Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 gru 2006, 14:37
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 15 gru 2006, 19:20
Wosek07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarArsLyo » 15 gru 2006, 20:32
BarArsLyo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 15 gru 2006, 23:18
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 gru 2006, 23:36
W obecnej formie MU, Lille jest bez szans... Wystarczy spojrzeć, co wyczyniali w fazie grupowej - cudem wyszli z drugiego miejsca.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 16 gru 2006, 10:57
Jarzinho pisze:a jak było w przypadku United, przeciez takze rzutem na tasme zajeli pierwsze miejsce notujac porazki z Celticiem i Kopenhaga a awans podobnie jak Lille wywalczyli w ostatniej kolejce, przegrywajac do przerwy.
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 11:14
matt pisze:Do przerwy to oni nie przegrywali W 45 min bramke strzelil Vidic i było 1:1. Jak się poźniej skończyło, każdy wie. Tym meczem ManU pokazał charaker. Zresztą nie pierwszy raz. W tym sezonie tracili gole jako pierwsi, aby wygrać mecz. Co do meczu z Lille to są oni zdecydowanym faworytem. Oczywiście nie można lekceważyć przeciwnika, ale mając jako trenera Sir Alexa, piłkarze wiedzą to bardzo dobrze.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 16 gru 2006, 12:50
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 13:09
Einar pisze:Nie powiedziałbym, że takim rzutem na taśmę... Benfikę cisnęli cały czas, wygrali zasłużenie. Przed rokiem mieli zresztą dużo gorszy skład, przechodzili przebudowę. A w tym roku Manchester zostawił w pokonanym polu Celtic, Benfikę i Kopenhagę, czyli moim zdaniem zespoły z wyższej półki niz Lille (moznaby polemizować z Kopenhagą, choć moim zdaniem Duńczycy są lepsi od Francuzów). A Lille? Dwa remisy z Anderlechtem i w ostatniej kolejce bardzo szczęśliwy awans (AEK zremisowało w Brukseli). Jak dodać do tego, że grupa H była najsłabsza ze wszystkich grup, a Manchester zajmuje pierwsze miejsce w Premiership wyłania nam się jasny obraz faworyta.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 16 gru 2006, 13:51
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 13:59
Einar pisze:A rok temu piłkarze ManU dopiero się ze sobą "zgrywali", w tym sezonie maszyna sir Alexa funkcjonuje swietnie. Moja opinia jest taka, że Lille ma jakies 10% szans na awans i możesz się z nią zgadzać lub nie... Tyle na ten temat.
Einar pisze: Ponadto Kopenhaga wcale nie jest taka słaba (wyeliminowanie Ajaxu...) i jakby trafiła do grupy H zamiast Anderlechtu to sądze, że przynajmniej trzecie miejsce by miała...
Nie wiem jakie widzisz tam powiazania. Napewno Celtic nie wygladal tak samo jak Milan w ostatnim meczach.No wiesz, mecz Milanu z Lille bardzo przypominał mecz Celticu z Kopenhagą ;].
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 16 gru 2006, 14:18
Faktycznie - tu moj blad. Sprawdzilem teraz owczesny sklad Manchesteru i rzeczywiscie wielkiej rewolucji kadrowej wtedy nie bylo...Jarzinho pisze:Kto sie tam ze soba zgrywał, mozesz mi powiedziec, bo nie rozumiem. czy przed poprzednim sezonem MU bardzo zmienilo swoj skald, tak zeby potrzeba bylo czasu na zgranie. Moze w lutym tego roku bym cos takiego zrozumial, ale napewno nie wtedy.
"Przynajmniej". W fazie grupowej zawsze jest trochę przypadku... Choćby wspomnieć ManU przed rokiem, gdy na pewno na Puchar UEFA zasłużyli...Szybko spadaja w twojej klasyfikacji, dopiero co byli lepsi od OSC.
Nie, ale praktycznie o nic nie grał... O to mi chodziło.Nie wiem jakie widzisz tam powiazania. Napewno Celtic nie wygladal tak samo jak Milan w ostatnim meczach.
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 14:27
Einar pisze:Nie, ale praktycznie o nic nie grał... O to mi chodziło.
Zasłuzyli, chyba tylko historia, bo z gry to nie zasłuzyli anwet na bycie w zeszłorocznej edycjii."Przynajmniej". W fazie grupowej zawsze jest trochę przypadku... Choćby wspomnieć ManU przed rokiem, gdy na pewno na Puchar UEFA zasłużyli...
Einar pisze:Jarzinho napisał:
Kto sie tam ze soba zgrywał, mozesz mi powiedziec, bo nie rozumiem. czy przed poprzednim sezonem MU bardzo zmienilo swoj skald, tak zeby potrzeba bylo czasu na zgranie. Moze w lutym tego roku bym cos takiego zrozumial, ale napewno nie wtedy.
Faktycznie - tu moj blad. Sprawdzilem teraz owczesny sklad Manchesteru i rzeczywiscie wielkiej rewolucji kadrowej wtedy nie bylo...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 gru 2006, 14:33
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 gru 2006, 20:30
Jak można cechować się kompletnym brakiem formy ?Wosek07 pisze:Cechowali się kompletnym brakiem formy
Idę o zakład, że ogromna rzesza kibiców, którzy w sercu noszą nie United a inny klub z palcem w tyłku, z zamkniętymi oczami, na ślepo, po omacku wskażą faworyta - United. Ja jestem nastawiony podobnie jak Ty do tego pojedynku. Chociaż patrząc na pary Ligi Mistrzów ... lepiej być nie mogłoJarzinho pisze:Zdecydowanym faworytem sa, ale w oczach włąsnych kibicow
Normalnie pękamEinar pisze:Faktycznie - tu moj blad. Sprawdzilem teraz owczesny sklad Manchesteru i rzeczywiscie wielkiej rewolucji kadrowej wtedy nie bylo...
Nie zasłużyli. Ponieśli dotkliwą karę. Życie ich sprało pasem na gołą dupę i całe szczęście, bo dziś są efekty. Zamiast poranionego zadka mamy punkty. I to się liczy.Einar pisze:Choćby wspomnieć ManU przed rokiem, gdy na pewno na Puchar UEFA zasłużyli...
A Manumef jak zwykle się wyrwał jak filip z konopiiA co do losowania 1/8 LM to krótko - Lille - bardzo fajnie i przyjemnie. Rewanż za zeszły rok im się należy, a tym razem United nie zlekceważy rywala Krzywy
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio