Wątpie to aby Inter pozyskał tego piłkarza ... Manccini go nie bedzie widzial nawet w skladzie...Bogi pisze:Najlepiej dla Alberto będzie gdy nie opuści Italii.Włochom zawsze lepiej u siebie. . .Do Juve raczej nie pójdzie, ostatnio dużo się mówi o Interze, ale chyba Moratti chce zrobić trochę szumu w okół klubu tymi ofertami.Poprostu nie chce sobie nawet wyobrazić (a wyobraźnie mam nie małą) że Alberto grałby u nas.Tylko, heh, pomyślcie co myśli sobie teraz Crespo albo JDT, bo Pippo chyba pierwszy do odstrzału.Np Hernan : To ja się *%&#@#@ staram jak najtaniej przekonać Romka, abym został w Mediolanie, a oni mi tutaj sprowadzą Alberto ? .JDT może zostać, ale przykład Realu pokazuje, że 4 dobrych napastników, to raczej nie tędy droga.Czekam na wieści o Bonerze, bo coś cicho o nim ostatnio.To samo Frey, oraz reszta zdolnej młodzierzy z Parmy.Co z Carraciollo ? Słyszałem Bolton - dobrze ?
A co do zawodnikow włoskich co nie umieją grać za granicą to sie nie zgodze wystarczy spojrzec na Zole jaka on zrobił kariere w Blues i na wyspach był wybitny...
Zresztą Vieri rówinież dobrze grał w Hiszpani bynajmniej wq mnie!!