Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 01 paź 2020, 20:24
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2020, 21:19

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 paź 2020, 21:22
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 paź 2020, 21:25
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 paź 2020, 21:28
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 08 paź 2020, 2:05
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 paź 2020, 13:53
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 paź 2020, 14:14
Plamy krwi pokazują jak zginęli inni gracze.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 paź 2020, 14:15
O dzięki, nurtowało mnie to, a nie widziałem wyjaśnienia, do czego to służy
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 paź 2020, 15:51
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 paź 2020, 15:58
Grałem. Ogólnie całkiem fajnie to zrobili, fajna grafika, muzyka i ogólnie klimat. Na minus spadki płynności i ogólnie masa bugów plus moim zdaniem słaby model jazdy, ale sama gra raczej na plus, można zagrać.Smashing Pumpkins pisze: ↑08 paź 2020, 15:51Ktoś w remaster mafii grał ? Jedynka to był świetny tytul
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » 08 paź 2020, 22:28
Ta gra to jest wymysł jakiegoś szatana. Mam ochotę tym pierdolnąć i się nigdy nie przyznawać, że w nią grałem.cruel pisze: ↑28 wrz 2020, 6:42Tak. Koncowy boss w obu DLC bije na glowe wszystkich pozostalych w grze wg mnie - znakomite walki. Trudne, ale bez przegiecia ani tanich chwytow. Tylko nie czytaj spoilerow, bo moga popsuc.
Gralem wojownikiem, na poczatku topor + tarcza, a potem topor dwureczny (Black Knight Greataxe). Na jednego z bossow musialem troche pokombinowac z innymi broniami, bo bylem za wolny.
Chyba widziałem walkę, w której złodziej na wyższych poziomach ma umiejętność znikania podczas przewrotu. Patrząc z perspektywy wojownika to coś wow. Ogólnie faktycznie wojownikiem jest łatwo zacząć co do skończenia to się nie mogę wypowiedzieć. Z łukiem to się jeszcze zaprzyjaźniszpiotrcies pisze: ↑08 paź 2020, 13:53Zacząłem sobie tego DS3 postacią Złodziej, wkurza mnie jego uzbrojenie, bo do łuku nie mogę się jeszcze przyzwyczaić (za wolno na razie idzie strzał), a miecz jest dobry na tych ludzików, ale nieszczególnie mi się nim operuje. Swoją drogą trafiam na takie czerwone plamy krwi, jak w nie wejdę, to wyskakuje taki ludzik z krwi i sobie biega - nie mogę na razie rozgryźć, jakie są jego właściwości![]()
Na razie tylko się pokręciłem na samym początku, więc trudno napisać coś więcej, trochę inaczej się gra niż z Bloodborne mimo wielu bliźniaczych kwestii (postać porusza się nieco inaczej), ale to są rzeczy, które przyjdą z czasem. Póki co trzeba zacząć na dobre, tylko nie wiem, czy cisnąć tego złodzieja, czy spróbować innej postaci, bo jakoś niespecjalnie mi się nim gra.
enk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 paź 2020, 6:03
haha ;d ale przyznasz, ze fajna walka, nie? Ja do dzis pamietam filmik tuz sprzed drugiej fazy, moc.
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 paź 2020, 11:30
z pewnością ułatwia, są elementy uzbrojenia, których nie miałem w Bloodborne (jak właśnie luk), ale generalnie sterowanie jest to samo - tak samo zadaje się szybkie ciosy, tak samo ładowane, tak samo ustawia się kamerę na wrogu itd. Mam wrażenie, ze posta porusza się nieco inaczej, ale może to tylko moje wrażenie. Na razie grałem zbyt mało, by powiedzieć coś więcej, ale nie omieszkam się pochwalić.
piotrcies

Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio