Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2011, 23:17
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 23:17
To pokrowiec na aparatPawel875 pisze:Następnym razem chowaj pokrowiec na telefon (?), Araby ponoć czujne
Bo juz widze Bart jak Ty o 13 w niedziele biegasz skacowany z usmiechem od ucha do uchaCzłowieku Ty się kiedyś uśmiechasz? Na tym meczu wyglądasz jak seryjny morderca. I przestań pić
Doktorek na zdjęciach wygląda jak przysłowiowy Kibol który handluje dragami na meczach i terroryzuje społeczeństwo, a na forum taki milutki Miś
Trochę przypominasz Festera Adamsa
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lip 2011, 23:19
To ja chciałbym zobaczyć jej zdjęcieDr.Football1 pisze:Poza tym spojrz - w rekach zamiast browara butelka wody,a jak mysisz,kto robil to zdjecie ?
Jak mam mega kaca, to staram się nie odsłaniać nawet rolet w oknach i udaję, że noc jeszcze trwaDr.Football1 pisze:Bo juz widze Bart jak Ty o 13 w niedziele biegasz skacowany z usmiechem od ucha do ucha
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 23:22
Jak Ty wstawisz swojeTo ja chciałbym zobaczyć jej zdjęcie
Ja robie tak samo jak jestem sam,ale wiesz jak to z babami... 'Chodz,przewietrzysz sie,przejdzie ci' , 'chodz niedziela jest,chce na spacer' , 'z kolegami miales sile pic,a ze mna to juz nie wyjdziesz'Jak mam mega kaca, to staram się nie odsłaniać nawet rolet w oknach i udaję, że noc jeszcze trwa
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lip 2011, 23:27
Moje już tutaj jestDr.Football1 pisze:Jak Ty wstawisz swoje
No widzisz. Musisz pójść w moje i sbQ ślady. Rocznik 90 nie narzeka i na razie nie zrzędzi. Może jak troszkę podrosną, to zaczną smęcić, ale ważne, że się słuchająDr.Football1 pisze:Ja robie tak samo jak jestem sam,ale wiesz jak to z babami... 'Chodz,przewietrzysz sie,przejdzie ci' , 'choc niedziela jest,chce na spacer' , 'z kolegami miales sile pic,a ze mna to juz nie wyjdziesz'
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 23:45
No wlasnie,ja mam rowiesniczke,a takie zawsze 'wiedza lepiej'No widzisz. Musisz pójść w moje i sbQ ślady. Rocznik 90 nie narzeka i na razie nie zrzędzi. Może jak troszkę podrosną, to zaczną smęcić, ale ważne, że się słuchają

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lip 2011, 23:52
Polka? Jezu chłopie ona zbyt delikatnie wygląda. Uważaj, abyś jej krzywdy nie zrobiłDr.Football1 pisze:No wlasnie,ja mam rowiesniczke,a takie zawsze 'wiedza lepiej' Specjalnie dla Ciebie wstawie nawet wspolna fote
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 lip 2011, 23:53
A gdzie tam! Przecież od razu widać, że to niegroźny miśDoktorek na zdjęciach wygląda jak przysłowiowy Kibol który handluje dragami na meczach i terroryzuje społeczeństwo, a na forum taki milutki Miś
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 lip 2011, 23:57
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 23:57
Polka,choc niektorzy mowia,ze wyglada jak WloszkaPolka? Jezu chłopie ona zbyt delikatnie wygląda. Uważaj, abyś jej krzywdy nie zrobił
Taa,wiem,ze jestem podobny do Sean'a Connery'egoPS, Doktorku, na tle swojej dziewczyny wyglądasz strasznie staro
Merci bien EnjoTo ona wygląda bardzo młoda.Generalnie dziewczyna daje radę .Ładna.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lip 2011, 0:07
Taa, przy zgaszonym świetle...Dr.Football1 pisze:Taa,wiem,ze jestem podobny do Sean'a Connery'ego
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 lip 2011, 0:11
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lip 2011, 0:13
Jego laska jest z 90 rocznika. Źle zrozumiałeśEnJoy's pisze:Ubek Ty jesteś rocznik '90 czy źle zrozumiałem posta wcześniejszego ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 lip 2011, 0:18
No wlasnieBtw. przecież noulajfy nie mogą mieć dziewczyn
W niedziele jedzieDoktorek Twoja dziewczyna nie chce przyjechać do Polski na wakacje? Oczywiście bez Ciebie, TY se chlaj w BXL.

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lip 2011, 0:20
Pokazywałeś mi ją kiedyśDr.Football1 pisze:Znalazlem jeszcze jedna fajna fote. Jakis rok temu na dyskotece za Bruksela. Pelna kulturka (po prawej moj sasiad)
No jak dobrze się składaDr.Football1 pisze:W niedziele jedzie A zebys wiedzial,ze sie schlam
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio