FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 431

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 22:03

Ronaldinho, Messi, Eto'o, Deco, Xavi, Iniesta, Puyol, Zambrotta, a teraz jeszcze Henry, sorki ale Arsenal ile ma tych wielkich gwiazd ??
Fabregasa, Rosickiego, van Persiego ?? Z kim byś wolał trenować ??

Po 2 Barcelona to klub moich marzeń :oops: i nie ważne kto by tam grał i tak wolałbym ich niż np. Arsenal.
Są tacy, którzy wolą być obserwowani, a że Tobie to bez różnicy... :roll:
Heh gdybym miał 13-14 lat to może i by mi zależało ale mam ich więcej więc taki trening to dla mnie byłby szczyt marzeń :) choć marzenia się nie spełniają...
jakubbb pisze: Gdyby tam grał np. Nikitovic, Paszulewicz, Włodek to też?
TEŻ

Dobra już się nie bawię w te licytację bo nie prowadzi ona do niczego...
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 22:09 przez Tobik33, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 22:04

Ezquero mógł się godzić na taką rolę, ale na pewno nie wiecznie. Teraz ma jeszcze chęć pobiegać po boisku. W końcu jeszcze nie jest w wieku do kończenia kariery. Niech pójdzie do Bilbao. Tam jest jego miejsce i jeszcze może pokazać swoje umiejętności. W Barcy nie miał okazji, ale zawsze ma w CV wpisaną Barcelonę :P

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 11 lip 2007, 22:08

Tobik33 pisze:Fabregasa, Rosickiego, van Persiego ?? Z kim byś wolał trenować ??
Gallas, Toure, Fabiański :P Z nimi.
Tobik33 pisze:Po 2 Barcelona to klub moich marzeń i nie ważne kto by tam grał
Gdyby tam grał np. Nikitovic, Paszulewicz, Włodek to też?
Tobik33 pisze:Dobra już się nie bawię w te licytację bo nie prowadzi ona do niczego...
:spoko: Tak myslałem kto pierwszy da za wygraną?

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 lip 2007, 22:40

mistyk pisze:Kazde zdanie jest subiektywne. Chyba, ze znasz jakies obiektywne? Very Happy

Ale pisac o Savioli ze judasz to troszke przesada...
Tobik33 pisze:Oczywiście że tak. Mógłbym być takim Ezquerro który prawie nic nie gra, ale trenuje z największymi i ma przyjemność grania w jednym z największych klubów świata. Trzeba pamiętać że pieniądze nie są najważniejsze...

No i to jest problem . Dla ciebie nie jest wazna kasa, dla innych tak. Rozne systemy wartosci, rozne przekonania... Dla jednych nadrzedna wartoscia jest wiernosc klubowi, dla innych podrozowanie, poznawanie nowego ... ;)

PS. jestem dumny ze swojej rangi :D ona jest przyznawana automatycznie czy modzi je przyznaja ?:D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 22:52

boskigonzo pisze:Ale pisac o Savioli ze judasz to troszke przesada...
Przecież oni się nawet cieszą z tego, że poszedł do Realu. Będzie ciekawie z tym Saviolą w bieli. Już nie mogę się doczekać prezentacji i komentarzy kibiców Barcy na jego zdjęcia w koszulce Realu :lol:
boskigonzo pisze:jestem dumny ze swojej rangi ona jest przyznawana automatycznie czy modzi je przyznaja ?
Modzi.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 22:57

boskigonzo pisze:Ale pisac o Savioli ze judasz to troszke przesada...
Yhy. A przechodzić z Barcelony do Realu to nie przesada. Pozwolę sobie jeszcze zacytować samego Javiera:
"Nie zdradzę Barçy i nie odejdę do Realu Madryt. Jeśli zmienię klub, zdecyduję się na wyjazd za granicę."
boskigonzo pisze:PS. jestem dumny ze swojej rangi Very Happy ona jest przyznawana automatycznie czy modzi je przyznaja ?
Twoi fani na łamach BravoSport się domagali a my nie chcemy zadzierać z taką mafią.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 23:01

Mentor pisze:"Nie zdradzę Barçy i nie odejdę do Realu Madryt. Jeśli zmienię klub, zdecyduję się na wyjazd za granicę."
Były też inne wypowiedzi, że bardzo chciałby właśnie pozostać w Hiszpanii. Zatem momentami sam sobie zaprzeczał :P A że wybrał akurat Real. Będzie zemsta królika...wolałbym, żeby był zającem niż królikiem...nie ma to jak szybkość :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 23:10

RealFan pisze:Były też inne wypowiedzi, że bardzo chciałby właśnie pozostać w Hiszpanii. Zatem momentami sam sobie zaprzeczał
Dlaczego? Hiszpania to nie tylko Real i Barcelona zwłaszcza, że Javier nie jest piłkarzem z absolutnie najwyższej światowej półki, aby wybierać tylko między tej klasy zespołami. Ja bym go widział w jakimś Villarreal i nie wyżej.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 lip 2007, 23:20

Mentor pisze:Pozwolę sobie jeszcze zacytować samego Javiera

Przyznam tu racje. To wasz jedyny porzadny argument. Nie raz Sav mowil ze kocha Barce...Z tym ze byla to milosc raczej nie odwzajemniona takze ja bym sie nie dziwil na waszym miejscu :]
RealFan pisze:Modzi.
nawet wiem ktory :D moj milosnik i najwiekszy fan :D buziaczki :* :lol:
Javier nie jest piłkarzem z absolutnie najwyższej światowej półki, aby wybierać tylko między tej klasy zespołami. Ja bym go widział w jakimś Villarreal i nie wyżej.
absolutnie scisla czolowka to nie jest, ale dla mnie napastnik swiatowej klasy (klasowej swiaty :lol: ) , jezeli widzisz go w takich zespolach to czemu zglaszal sie po niego Real, Arsenal itd :]
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 23:39 przez boskigonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 23:24

Mentor pisze:Dlaczego? Hiszpania to nie tylko Real i Barcelona zwłaszcza, że Javier nie jest piłkarzem z absolutnie najwyższej światowej półki, aby wybierać tylko między tej klasy zespołami. Ja bym go widział w jakimś Villarreal i nie wyżej.
Miał jednak oferty nie tylko z drużyn dobrych i średniaków ligowych, ale także z Realu. Co wybrał to jego sprawa. Wielu zrobiłoby podobnie. Śmierdzi trochę ta jego przeszłość i przyszłość w zestawieniu obok, ale nic nie poradzimy. Mieliście królika Wy, temaz bęziemy mieli My :P Najwyżej go sprzedamy jak się nie sprawdzi do końca (zrobimy z niego dobrą pieczeń :P ).

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 lip 2007, 23:26

RealFan pisze:Najwyżej go sprzedamy
chyba wypozyczymy i to z oplata 50% pensji. Ciekawe kto bedzie chcial placic mu 4 mln za sezon :roll: tylko Real :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 23:27

Berik pisze:chyba wypozyczymy. Ciekawe kto bedzie chcial placic mu 4 mln za sezon tylko Real
Według doniesień ma dostawać 2,5. 4 to mógł dostać w Katarze czy innej Turcji (tutaj jest wątpliwość :P ).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lip 2007, 23:52

boskigonzo pisze:nawet wiem ktory Very Happy moj milosnik i najwiekszy fan Very Happy buziaczki :*
Co prawda to nie ja Ci dałem rangę (a pewnie tak pomyślałeś), ale dziękuję za buziaczki i całuję również :*
boskigonzo pisze:ezeli widzisz go w takich zespolach to czemu zglaszal sie po niego Real, Arsenal itd
Bo był za darmo? Nikt go do pierwszego składu nie bierze :] Zapchajdziura za free.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 lip 2007, 0:06

boskigonzo pisze:Z tym ze byla to milosc raczej nie odwzajemniona

on kochał pięć baniek rocznie.

RealFan pisze:Najwyżej go sprzedamy jak się nie sprawdzi do końca (zrobimy z niego dobrą pieczeń ).
hehe my go też sprzedawaliśmy. :D:D hehe to nie takie proste w jego przypadku.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 12 lip 2007, 0:52

Mentor pisze:Co prawda to nie ja Ci dałem rangę (a pewnie tak pomyślałeś), ale dziękuję za buziaczki i całuję również :*
bo
oczywiscie :D malo wazne kto i tak cie lubie :D
Mentor pisze:Bo był za darmo? Nikt go do pierwszego składu nie bierze Krzywy Zapchajdziura za free.

mozna i w tych kategoriach myslec... jednak zaloze sie ze w kazdej z tych druzyn gralby w pierwszej 11 :]
kulekfcb pisze:on kochał pięć baniek rocznie.

a ty bys nie kochal ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”