No i jeszcze Raul. To ja nie rozumiem Ciebie. Czy jedynym argumentem przemawiającym na kożyść tego zawodnika jest fakt bycia historią klubu i obecna dyspozycja czysto sportowa nie ma tu nic do rzeczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 mar 2007, 18:39
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 mar 2007, 0:51
skoro kibice tego chcą to widać muszą mieć jakiś powód, tymbardziej jeżeli pragną odejscia z klubu jego legendyPaweuu pisze:To człowiek legenda Realu a kibice chętnie by go już wywalili na zbyty pysk...
Paweuu pisze: Wiadomo, żeby koszulki w Tajwanie sprzedawać
Btn pisze:Capello powinien zostac i poukladac to powolutku...
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 mar 2007, 15:48
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 29 mar 2007, 16:47
Paweuu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 mar 2007, 17:15
Diego Lopezowi trzeba dać szanse na kariere wiec naturalne ze odchodzimakis pisze:Ciekawe, czy klub bedzie szukal nastepcy, czy wlaczy do skladu Adana lub Casille z rezerw
Paweuu pisze:Dać mu szansę się wykazać od czasu do czasu
a konkretnie do czego zmierzasz takim stwierdzeniemPaweuu pisze: bo cała sytuacja związana z Madryckim klubem jest żałosna.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 mar 2007, 17:34
Do niczego pewnie nie zmierza. I "nie zamiaru dalej polemizowac na ten temat", wiec jestesmy smieszni, a sytuacja zalosna i tyle. To wszystkovakabayashi pisze:a konkretnie do czego zmierzasz takim stwierdzeniemPaweuu pisze: bo cała sytuacja związana z Madryckim klubem jest żałosna.i z czego to wywnioskowałeś
![]()
ok, sytuacja w Realu nie jest cudowna ale akurat - żałosna, to zły przymiotnik na jej określenie
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 29 mar 2007, 18:20
.... czyżby o tym obecnie wypisywali pseudodziennikarze w Bravo Sportpaweuu pisze:Dać mu szansę się wykazać od czasu do czasu. Wspomóc go w trudnym momencie kariery.
Dlatego uważam, że kibice Realu są śmieszni.
Nie mam zamiaru dalej polemizować na ten temat bo cała sytuacja związana z Madryckim klubem jest żałosna.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 mar 2007, 18:22
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 mar 2007, 21:57
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 29 mar 2007, 22:22
Sorry stary, ale nie wiesz co mówisz. Właśnie Real kuleje, gdyż pracują tam ludzie z takim samym podejściem jak połowa kibiców tego klubu. Możecie dalej być ślepo zapatrzeni w Real i co sezon albo pół zmieniać trenera. Ciekaw jestem ile to potrwa. Co do Bravo Sport, to nie będe się wypowiadał bo gazeta ta jest mi bliżej nie znana i nie znam jej treści dlatego ciężko mi nawiązać to wcześniejszej wypowiedzi.makis pisze:Do niczego pewnie nie zmierza. I "nie zamiaru dalej polemizowac na ten temat", wiec jestesmy smieszni, a sytuacja zalosna i tyle. To wszystkovakabayashi pisze:a konkretnie do czego zmierzasz takim stwierdzeniemPaweuu pisze: bo cała sytuacja związana z Madryckim klubem jest żałosna.i z czego to wywnioskowałeś
![]()
ok, sytuacja w Realu nie jest cudowna ale akurat - żałosna, to zły przymiotnik na jej określenie![]()
Nie zawracalbym sobie nim glowy vakabayashi
Paweuu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 mar 2007, 23:03
nie chodzi zeby zostal. chodzi o to ze nie karmili kibicow glodnymi kawalkami. sam stracilem cierpliwosc i nie moglem zdzierzyc po meczu z malaga.Krzysztof Jarzyna pisze:Mysle, ze sytuacja nie jest do konca porownywalna. Przede wszystkim dlatego, ze Fabio juz po pierwszym sezonie stracil swoja wiarygodnosc i wyglada jakby sam nie wiedzial co sie dzieje. To nie jest budowanie druzyny z glowa, tylko bardziej przypomina poruszanie sie po omacku. Swoimi wypowiedziami z poczatku sezonu sobie tylko zaszkodzil.
A co do Laporty i tych 1000 dni - szczerze watpie, czy Barcelona grajac przez 1000 dni tak jak Real obecnie, utrzymalaby Holendra na stanowisku. Nawet powiedzialbym, ze jestem pewny ze 3 sezonow by nie dostal.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 mar 2007, 23:57
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 mar 2007, 1:23
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 mar 2007, 1:53
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 mar 2007, 5:05
przyklady. przyklady. a ja je obaleReakcje Rijkaarda w trakcie meczow kiedy druzynie nie idzie, zmiany dokonywane przez niego
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio