Ostrzeżenia - komentarze - Strona 44

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 16:32

Kolego Serek Nie ma nikt tak na prawda prawa zbanować użytkowników który wypowiadja sie w kluturalny sposób i zazwyczaj w temacie a jeszcze watro zwrucić uwage na nie mało wiedze danego użytownika tym bardzie że to forum o footballu a nie Na Wspólnej :D

Ewentualcna zbaniowanie bedzie tylko dowodem braku szacunku dla użytwowników forum tym bardzie że ja i i mój syn mam takie samy zdania wkońcu jesteśmy rodziną. Płynie w nas ta sam krwe. Ja szacunkiem duzym daże redakcja syn także a czy Redakcja Nas ??

Prosiłem o numer faksu by załatwic tą spraw i wysłać pisemne pozwolanie i oświatczenie moje i syna w kontekscie tym zarzutów.

Pozdrawim Fanów footballu Dziś Wielkie Derby na San Siro i bedzie jatka :D ..... ja to sym mówi

Dziękuje i prosze o kontakt :D --- **FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 16:37

Zaza Ty tak naprawde czy tylko udajesz ? :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 16:40

serek408 pisze:Wiem , ze powinno byc rownouprawnienie , ale proponuje nie banowac Zazy. Smiesznie sie czyta jego komentarze , a i wiedze o pilce ma dosc szeroka. Wiec moze jakies 5 ostrzezen i usuniecie jednego konta?
Jezeli Nowaczek i Mikusinski dostali bana za dwa konta, to nie ma powodu aby zaza nie dostal bana, teraz to jeszcze idiotycznie klamie ze jego ojciec ma drugie konto :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 16:42

Wiem Lakier i byc moze powinien zostac troche zmieniony regulamin wzgledem wszystkich , ze za dwa konta jest x ostrzezen i zlikwidowanie jednego konta. Bo kara wedlug mnie jest troche za wysoka

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 16:45

ludzie juz nie macie wiekszych problemow? komu tak naprawde on przeszkadza? w gruncie rzeczy zaza to glowny motor napedowy dyskusji wsrod kibicow serie a, wiec lepiej niech mu bana nie daja. sam czesto sie z nim nie zgadzam, ale jakby nie on to byloby "za slodko na stronce" :P a swoja droga to jak dac bana kolesiowi z neostrada skoro oni maja dynamiczne ip? ;)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 kwie 2005, 16:49

Jesli mozna to wiedziec to od kogo i za co mam W?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 16:52

bana mozna dac na numer karty sieciowej
kara sie nalezy, zdania nie zmienie. jaka ja bym dal to juz wspominalem

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 16:55

wedlug mnie nie ma co gadac tylko zrobic tak jak byli potraktowani inni uzytkownicy ktorzy tak zrobili i jak mowi regulamin czyli ban

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 16:59

zawdi pisze:bana mozna dac na numer karty sieciowej
kara sie nalezy, zdania nie zmienie. jaka ja bym dal to juz wspominalem
wciaz nieskuteczna metoda ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 17:01

Ty mam pytanie Zawdi i Mathiasek12 a kim wy jestescie ?? Ban sie należy ?? Aaaaaa co macie do gadanie bo nie widze żebycie byli w redakcji ??

Zresta Millerowi kara tez sie należała za RywinGate z zobaczył kamery i siebie w gazetach --- Także Wyluzuj Janek i nabij tube albo napisz do Kasi czy jakos tak sie mwiło ....

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 kwie 2005, 17:03

Odp mi ktos wreszcie skad i dlaczego dostalem kolejne Wp?Chyba nie spamowalem a w podpisie chyba mozna miec adres strony bo przedtem duzo osob mialo i nikt sie ich nie czepial.Sprawiedliwosci pogratulowac...na dodatek zaden mod ani admin sie nie odzywa :evil:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:07

Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda :(

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 17:10

Kamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda :(
a on wogole dostal bana naprawde nawet nie wiedzialem ciekawe za co?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 17:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty mam pytanie Zawdi a kim ty jestes ?? Ban sie należy ?? Aaaaaa co macie do gadanie bo nie widze żebycie byli w redakcji ??
jestem zawdi i tyle powinno ci wystarczyc. jak chcesz wiecej to sprawdz w profilu (jest jeszcze data urodzenia). co mam do gadania? wyrazam swoje zdanie na ten temat, widzisz w tym jakis problem? tylko redakcja moze sie wypowiadac w tej sprawie? kim ty jestes, by mi mowic co mi wolno a co nie? z redakcji jestes czy co? :lol: :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Zresta Millerowi kara tez sie należała za RywinGate z zobaczył kamery i siebie w gazetach --- Także Wyluzuj Janek i nabij tube albo napisz do Kasi czy jakos tak sie mwiło ....
prosze uprzejmie o tlumaczenie tego tekstu. widac niedaleko pada jablko od jabloni, syn tez z jezykiem polskim na bakier.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 17:13

Kamilo tu sam smitu wyjasnia czedmu dostal bana i na dodatek zaklada druge konto na ktore tez dostaje bana oto link:http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”