FMy - Strona 44

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2005, 22:39

Sławek: mówisz i masz :wink:

Giacomo Bonvini - pomocnik (środek) :arrow: w 2008 roku chłopak ma 20 lat i jest naprawdę świetny. Zastępuje u mnie Xaviego i spisuje się świetnie.
Salomon Enow - obrońca (prawy, lewy, środek) :arrow: wiek dokładnie tak samo jak w przypadku Bonviniego. Bardzo perspektywiczny i jak widać uniwersalny. Następca Nigela de Jonga.
Salomon Kalou - ofensywny pomocnik (prawy) :arrow: 2008 rok - 22 lata. Jak narazie gra bardzo żywiołowo co mi się bardzo podoba :) Doskonale zastępuje Giuly'ego.

Narazie tyle ale może niedługo coś jeszcze zapodam :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 mar 2005, 22:41

chcesz kogoś młodego i dobrego?:
Tevez, Cavenaghi, Baptista, Bojinov, Martins Obefemi, Mascherano, Glen Johnson, Snejider, Kompany... :D
a tak serio taki bardzo dobry i tani jest Kristiansen, Henrique Nie moge coś teraz nikogo wymyślić
Aha i moim zdaniem opłaca się kupić Verona. MOże grać w dobrym klubie przez jeszcze kilka lat a te 6 mln euro to nie jest aż tak dużo.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 mar 2005, 7:45

bumcyk pisze: Aha i moim zdaniem opłaca się kupić Verona. MOże grać w dobrym klubie przez jeszcze kilka lat a te 6 mln euro to nie jest aż tak dużo.
Zgadzam sie w pełni z Bumcykiem, bardzo sie oplaca kupic verona. Jak mialem go w barcelonie w jednym meczu strzelil mi 8 goli wygralem wtedy 11-0, tylko szkoda ze juz ma troche tych lat. Polecam go jak najbardziej

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 mar 2005, 9:02

wazi15 pisze:
bumcyk pisze: Aha i moim zdaniem opłaca się kupić Verona. MOże grać w dobrym klubie przez jeszcze kilka lat a te 6 mln euro to nie jest aż tak dużo.
Zgadzam sie w pełni z Bumcykiem, bardzo sie oplaca kupic verona. Jak mialem go w barcelonie w jednym meczu strzelil mi 8 goli wygralem wtedy 11-0, tylko szkoda ze juz ma troche tych lat. Polecam go jak najbardziej

po 2 macie go z darmo ;) ja polecam diego z porto !!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

h

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 08 mar 2005, 10:36

podajcie mi jakiegoś dobrego obrońce który może grać na każdej pozycjii w obronie najlepiej na prawej i lewej stronie

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 08 mar 2005, 10:40

Hugo Ibarra - gra po obu flankach, dobry ofensywnie. W lecie 2005 odchodzi za free.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

g

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 08 mar 2005, 13:54

Hugo Ibarra jest za stary mam sezon 2008 i potrzebuje młodszego , najlepiej poniżej 25 lat , a tak przy okazki podajcie mi jeszcze dobrego bramkarza

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 mar 2005, 14:10

Co do obrońców to polecam Patrice Evra z AS Monaco, Belletti z Barcy, Lahm z Bayeru, Jankulovski z Udine, Del Horno z Athleticu a bramkarze ... z bardzo młodych to Kasper Schmeichel, mój ulubiony to Valdes z Barcy, ale Rensing tez dobry ....

Wybór należy do ciebie ....

Jak myślicie kto jest najlepszy na pozycji rozgrywającego?? Na pewno nie Ronaldinho .... Za bardzo sie sepi ale jest genialny :D

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 08 mar 2005, 14:17

Drodzy forumowicze i managerowie, mam propozycję, która usprawni przekazywanie informacji o piłkarzach. Mianowicie, pytając i proponując zawodników podawajcie kluby jakimi gracie, bo przecież zawodnik X może się sprawdzić np. w Legii ale na Real może już być za słaby, itp. Co wy na to?

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 mar 2005, 16:05

ja gram barceloną i tak :
jak chcesz obrońce młodego i niezłego to dobry jest nigel de jong , lahm ,
bonera , chivu

a jak bramkarza to polecam reine i virgilliego z parmy(u mnie ma osiem 20 ...) :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 mar 2005, 16:23

hmm.. na rozgrywającego bardzo polecam marka van bommela :wink: podpora druzyny, playmaker 8)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 mar 2005, 16:27

Pasztet pisze:hmm.. na rozgrywającego bardzo polecam marka van bommela :wink: podpora druzyny, playmaker 8)
tylko juz troche stary

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 mar 2005, 16:48

Jeżeli chodzi o obrońców polecam Boumsonga (gram Sevillą i gra po prostu wspaniale) albo Yobo :!: z Evertonu. Może ze statystyk nie są najlepsi ale grają nie najgorzej, a do biedniejszych klubów radziłbym sprowadzić sobie np Demela z Dortmundu( kupiłem go za ok 100 tys Euro).
Jeżeli chcemu zakupić sobie jakiegoś goalkeepera to radziłbym 3:
-henrique
-lastuvka(raz jest dobry, a raz nie bardzo :) ale sprawdzić zawsze można)
-Saja (bardzo dobry ale tak jak w przypadku Lastuvki czesem jest gorszy)
Na pomoc radziłbym tego Verona i Bommela(też go miałem) i Rothena bo jest po prostu boski. Nawet dobry jest też Diego Gavilan i można go złapać na kontrakt a dla biednieszych klubów radziłbym konrada gołosia (golos) i jakiegoś bąka(bak) z Poloni
A na atak proponował bym Teveza i Cavenaghi'ego bo można ich kupić za mniej niż 10 mln Euro, a są wielkimi talentami.

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 08 mar 2005, 17:31

jezeli chodzi o obroncow polecam Golanskiego(LKS), Lukasiewicza (Polonia), napastnika polecam Holma - gra w jakoms klubie norweskim (zalicza duzo asyst) a pomocnika Frediego Adu poprostu wymiata gra u mnie 3 sezon i w kazdym ma powyzej 20 asyst i bramek.

but-cher
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

problem z fm 2005

Post Wyświetl pojedynczy post autor: but-cher » 08 mar 2005, 17:32

Zainstalowalem football managera 2005 i zgralem cracka. I pozniej nastapil problem a mianowicie nie moge rozpoczac rozgrywek . Na poczatku wybralem sobie wlasny kraj i lige tudziez 2 lige :) po czym wpisalem wlasne nazwe i wybralem klub ktorym chce grac . Po wczytaniu bazy danych ustawilem sklad wraz z rezerwowymi i w tym momencie mam problem bo nie moge kontynuuowac ;/

Plz help : Gadu-Gadu 2829969
Ostatnio zmieniony 08 mar 2005, 18:32 przez but-cher, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”