Przeciesz to był żart, mała ironia.Mentor pisze: Wczoraj wpłaciłem ostatnią ratę. Naprawdę.
Quaresma, na dzien dzisisiejszy nie miałby co szukac w Barcelonie. Raczej Missiego, bądź Ronniego nie wygryzie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 mar 2007, 0:56
Przeciesz to był żart, mała ironia.Mentor pisze: Wczoraj wpłaciłem ostatnią ratę. Naprawdę.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 mar 2007, 12:31
Jarzinho pisze:Ja nie jestem pewny, ale wydaje mi sie i to bardzo, ze Barcelona oddajac Quaremse do Porto także zastrzegła sobie prawo pierwokupu przy ewentualnym odejsciu Portugalczyka. Tak wiec jestem w 100% pewny, ze w przypadku prób Realu go wyciagniecia Barcelona ponownie po niego siegnie
a jak gra dziś RealToudinho pisze:...RvN ma słabą technikę jak na gracza tej klasy. Taka prawda, najlepiej czuje się w obręgie 5 m...nie potrafi w jakiś genialny sposób ograć obrońców...klasyczny lis...czasem uderzy z kostki, piszczel...kolano...zawsze się gdzieś odbije w tym jest mistrzem zgadza się...ale on jest za mało przebojowy
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 mar 2007, 13:28
Niektorzy chyba pospieszyli sie z umieszczeniem Hiszpana w Valencivakabayashi pisze: pojawił sie news dziś jakoby Alexis Ruano obrońca Getafe czekał na ruch Realu w kwesti sciągniecia go na SB, pomóc ma w tym ewentualne przyjście do Realu Bernda Schustera trenera Getafe
ponoć Alexis jeszcze nie zdecydował na podpisanie kontrakut z Valencią
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 mar 2007, 17:06
należy ale może być cieżko AS pisze dziś co prawda że Alexis chce do nasmakis pisze:Ciagle jest szansa, by go sprowadzic i nalezy te szanse wykorzystac
Bentiez byłby moim faworytem - ale on do nas nie dołaczy wcześniej jak za 2-3 latamakis pisze:ankietke z pytaniem: "kto Twoim zdaniem powinien prowadzic Real Madryt w przyszlym sezonie
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 mar 2007, 17:40
Moj tez. Niemiec ma moim zdaniem najwieksze szanse i jest najblizej objecia zespolu po Capello. Sam zainteresowany zdaje sobie z tego doskonale sprawe i pozwala sobie na wypowiedzi takie jak ta krytykujaca Fabio, czy ta, ze jest bardzo dobrze przygotowany, by prowadzic Realvakabayashi pisze:mój typ to - Bernd Schuster
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2007, 22:22
vakabayashi pisze:tak - i po wszystkich dla których ma prawo pierwokupu
byleby tylko zablokować ich przejście do odwiecznego wroga Realu
to nic ze Quaresma bedzie grał w Barcelonie B, byle tylko nie odszedł do
Realu ,bo dla Realu z zemsty na Barcelonie strzeli w GD 3 hat-tricki
wcześniej odsyłając Ronaldinho i Messiego na trybuny
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 27 mar 2007, 22:36
Tak, ale jak ktoś da 20 to komu sprzedadzą?Jarzinho pisze:wota ostatnio na jaka został wyceniony Arrow nieco ponad 10 mln. ojro to nie jest powalajaca kwota...
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2007, 22:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2007, 23:06
Mentor pisze: że Laporta zachowa się jak dziecko w piaskownicy kupując zabawkę (Quaresma) tylko po to, aby nie kupił jej inny nielubiany przez niego dzieciak (Calderon).
assurbanipal pisze:Tak, ale jak ktoś da 20 to komu sprzedadzą?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2007, 23:09
To nam dużo mówi o Twoim postrzeganiu Joana Laporty. Nie mam tylko pojęcia skąd się owy stosunek do naszego El Presidente bierzeJarzinho pisze:Wierze, ze tak moze byc.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 mar 2007, 0:46
im wiecej bedzie kosztowal tym lepiej dla nas. 25% kwoty od transferu sie przyada. wiec niech real placi nawet 40 baniekassurbanipal pisze:Tak, ale jak ktoś da 20 to komu sprzedadzą?Jarzinho pisze:wota ostatnio na jaka został wyceniony Arrow nieco ponad 10 mln. ojro to nie jest powalajaca kwota...
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 28 mar 2007, 11:55
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 28 mar 2007, 17:01
Paweuu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Btn » 28 mar 2007, 17:05
Btn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 28 mar 2007, 17:07
Zakupy tych zawodników to dobre posunięcie Realu, jednak nie należy oczekiwać, że od razu będą wymiatać.Btn pisze:a czyb zakup Higuaina i F.Gago tez bedzie niewypalem?
to juz troche inna polityka transferwa...nastawiona na przyszlosc!Dajmy im troche czasu...i pomimo wszystkiego Capello powinien zostac i poukladac to powolutku...
Paweuu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio