AC Milan (zbiorczy) - Strona 44

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 03 cze 2005, 23:11

Bogi pisze:Najlepiej dla Alberto będzie gdy nie opuści Italii.Włochom zawsze lepiej u siebie. . .Do Juve raczej nie pójdzie, ostatnio dużo się mówi o Interze, ale chyba Moratti chce zrobić trochę szumu w okół klubu tymi ofertami.Poprostu nie chce sobie nawet wyobrazić (a wyobraźnie mam nie małą :wink: ) że Alberto grałby u nas.Tylko, heh, pomyślcie co myśli sobie teraz Crespo albo JDT, bo Pippo chyba pierwszy do odstrzału.Np Hernan : To ja się *%&#@#@ staram jak najtaniej przekonać Romka, abym został w Mediolanie, a oni mi tutaj sprowadzą Alberto ? .JDT może zostać, ale przykład Realu pokazuje, że 4 dobrych napastników, to raczej nie tędy droga.Czekam na wieści o Bonerze, bo coś cicho o nim ostatnio.To samo Frey, oraz reszta zdolnej młodzierzy z Parmy.Co z Carraciollo ? Słyszałem Bolton - dobrze ? :)
Wątpie to aby Inter pozyskał tego piłkarza ... Manccini go nie bedzie widzial nawet w skladzie...
A co do zawodnikow włoskich co nie umieją grać za granicą to sie nie zgodze wystarczy spojrzec na Zole jaka on zrobił kariere w Blues i na wyspach był wybitny...
Zresztą Vieri rówinież dobrze grał w Hiszpani bynajmniej wq mnie!!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 cze 2005, 23:22

sly_FCI pisze:
Wątpie to aby Inter pozyskał tego piłkarza ... Manccini go nie bedzie widzial nawet w skladzie...
A co do zawodnikow włoskich co nie umieją grać za granicą to sie nie zgodze wystarczy spojrzec na Zole jaka on zrobił kariere w Blues i na wyspach był wybitny...
Właśnie chciałem napisać wyjątki, ale za dużo ich się zrobiło :wink: Zola, Vialli, kolonia włoska w Chelsea i właśnie Vieri w Atletico, Ravanelli...Jednak najlepsze ligi świata mają to do siebie, że piłkarze wychowani w nich, w tych krajach, niechętnie je opusczają, a jak opuszczą to nie grają najlepiej.I wcale się im nie dziwie - to są inne kultury gry.
Kogo jak kogo, ale napastników, to Inter nie potrzebuje. . .

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 03 cze 2005, 23:45

Bogi pisze:
sly_FCI pisze:
Właśnie chciałem napisać wyjątki, ale za dużo ich się zrobiło :wink: Zola, Vialli, kolonia włoska w Chelsea i właśnie Vieri w Atletico, Ravanelli...Jednak najlepsze ligi świata mają to do siebie, że piłkarze wychowani w nich, w tych krajach, niechętnie je opusczają, a jak opuszczą to nie grają najlepiej.I wcale się im nie dziwie - to są inne kultury gry.
Kogo jak kogo, ale napastników, to Inter nie potrzebuje. . .
Jedyna formacja wedlug mnie w naszym pieknym klubie ktora jak narazie nie potrzebuje wzmocnien... Chociaz przydał by sie jakis jeszcze jeden dobry napastnik bo wiadomo kontuzje rzecz ludzka ... Napastnicy musielbi by powalczyc na treningach i pokazywacwac sie Manciemu z jak najlepszej strony z tym ze jakas niezadowolona duam moglaby chciec opuscic klub dlatego ze siedzi na ławie :?

A co do piłkarzy wychowanych w najsilniejszych ligach swiata to chyba podziele twoją opinie, chodź również stwierdze ze wyjatkow jest bardzo duuuuuzo :D no i pilakrze z nieco (ale tylko nieco slabszych lig) bardzo czesto wyjezdzaja za granica np z lig:
:arrow: Francuskiej
:arrow: Holenderksiej
:arrow: Portuglaskiej
:arrow: Brazylijskiej
:arrow: Argentynskiej
Przeciez tym ligom tez nic nie brakuje, no chyba tylko tego ze nie moga pilkarzom zaoferowac takich pieniedzy jak we Włoszech Hiszpani czy Anglii :D

pozdro :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 0:07

Ej może nie w tamacie ale agent Gilardino odmówił Chelsea gdyż nie ma zamiaru opuszczać Calcio. To jest news z przed 22:00 :D i mówił że preferują Milan :D Wyjaśnił czemu i wszystko ..

Teraz znów Chelsea wróci do tematu Adriano oby nie skutecznie. Czemu oni w Calcio szukają napastnika najlepsi są widocznie

A jak mowa o Adriano to z obaczcie jak Kaka I Adriano sie bawia razem :D Niby rywale za miedzy a bawia sie jak :) Derby omawiaja 8)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 04 cze 2005, 0:13

W koncu obaj sa mlodzi i obaj brazylijczycy moga sie dogdac, w Kolumbii by ich za to killem ale tam to fanatycy...
Adriano nie odejdzie z Interu bo ma tu dobrze, bo ma kumpla Kake :wink: hehe :D nie no Jezlei Romek zaproponuje 100 moze byc kiepsko ale ile on mu bedzie musial dac za sezonj? Zreszta Moratti powiedzial ze Adriano nie jest na sprzedaz!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 0:29

Młodzi - popularnii Brazylijczycy. Ciekawe jak bawia sie w nocy w Mediolanie. Takie miasto noca to raj. A nie wierze że nich nie nosi razem.

Z Brazylijczyków w Mediolanie są Kaka, Cafu, Serginho, Dida, Adriano. I tylko dwóch młodych to zyja pełnia życia :D Pewnie i tak nie gaaja za duzo o piłce. Dwóch młodych Canarinhos który bedzie strasznie trudno wyciadnośc z Mediolanu. I tak jak Kaka ma co chciał i sie nie rusza tak Adriano ma "za dobrze" i tez nie odejdzie. Dla samych derbów i impresek warto zostać :D hehe

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 cze 2005, 12:05

Dzis czytałem ze Milan moze zaczac grac systemem 1-3-4-1-2
W defensywie maja grac Stam-Nesta-Maldini druga linia to nie wiadoma ale maja ja tworzyc Kaka' i Ronaldinho :lol: ostatnio mowił ze jest niezadowolony ze z Barcy odszedł Rosella ktory jego do kataloni sciagnał wiec nawet jest mozliwe
Pomysłodawca tego planu jest sam Silvio ktory bardzo chciał by miec Brazylijczyka w swoim zespole a jak sie uprze to sypnie kasa , jednak nie zabardzo w to wierze :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 12:22

Hunter powiem Ci szczerze że boje sie pozytynie tego meracto.

Wyczytalem ostatnio w siecie i prasie ciekawe rzeczy o Pinim Zahavim i dla tego sie boje pozytynie.

Człowiek które jest odpowiedzialny [nieoficjalnie] za to że Barca ma prezydenta w osobie Laporty....

Ale powiedz mi jedno czy warto :?: Ronaldinho za taka kase :!: Nawet Włosi cos juz piszą o kontakcie na lini Milan - Rossell :shock: i kur.. szok :!:

3-4-1-2. hmm ?? No tak defensywa zależna Jaap Sadnro Paolo pomoc to chyba juz mercato wyjaśni i tak w trójkacie 1-2 czyli Kaka - Sheva i .. Gila a Crespo rezerwa :?:

Boje naprawde sie boje meracto pozytywnie ale boje sie :D :twisted:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 cze 2005, 12:30

Wiesz w sumie jak sie zastanowic to taki system byłby nawet super
Teoretycznie mogłby wygladac tak:

=================Dida====================

======Stam========Nesta=========Maldini=====

===Gattuso=====Pirlo=====Ronaldinho=====Marek===

=================Kaka'===================

==========Gila============Sheva============

Oczywiscie Ronaldinho raczej nie rozstanie sie z Brca ale tak go dałem :wink: za niego Vogel? Ambosini? Marek wracał by sie do obrony jakby co Gattuso , Pirlo czyscili by srodek Ronaldinho troche bardziej do przodu a tam razem z Kaka' tylko piłeczki by dogrywali Shevie i Gila no ale nawet jakbu nie było Ronaldinho to Ambrosini i Vogel utrzymali by rownowage pomiedzy atakiem a obrona.

Tak pan Pini moze zamieszac te jego kontakty dlatego Włosi sa pewni ze niedługo Torres przyjdzie ach ci Włosi :lol:

Zastanawia mie jeszcze z jakim numerem bedzie grał Marek jak wiadomo jego numer z Udine i reprezentacji Czech jest w Milanie zastrzezony po sławnym Baresim

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 cze 2005, 12:40

A ja Wam powiem, że przesunął bym Rino oraz Andreę do środka, a załatwił sobie prawdziwą prawą pomoc, bo jednak Gennaro jest lepszy jako DM.Od biedy może być Cafu, ale ma swoje lata i latać i hasać po prawej stronie to już nie dla niego.Napewno Łysy coś wymyśli :wink: .Ale skład bardzo mi się podoba :), tylko Dinho nieRealny :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 12:48

No przyznam ze jest to wymiatajace ustawanie.

I na uzupełnienie teraz ustawianie trzeba wygać jakieś .. hm .. 80 baniek :!: Ronaldinho 50 i Gila 30 "+ , -" 5 baniek za kazdego gracza.

Nie wiem sam lepiej chyba szukaj nadal w Brazyli gwaizdek ala Kaka niz płacic 50 baniek za tak wielkiego gracza. Leonardo musi zadzialać :D i Pini tż koleś jest ponoc stracznie nie lubiany przez prezydentów bo zawsze dochodzi do calu po trupach. W Angli nazywają go super-agent.

Teraz sadze że Gila i potwierdzenie bedzie nr.1 potem moze obrońca i jesli im nie odbije pozytywnie to nie bedzie gwiazd ala Torres czy Ronaldinho.

Ten Pini jest chyba żydem który ma wszystko i mze wszystko :D Mało tam takich :D

wojtas1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 04 cze 2005, 13:03

--->FORZA MILAN<---

1WP za post nic nie wnoszący do tematu//Tomusmc

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 13:40

Hunter a też wietrzysz rewelacje w tym mercato jak Włosi :?: Jakaś mega niespodzinka może jakaś fantastyzna inwestyska jak w przypadku Rickiego :?: Czy spokojne okno wegle wcześniej obranej ploityki :?:

Bo wiesz mowi sie dużo o tym całym Pinim ostatnio o Rossellcie ale trzeba a pamietać że Braida też ma swoje kontakty a o Leonardo nie wspomne :?:

Jak myślisz bedzie szok w czasie meracto :?: i pozytywny strach jest jednak wskazany :?: Jak tak to wytupuj cos nowego [kogoś] moze sie załozymy hehe Choś nie bo Ty Milanista to pewnie wiesz co mówisz i tylko dym stracił siono :D

Gomół
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomół » 06 cze 2005, 14:58

Myslicie że Milan pozyska Ronaldinho?? Nie ma mowy to nie ten zawodnik, którego Milan potrzebuje. szybki, przebojowy z brazylijską finezją... On by mi sie nadawał do Chelsea-preferuje grę kombinacyjną, z kontry...
Milan jest chyba mimo wszystko najlepszą drużyną w Europie, ale przegra z Liverpoolem w finale bo został wykończony psyhicznie (bramka za bramkę, zachowanie Dudka podczas karnych itd.
Pozdrawiam :)
Gomół

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 cze 2005, 15:26

Gomół pisze:Myslicie że Milan pozyska Ronaldinho??
nie, napewno nie 8) Barca w zyciu sie na to nie zgodzi. oni raczej mysla o duzych wzmocnieniach, a nie oslabieniach zespolu. marzy im sie lm i Ronaldinho napewno im sie baaaardzo przyda w przyszlym sezonie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”