Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2015, 22:24
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 lip 2015, 22:26
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2015, 22:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lip 2015, 22:31
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2015, 22:31
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 lip 2015, 22:34
Widzę że zaszło to za daleko, nie pisałem o człowieku tylko o psie. Jak pies wyjdzie to lepiej jechać prosto niż w drzewo albo w samochód jadący z naprzeciwkaWidzisz coś na drodze i starasz się to wyminąć, tym bardziej jesli jest to żywe stworzenie
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2015, 22:38
A ja pisałem o każdej istocie żyjącej, która wychodzi na drogę. Chodzi mi o normalną reakcję, jak Ci sarna wybiegnie to odbijasz, jak Ci auto wyjedzie to też odbijasz jeśli masz okazję, nie patrząc na konsekwencje. Rowerem tym bardziej bo masz większą możliwość wyminięcia, a jak uderzysz to już może być problemLeague pisze:Widzę że zaszło to za daleko, nie pisałem o człowieku tylko o psie. Jak pies wyjdzie to lepiej jechać prosto niż w drzewo albo w samochód jadący z naprzeciwkaWidzisz coś na drodze i starasz się to wyminąć, tym bardziej jesli jest to żywe stworzenie
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 lip 2015, 22:40
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 lip 2015, 23:05
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lip 2015, 23:12
Nie chcieliśmy żeby było Ci przykro, ale jak już zacząłeś...Magnum pisze:Jeszcze nikt nie wpadł na to, że ostatnio pisałem coś o ślubie dla pieniędzy
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 lip 2015, 23:38
Tak sobie uświadomiłem, że w zasadzie w Polsce wszyscy mają ogrodzone domy itp. a w USA tego się prawie że w ogóle nie widzi. Ogrodzenia to domena jakichś willi oligarchów, a tak to każdy ma normalnie dom obok każdego bez żadnych ogrodzeń czy czegoś, ew. kawałek płota ale nie jest to jakoś zamkniete czy żeby miało bramę. Nie ma więc jakiejś mowy o "otwartej bramie" czy coś. Taka ciekawa różnica.piotrcies pisze:Ludzie są głupi, jeśli chodzi o zwierzęta. Nienawidzę, jak ktoś się znęca nad zwierzakami, ale też mnie irytuje, jak na wsiach właściciele otwierają bramy, żeby ich Pimpki czy Miśki sobie biegały wesoło po ulicy.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 lip 2015, 0:01
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2015, 5:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 lip 2015, 8:15
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 15 lip 2015, 8:49
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin