Polska kadra na Euro - Strona 44

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Polska kadra na Euro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 cze 2012, 23:37

Wydawało mi się, że jasno i klarownie podsumowałem tych co dzielili Polskę na Polaków za dychę i Prawdziwych Kibiców.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 cze 2012, 23:38

Mirek15 pisze:
piwus pisze:Mało już Prawdziwych Kibiców w tym temacie. Podziękowali i kibicują Hiszpanii.
Naprawdę :?: Naprawdę :?: Naprawdę mamy im dziękować :?: Za to, że byli jedną z gorszych(po Irlandii najgorszą) drużyn na EURO :?: Niech śpiewają im po każdym turnieju(oczywiście nieudanym) "Nic się nie stało" to nigdy nie zobaczycie wychodzących z grupy(jedynie jest szansa, że na następnym EURO gdzie wychodzą nawet po 3 drużyny).
Mirek, widzę że w dalszym ciągu nie zdajesz sobie sprawy z naszych możliwości. Jeżeli oczekujesz półfinałów, ba nawet ćwierćfinałów w przy okazji każdych dużych imprez, to chyba najwyższy czas żebyś przeprowadził się do Niemiec i zaczął używać imienia Miroslav albo Mirko.

Ja im jestem wdzięczny za emocje jakich mi dostarczyli, bo te 3 mecze to było prawdziwe święto w naszym kraju, którego próżno szukać w piłce ręcznej, koszykówce czy siatkówce.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 25 cze 2012, 23:40

Oczywiście, że powinniśmy być im wdzięczni chociażby za wysiłek jaki włożyli.Ponadto dziwi mnie, że wielu ludzi sądzi, że nasza reprezentacja jest słaba w piłkę.Piłkarze są dobrzy, a że inne reprezentacje mają lepszych to już inna sprawa.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8352

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 cze 2012, 23:45

Boromir pisze:A tak na poważnie to prawdę fieldy pisze o Smudzie i kibicach?
Całości nie widziałem, ale o tym co myślisz mówił, gdy pytał go Kurowski, czemu nie reagował tak żywiołowo jak zwykle. Odpowiedział, że przy kibicach to nie dochodziło. Fieldy trochę podkoloryzował :P

Niemniej, Smuda to jełop, od dawna to było wiadome, a reprezentacja... cóż, dała tyle emocji, że za Engela więcej punktów (i bramek) zdobyła :lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6536

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 cze 2012, 23:50

Hyypia123 pisze:Piłkarze są dobrzy, a że inne reprezentacje mają lepszych to już inna sprawa.
Przypomina mi się tekst kolegi jak po wyjątkowo złym długim podaniu i dostaniu lekkiego zjeba od drużyny stwierdził "co się czepiacie, ja dobrze kopnąłem, tylko piłka źle poleciała" :lol:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 cze 2012, 0:00

Arwin pisze:Jeżeli oczekujesz półfinałów
Niczego nie oczekiwałem. Myślałem, że wyjdą z takiej grupy, mimo iż Mnie ich wyniki nie obchodziły.
Arwin pisze:którego próżno szukać w piłce ręcznej, koszykówce czy siatkówce.
Zdaje Ci się. Po prostu inne sporty ciebie mniej interesują. Co nie zmienia faktu, że aż takich emocji nie dają.
Hyypia123 pisze:Ponadto dziwi mnie, że wielu ludzi sądzi, że nasza reprezentacja jest słaba w piłkę.
Nie możemy również powiedzieć, że są dobrzy.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 26 cze 2012, 0:08

Mirek15 pisze: Nie możemy również powiedzieć, że są dobrzy.
Ależ można z pełną świadomością powiedzieć, że są dobrzy.Na to określenie na prawdę nietrudno zapracować, wystarczy umieć przyjąć piłkę, celnie i mocno kopnąć do bramki, dokładnie podać, zrobić kilka sztuczek.Myślę, że każdy piłkarz, który pojechał na Euro wszystkie te rzeczy potrafi, a pójdę nawet krok dalej i napiszę, że te rzeczy potrafi nawet każdy piłkarz Ekstraklasy.
Jednak piłkarskie abecadło to za mało, żeby coś osiągnąć na wielkim turnieju.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 cze 2012, 0:21

Hyypia123 pisze:Ależ można z pełną świadomością powiedzieć, że są dobrzy.Na to określenie na prawdę nietrudno zapracować, wystarczy umieć przyjąć piłkę, celnie i mocno kopnąć do bramki, dokładnie podać, zrobić kilka sztuczek.Myślę, że każdy piłkarz, który pojechał na Euro wszystkie te rzeczy potrafi, a pójdę nawet krok dalej i napiszę, że te rzeczy potrafi nawet każdy piłkarz Ekstraklasy.
Jednak piłkarskie abecadło to za mało, żeby coś osiągnąć na wielkim turnieju.
Jeśli wg ciebie to są cechy dobrego piłkarza to powodzenia. To są podstawy, które muszą umieć piłkarze. Idąc twoją drogą nie ma słabych profesjonalnych piłkarzy. Nie ma :!:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 26 cze 2012, 0:27

O tym mówię.Jeśli ktoś prezentuje poziom, aby grać zawodowo, to według mnie jest dobry.Widać, że mamy na to różne spojrzenia.Niech tak zostanie, bo czymże byliby ludzie gdyby mieli takie same zdania?

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8352

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 cze 2012, 0:36

Jestem dobrym piłkarzem :shock:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 cze 2012, 0:40

piotrcies pisze:Jestem dobrym piłkarzem :shock:
Ja też. Chyba zacznę szukać jakiegoś klubu w Polsce, dobrze płacą do tego się nie zmęczę, a dobry przecież jestem.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 26 cze 2012, 0:51

Widzę, że dyskusja staje się walką z wiatrakami.Jeśli umiesz czynności, które wymieniłem to tak - jesteś dobrym piłkarzem.
Jeśli chcesz szukać klubu to proszę bardzo.Gwarantuję, że po odpowiednim przygotowaniu fizycznym chętni by się znaleźli.
I właśnie tym różnią się reprezentanci tzn na boisku harują i wypruwają żyły, a taki jeden z drugim siedzą na dupie pierdząc w fotel i ironizują na forum.Co człowiek to sposób na życie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8575
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 cze 2012, 1:39

Dobrzy piłkarze to grają teraz na euro.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 26 cze 2012, 1:43

cloner pisze:Dobrzy piłkarze to grają teraz na euro.
A skąd to możesz wiedzieć, skoro połowy z nich nie znasz? :lol:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 26 cze 2012, 1:58

cloner pisze:Dobrzy piłkarze to grają teraz na euro.
Owszem, choć dobrzy to mało powiedziane.

Są piłkarze dobrzy, świetni itp.Wielu z nas jest dobrych w piłkę, lecz tych, którzy grają na mistrzostwach są można określać mocniejszymi epitetami.Rozumieta?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”