Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2011, 17:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 mar 2011, 18:23
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2011, 19:01
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 30 mar 2011, 19:03
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 30 mar 2011, 19:14
Może nie mógł pić z ziomalami soków wieloowocowych bez dodatków cukru i sztucznych barwników oraz konserwantówsbQ pisze:Coś gdzieś czytałem, ale nie potrafię teraz znaleźć..tzn. dlaczego Żewłakow powiedział coś w stylu, że "zostałem zmuszony do odejścia" ? to jakiś podtekst był?
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2011, 19:15
O co chodziło dokładnie to już możemy tylko spekulować.- Tak naprawdę to nie ja skończyłem z tą reprezentacją. Wytworzyła się taka sytuacja, że czuję, iż zostałem do tego zmuszony. Nie chcę być problemem dla nikogo, ani dla reprezentacji, ani dla trenerów. Myślę, że najrozsądniej było zachować się w taki właśnie sposób
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 mar 2011, 20:15
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 31 mar 2011, 13:11
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 mar 2011, 13:15
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 04 kwie 2011, 10:18
VADER
RodSt
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 kwie 2011, 13:04
Jarosław K. - pośrednik
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 kwie 2011, 13:09
Plujesz nienawiścią, uważaj, żeby się nią nie zachłysnąć.Arwin pisze:Jarosław K. - pośrednik
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 kwie 2011, 12:41
ze strony głównejSelekcjoner reprezentacji Polski, Franciszek Smuda przyznał, że nie potrzebuje w kadrze Manuela Arboledy w obecnej formie. "Franz" odniósł się także do wypowiedzi Artura Sobiecha, który ostro skrytykował Kolumbijczyka.
- Nie potrzebuję w kadrze Arboledy w takiej formie. Chciałem go, jak był najlepszym stoperem ligi. Zresztą on nie dostał jeszcze obywatelstwa, więc o czym my w ogóle rozmawiamy? Moim zdaniem czasami przesadza z reakcjami, gdy jest w słabszej formie, a dzięki nim chce się utrzymać na szczycie. Jeśli w ogóle zagra w kadrze, to o żadnym konflikcie nie będzie mowy - powiedział Smuda.
- A Sobiech niech się lepiej nie wypowiada, kto ma być w reprezentacji, bo nie wiadomo, czy on się w niej znajdzie. Jako żółtodziób powinien trzymać język za zębami, bo to inni zadecydują, czy Manuel dostanie powołanie, czy nie - dodał.
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio