Ty wiesz akurat kogo Legia nienawidzi najbardziejdarek123 pisze:Twoje ostrzeżenie dla mnie tylko potwierdza to co napisałem bo świadczy, że ciebie też to.... denerwuje ? Boromir napisał 2 przekleństwa a mu ostrzeżenia nie dałeś. Dziwne to skoro kibicujesz... Wiśle?Więc ja powtórzę. Legii zawsze zależy najbardziej na meczach z Lechem i Wisłą bo to są dwa kluby których nienawidzą najbardziej .Gadanie, że bardziej zależy im na meczu z Widzewem to wstawianie bajek i piszecie je tylko dlatego, że Wisła jest dla was za mocna a dzisiaj Lech okazał się też lepszy a Widzew jest cienki.piwus pisze:Generalnie bazujesz na kilku błędnych założeniach. Po pierwsze, że rzucanie racami świadczy o bardzo wyjątkowym traktowaniu meczu. Po drugie, że kibicom jakiegokolwiek klubu może nie zależeć na wygranej. Po trzecie, że kibice Legii w ogóle nie uważają meczu z Amicorzem za prestiżowy. Po czwarte, że miesiąc bez wygranej nie ma wpływu na ich nastrój. Po czwarte, że można napisać słaby merytorycznie post, rzucić na koniec mięsem i insynuację i czuć się jak zwycięzca. Ostrzeżenie.
Polskie Gran Derbi/derby Polski na stałym równym poziomie. Nie rozumiem, czemu Manu jest wystawiany. Nie rozumiem jak Lech to robi, nie powinni wygrać tego meczu. To prawdopodobnie wynika jego majstrowego sposobu bycia.
PS. P.S. PS Bienias rok temu pisałeś, że meczowi z Wisłą jest najbliżej do derbów Polski, teraz zrównaliśmy się z Lechem? Nieładnie.