Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steve Randle » 16 lip 2007, 13:33
Steve Randle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 lip 2007, 13:34
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steve Randle » 16 lip 2007, 13:36
Co ty powiesz? Jak nie będziesz chciał czytać to nie.Cris7 pisze:Ale ty nam wystarczasz bez herdusia.
Steve Randle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 lip 2007, 13:36
Steve Randle pisze:Ja chyba sobie dam gg do profilu bo widać, że herdek to ciekawa postać. Tak więc herdek- pisz. Później wam wkleję część tego serialu.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2007, 13:58
wojtas_ao pisze: Casillas ( Moya)
( Torres, Cicinho) (Cannavaro) (Metzelder) (Raul Bravo,Torres)
Ramos Alex Pepe Marcello
Diarra
Reyes (Delared,Zapater) Quaresma
(Balboa) Riquelme (Higuain,Cicinho)
(Gago)
Robinho Rvn
(Soldado) (Sawiola)
Transfery
Ac MIlan<----- Emerson+Cassano=12 mln
Mallorca<----- {Pablo Garcia+Javi Garcia+Adrian + 3 mln} =Moya---->Real Madryt
Sarragossa<----- Helguera+Mejia=Zapater----->Real Madryt
Fc Porto <----- Baptista+Salgado+4 mln=Quaresma----->Real Madryt
Marsylia<----- Raul+Guti+5 mln=Sani Nasri( kontrakt na 10 lat z tego 3,5 na wypożyczenie do Marsyllli)
10 mln=Reyes--->Real Madryt
13mln=Riquelme--->Real Madryt( kontrakt na 4 lata
21 mln=Alex--->Real Madryt
12 mln=Pepe--->Real Madryt
Za rok wykupmu jeszcze np . Companego z Hsv za jakieś 7 mln żeby zastąpił Canne którego można by sprzedać za jakieś 2.5 mln
Za 3 lata następcą kończącego kariere Rvn będzie Negredo który skończy wtedy pobyt na 2,5 wyp. z xerez
Także bilans wychodzi nast.
Ogółny koszt transferów i zmian w klubie = -66 mln-6(zmiana trenera)=-72 mln
Średnia Wieku ok 23,5 lat ( dla porównanie Milan to ponad 30)
Myślę że Moya grałby we wszystkich meczach Copa Del rey + 2 meczach Chl+2 mecze w primera to dałoby jakieś 10 meczyków w sezonie
Stoperzy byliby barzdo explatowani , aby się zgrać Także Metzelde i Canna wchodzili by tylko z ławki i np w podstawie gdzieś w 6/7 meczach . Para pepe alex byłaby ciekawa poniewąz obaj to brazylijczycy, mają po 24 lata oraz świetnie grają głową co może się przydać w st.fargamentach po obu bramkach.
Na bokach pewniakiem jest Ramos . Raul Bravo byłby zmiennikiem tylko w osatecznośc bo dużo występów zanotowałby miguel torres zarówno na prawej stronie gł ( w copa del rey i paru meczach primera oraz lm a także w końcówkach w razie niekorzystnego wyniku ramo szedłby bardziej do przodu na st.fragmenty a nwet na 3 napastnik skrzdłowego ) nie do końca pewne jest że grałby marcelo choć jest lepszy w of. to nie jestem pewien czy będzie pewny pod własną bramką także nie wykluczone że marcello gralby ze słaboszymi przeciwnikamia torres np gdy na skrzydąłch są zaj. garcze czyt walencia,sevilla,As roma . Cicinho prędzej zagra na pomocy chyba że jak kontuzja to wtedy na obronę.
W pomocy para diarra riquelme również często w podstawie dla zgrania ale wobec zmęcznenie dla zapater i gago przewiduje dużo około 13 meczy - copa delredy 3 mecze w lm i 5 w primera .
Quresma byłby naszą siłą napędową ale wkłada napewno dużo sił w efektowne zwody dlatego nie przewiduje aby cofał się do odbrony .Potrzebny jest dla niego zmiennik ztąd higuain może liczyć na dużo spotakń ok 8 w pierwszym składzie.
Reyes będzie musiał stoczyć ciężko bój o miejsce na lewej flance z cicinho jednka myślę że będą grać w stsounku 2:3 dla cicinho to ozcazc kilaknaście spotkań w podst. składzie dla brazylijczyka .
Wreszcie w ataku tutaj myślę że będzie naszą siłką rvn zagra na typowei szpicya robinho na pozycji jak w drużynie canarinhos . Myślę że często zagrłby też roberto soldado - wszsytkie mzce copa delrey 2 mecze w lm oraz 5/6 w primera. Dla Sawioli myślę czas nadzejdzie głównie w końcówkach . Ale dlatego ukladu ważne mogą być miesiące kontuzji ruda sierpień i wrzesień kiedy swioal i solado będą wlaczyć o miejsce u boku robsona
Jeśli chodzi o przygotowania do sezonu proponowałbym zgrać w austrii z Ac milan potem mecze w moskwie i olać hanover na jego stadionie a zaprosić go do nas na trofeo santiago benabeu 4 drużyny byłyby oprócz realu i hanower można by zaprosić bayern bo mają teraz nie ziemską pakę , a oni sie napewno zgodzą bo teraz nie graja w lm to długo nie zgrają już realem a taki meczor to byłaby super rzecz dla równowagi jeszcze jedną drużynę z espani na poziomie hanoveru -gaetafe ( pożeganie shustera itd.) można jescze zgarć wtym turnieju z betisem ( fajnie jakby był tam też atletico i liverpool)
Kwestie techniczne
Rzuty wolne Riqulme
Rożna z prawej reyes
Rożne z lewej Riquelme
Rzuty karne Rvn/Ramos
Capitan : 1 Casillas
2:Ramos
Robinho (to już jego 3 sezon także chyba się mu należy nonie)
![]()
Jaka jest wasza opnia . Proszę o uwagi . Myślę że na wszyustkie nie odpowiem dlatego . Napewno będziecie gadać ze guti i raul to historia naszej drużyny itd takze prosze też o nie pisanie typu gadasz łuypoty i nic pozatym albo obarźliwe texty ( twoja stara itd) bo to nie ma sensu
Jeśli chodzi o raula to parwda ze to duch druzyny motywator dlatego sądzę że mógłby zostać jescze sezon ale z drugiej strony ma już 31 lat - w tyym sezonie grał w prawie każdym meczu ( tylo raz nie mając kjontuzji grzał ławę czy. betis ) a zdobył tylko 7 goli trochę mało a pozatym w końcówce nie grał zabardzo zabeirali mu bale i wogule sprawił wrażenie jakby mu się nie chciało . Takze dlaczego ma grać za nazwisko przecież soldado i sawiola są młodsi szybsi mają podobno refleks a pnadto lepszy stzrał z dystansui przyspieszenie. O ronaldo też gadaliście poczekajcie się przebudzi to już było parę lat a tylkop psuł atmosfere. Wiem ze raul jej nie psuje ale jest mało skuteczny i wiecie co myślę że dla niego tak jak dla roniego będzie najlepsze zmiana otoczenia.Hala madrit
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 lip 2007, 14:04
Kluchman
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2007, 14:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 lip 2007, 14:45
Wszystko co znajduje się na stronie i forum jest właśnością serwisuCorinthians pisze:Duchu, nie pytałeś się mnie o zgode na użycie avatara
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 lip 2007, 21:12
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 lip 2007, 21:12
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 lip 2007, 21:15
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 lip 2007, 21:17
Seba ma problemy z netem i nie wiem kiedy zagosci regularnie na pilk.pl, on sam tego nie wieBask pisze:Czeher może Ty coś wiesz
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 lip 2007, 21:23
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 lip 2007, 21:47
Rozumiem... nie wnikam głębiej w Wasze sprawy.Bask pisze:wiedział bym gdyby gdzieś wyjechał Twisted Evil
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio