No i foty oczywiście
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 lip 2015, 17:41
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lip 2015, 17:42
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lip 2015, 17:50
Matonge. Nazwa wziela sie od osiedla o tej samej nazwie... w KongoGdzie Ty mieszkasz, rany![]()
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 lip 2015, 20:38
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2015, 21:37
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 07 lip 2015, 21:57
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 lip 2015, 23:54
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2015, 0:04
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 lip 2015, 0:06
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 lip 2015, 0:27
Bo nie da się normalnie oddychać i funkcjonować?Kluchman pisze:Dramat to jest to, że prognozy przewidują ochłodzenie w najbliższych dniach i nie wiadomo kiedy wrócą upały. Nie wiem czemu ludziom przeszkadzają takie temperatury w lipcu.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2015, 7:32
Nigdy nie dogodzisz. Mamy tych upalnych dni w roku raptem kilka, więc osobiście cieszę się z każdego.Kluchman pisze: Nie wiem czemu ludziom przeszkadzają takie temperatury w lipcu.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2015, 7:40
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2015, 8:18
Czyli, że co?janop pisze:kącik Janusza na balkonie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 lip 2015, 8:46
Żebyś wiedział - żeby zrobić zakupy, muszę w tym skwarze pchać 25kg [wózek+Zońka] przez wertepy i krawężniki, a potem tachać je z dzieckiem pod pachą parę pięter w góręKluchman pisze:Co znaczy "normalnie funkcjonować"? Jakaś codzienna czynność była z tego piwodu zaburzona, futbolowo?
Trochę mnie nastraszyłeś, ale widzę na mapie korków, że u nas DK1 pusta i jedynie w Tychach i Pszczynie jakieś poważne problemy.Duch pisze:Druga sprawa, dawno nie widziałem takie burzy i takiej wichury jak dzisiaj nad ranem. Dwa drzewa pod blokiem połamane, a to dość grube sztuki jednak były. Miałem też jechać na Bielsko, ale czytam, że DK1 zablokowana, bo na całym odcinku drzewa leżą. Trzeba jednak odpuścić.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2015, 8:58
Takie butyjanop pisze:No wiesz. Stolik, krzesło na zad i krzesło na nogi, z których straszę fanów zdrowego trybu życia błyszcząc brzuchem i browarem
Tak tak, Tychy, Pszczyna i jeszcze koło Czechowic. Pewnie strażacy pracują i powoli będą udrażniać drogi.futbolowa pisze:Trochę mnie nastraszyłeś, ale widzę na mapie korków, że u nas DK1 pusta i jedynie w Tychach i Pszczynie jakieś poważne problemy.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio