robisz wieczór kawalerski w piątek i zapraszasz Doktora, który będzie przewodniczył całej imprezie.Morrow pisze:Ja wracam z pytaniem, które już kiedyś tu zadałem. Tak się zadziało, że jestem świadkiem na weselu i szukam atrakcji na potencjalny wieczór kawalerski. Jakieś tam zarysy są ale szukam jeszcze pomysłów. Jakby ktoś miał jakieś fajne wspomnienia z takich imprez i miał do polecenia jakieś oryginalne (albo nie) patenty to byłoby miło
Carbon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio