Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 44

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 21:39

Rasiak to powinien jak najszybciej wylwciec ze składu :P Brawa dla Franka za prawdziwe wjescie smoka :D szkoda ze tak Polacy cofneli sie do defensywy ale wieze ze w 2 połowie bedzie lepiej :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 paź 2005, 21:42

Moje wrażenie po I. połowie? Całkiem niezłe. :lol:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL FRANEKKKK GOOOOOOOOOOOOOOL NIEEEEEEEEEEESSAMOWITEEEEEEE GOOOOOOOOL

Mniej więcej takie wrażenia.

A tearaz na serio. Anglicy przewyższają Nas o parę klas. Są szybsi, lepiej podwajają krycie, robią nas jak chcą przy ataku pozycyjnym. Po pewnym czasie już się przyzwyczaiłem do ich atakow i serce nie stawało mi za każdym razem gdy byli przy polu karnym. Co do gola dla nich ...byłem wręcz pewny, żę w końcu padnie. Byli lepsi załużyli na bramkę...pomyślałem po stracie gola. Lecz nasi reprezentanci nie dali nam się długo żalić na tą stratą. Bramka właściwie z niczego. Kosowski postanowił zawalczyć, a Frankowski był tam gdzie powinien. Ale jakaż to była piękna bramka. Jakież to były emocje po jej zdobyciu. :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 paź 2005, 21:42

Mam nadzieje ze Krzyniu wejdzie za Rasiaka a Ebi przesunie sie do napadu tak jak w BVB, brakuje troche srodka pola :arrow: Szymka bo Lewandowski to moze byc dobry na obronie ale w srodku pola nie radzi sobie z rozgrywaniem, Ebi ladnie walczy brawa dla niego, Franka chwalic nie trzeba
Troche ta obrona szwankuje no i jak zawsze Rasiak ktoremu zdaje sie ze jest Ronnim i moze przebiec cale boisko, jakby wczesniej podal w jednej akcji do Kosy moglo sie zakonczyc dobrym strzalem a tak koles rasiak chyba za bardzo chce ale mu nie wychodzi!!!!
Juz dawno nie wisdze sensu gry Rasiaka!!!!!! RASIAK OUT!!! mam nadzieje ze Janas go zrzyci z boiska i basta :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 21:43

hehe, ja oczywiscie bede bronic Rasiaka :)
fakt, ze w kilku sytuacjach mogl zagrac troche lepiej :)
ale ... chyba nie jest zle :)
napisze tak : jakby to Rasiak byl w tym miejscu to pewnie strzelilby gola glowa :)
ale oczywiscie ciesze sie, ze Frankowski tam byl :D i pewnie huknal :)

na wielka pochwale zasluguje .... Lewandowski i Zewlakow :)
obaj graja naprawde niezly futbol :)
Wright-Phillips za wiele nie moze zrobic, Zewlakow mu dosc utrudnia zycie :D
a Lewandowski wg mnie jest bardziej widoczny od np. Sobolewskiego :) (co on te nogi ma tak szeroko :lol: )

pozdrawiam

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 paź 2005, 21:45

wynik jest super.gra dużo gorsza.Chyba bedzie musiał wejść krzynówek

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 paź 2005, 21:45

O Rasiaku to juz sie wypowiadac nie będe bo nie ma sensu a czego gra to chyba nikt z nas nie wyjaśni.Franek jest świetny wszedł i zaraz bramke :wink:

Franka mamy nie oddamy :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 paź 2005, 21:45

Szczerze mówiąc lepszy wynik niż gra, ale jest dobrze :D.Niestety Anglicy zepchnęli nas do głębokiej obrony i tylko wybijamy.Od czasu do czasu (czyt. bardzo rzadko) wychodzimy z kontry i to nie skutecznej.Dziękuje Bogu, że Franek znalazł się tam gdzie być powinien.Mam nadzieję, że teraz Polacy w końcu nie będą bronić wyniku, tylko zdadzą sobie sprawę, że Anglicy są do ogrania.To pierwszy gol strzelony w Anglii w tych eliminacjach, jeśli się nie mylę.Zanućmy sobie Norbiego, Świerszcza i Iwana, piwko w dłoń i przed TV.

Wszystkiego najlepszego Niggaz :!: :!:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2005, 21:49 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 paź 2005, 21:46

cloner pisze:fakt, ze w kilku sytuacjach mogl zagrac troche lepiej
ale ... chyba nie jest zle

zle nie jest tylko TRAGICZNIE w jego wykonaniu :!:
co do Sobola nie ma go co winnic!!!
fakt dobrze ze rzasa nie gra

No nie wierze JANAS jestes niespelna rozumu!!! zdjal Smolarka a RASIAK DALEJ GRA!!!! no bezsensuu
dobra ide na mecz ale mam nadzieje ze jak najkrovcej bede ogladac RASIAK

No i znowu strata rasialda !!!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2005, 21:49 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 paź 2005, 21:48

cloner pisze:fakt, ze w kilku sytuacjach mogl zagrac troche lepiej

Czyli w kazdej w ktorej dotknal pilki? No daj spokuj :lol:

cloner pisze:jakby to Rasiak byl w tym miejscu to pewnie strzelilby gola glowa
No pewnie! Jakby sie pilka w miare od niego dobrze odbila :D
cloner pisze:Lewandowski

Szczegolnie gdy sie kiwa z cieniem, podaje do niewidzialnego kolegi i gra w dziada z angolami, oczywiscie jako dziad.
cloner pisze:bardziej widoczny
Nie znaczy lepszy :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 paź 2005, 21:48

wynik jest super.gra dużo gorsza.Chyba bedzie musiał wejść krzynówek

Krzynowek lekiem na wszelkie zło? :roll:

cloner pisze:Wright-Phillips za wiele nie moze zrobic, Zewlakow mu dosc utrudnia zycie Very Happy

A ja to trochę inaczej widzę. Shaun rzeczywiście nie może zrobić wszystkiego na prawej stronie jednak czasami za nim Żewłakow nnie nadąża. Choć z drugiej strony za tak szybkim zawodnikiem ciężko nadążyć.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 paź 2005, 21:53

Polsce gratulujemy jednego celnego strzału.
napisze tak : jakby to Rasiak byl w tym miejscu to pewnie strzelilby gola glowa
Albo nogą w trybuny.

Będzie jatka na MŚ, skoro nasi gracze nie podwyższaja umiejętności, tylko wiek w metryce. Akurat gol Franka przewidziałem. Najpierw ratował Janasowi posadę ze zmiany, teraz jeszcze raz i przeniesie go w historię. Się rozmarzyłem :lol:. Ale niech szaleje, bo na MŚ pewnie nie dostanie powołania.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 12 paź 2005, 22:37

Nie wypowiem sie co do gry Rasiak bo szkoda slow - wystep ponizej jakiejkolwiek krytyki! Rasiak wypad z kadry i nigdy nie wracaj - zreszta kibice juz Cie zapewne odpowiednio nagrodza za "znakomity wystep".

Ogolnie slabo jako zespol...

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 paź 2005, 22:43

eh ten Rasiak - pupilek selekcjonera :(

po holendra on go wystawił? czemu od poczatku nie grał Franek? jak ten Rasiak radził sobie w I lidze Angielskiej zanim trafił do Tottenhamu?

brak mi słów ;/

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 paź 2005, 22:48

a ja myśle że zagralismy dobrze,.
w końcu jeszce nmigdy nie wygraliśmy w ANglii, to co oni liczyli że dziś wygramy ??

zaprezentowaliśmy się dobrze, walczyli Polacy, udało się strzelić bramkę, a Boruc bronił kapitalnie,

oczywiście Jop, lewandowski sa napewno do wymiany, ale reszta grała naprawdę nieźle.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 paź 2005, 22:51

No cóż meczu z Angolami nie da się wygrać grając w dziewiątkę....o czym mówię...do oprawianego przez was Rasiaka dołączyłbym Lewandowskiego....on grał(tak mi się wydaje...grał=w przenośni)na pozycji środkowego pomocnika....najkrótsza charakterystykja tej pozycji to : być fighterem-->co pokazał świetny jak zwykle Sobolewski...a Lewandowski ..grał bez pasji...tylko stał i przyglądał się przeprowadzanym przez Agolów akcjom...taki wolny słuchacz..."on tu tylko po drodze"...no i prawda...tylko po drodze..bo mam nadzieje że to jego ostatni mecz w reprezentacji..oby...ja go nie trawie od wsze czasów...powienien zmienić pozycję na boisku albo dyscyplinę...najlepiej na szachy ekstremalne...a może po prostu presja i nerwy go zjadły...no ale gracza na takiej poozycji nie mogą takie problemy dotyczyć...a Rasiak...no Rasiak jak zwykle...wysoki bezrobotny...nie umiał wykorzystać swoich walorów (walorów=przenośnia)..mógł chociaż trochę poprzeszkadzać tym rosłym obrońcom Anglii....Franek zrobił co do niego nalezało..i teraz pobawię się troche w proroka..ale wydaje mi się że niedługo możemy spodziewać się kolejnego transferu do ligi angileskiej..kto-to-taki kto-to-tatki??? BORUC!! dla mnie niewątpliwy bohater tego meczu...Dudek musi zacząć martwić się o miejsce w 1. jedenastce...
Pozdrawiam...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”