Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 07 lip 2009, 18:27
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 07 lip 2009, 18:36
..a jednak tutaj też się da podbijać10 pisze:Heh... Nie wiem, czy to liga dla niego. Podbijanie piłki głową to trochę za mało.
fidelus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 07 lip 2009, 18:37
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 07 lip 2009, 18:46
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 07 lip 2009, 19:04
bez urazy?Maciek (interista) pisze:Edit: Znowu spozniony
fidelus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lip 2009, 12:57
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 13:07
Uważasz ,że Hamsik i Elano są lepsi od Nedveda?Babel pisze: Odzielny akapit dla Nedveda. Szanuje go jako pilkarza, nie lubi jego juventusowości i jestem do niego uprzedzony, ale tak obiektywnie po co nam 37 letni zawodnik przez 2 lata?! Ja wiem fajny marketingowy prztyczek w nos Juve, ale nie bawmy sie w Milan z kolekcjonerskim sprowadzaniem emerytów z nazwiskiem. My potrzebujemy realnego lidera w srodku pola. Czech nie jest w stanie nic wnieść sportowo do Interu. Wolałbym przepłacić Elano czy Hamsika. Mam nadzieje, że Nedved wytrwa w swoim postanowieniu o końcu kariery i pomoże tym samym sprowadzic młodszego, rozwojowego rozgrywajka na Giuseppe Meazza.
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lip 2009, 13:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lip 2009, 13:20
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 13:25
Kaski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 lip 2009, 14:50
Na siłę to i Chivu może grać w środku pola, ale realnym wzmocnieniem tej formacjo to on nie jest. Podobnie sprawa się ma z Nedvedem. Z jednej strony rozumiem dlaczego światowej klasy skrzydłowi wraz z przyrostem wiosen na kręgosłupie zmieniają pozycję z typowego skrzydłowego na ofensywnego pomocnika, ale przeważnie taka operacja nie kończy się najlepiej. Tak było z Figo tak jest i z Nedvedem. Czech ma przewagę nad Luisem bo nie stracił aż tak bardzo na motoryce, ale nie oszukumy się, mając 36 lat nie biega się tak szybko jak niegdyś. Dodatkowo dochodzi, którą poruszył Babel, a mianowicie jego juventusowości (podoba mi się to słowoKaski pisze:a co do Nedveda przyszłościowy nie jest ,ale na chwile obecną napewno jest lepszy i od Hamsika i od Elano ,a w środku też może grać i napewno przydał by się Interowi.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 lip 2009, 15:18
Chyba w bierki. O ile można go porównać do Elano to na chwilę obecną Hamsik jest zdecydowanie lepszy od Czecha.Kaski pisze:a co do Nedveda przyszłościowy nie jest ,ale na chwile obecną napewno jest lepszy i od Hamsika i od Elano
Chciałbym zobaczyć jego minę jakby mu np. Canna ta piłeczkę z głowy zdjął. On w ogóle coś potrafi poza tą foką? Nie bardzo śledziłem jego oszałamiającą karierę w mocarnym Chievo.Martin Pellegrino pisze:Wolę już żeby Nedved nie zajmował miejsca Kerlonowi
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 lip 2009, 15:39
Chyba nie śledziłeś formy Hamsika w tym sezonieSnipp_ pisze:Chyba w bierki. O ile można go porównać do Elano to na chwilę obecną Hamsik jest zdecydowanie lepszy od Czecha.
Canna raczej nie ma warunków fizycznych by mu tą piłeczkę z głowy zdjąć. Na Twoim miejscu nie wypowiadałbym się tak lekceważąco o klubie, który puknął Juventusowi w Turynie 3 bramki i o zawodniku, którym od kilku lat interesują się największe kluby Europy. Po Mistrzostwach Świata U-17 wyceniano go nawet na 20 milionów euro. Ostatni sezon miał stracony przez kontuzję, ale mam nadzieję, że nie zapomniał jak się gra w piłkę, a w takim klubie jak Inter jego umiejętności powinny zostać doszlifowane. Co do jego umiejętności to trzeba zwrócić uwagę na wykonywane przez niego stałe fragmenty gry. Niektórzy uważają, że prawą nogę ma ustawioną jak Beckham.Snipp_ pisze:Chciałbym zobaczyć jego minę jakby mu np. Canna ta piłeczkę z głowy zdjął. On w ogóle coś potrafi poza tą foką? Nie bardzo śledziłem jego oszałamiającą karierę w mocarnym Chievo.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 lip 2009, 16:22
Raczej Ty nie śledziłeś formy Nedveda. Czech nie pokazał nic ciekawego poza okazjonalną bramką, tudzież truchtaniem po boisku.Martin Pellegrino pisze:Chyba nie śledziłeś formy Hamsika w tym sezonie
Rzeczywiście - to musi być wspaniały klub, jeśli jego największe osiągnięcie to remis z Juve w Turynie.Martin Pellegrino pisze:Na Twoim miejscu nie wypowiadałbym się tak lekceważąco o klubie, który puknął Juventusowi w Turynie 3 bramki
Znajdź 'talent' z Brazylii, którym nie interesują się największe kluby Europy.Martin Pellegrino pisze:i o zawodniku, którym od kilku lat interesują się największe kluby Europy.
Kto go wyceniał?Martin Pellegrino pisze:Po Mistrzostwach Świata U-17 wyceniano go nawet na 20 milionów euro.
Wydawało mi się, że do takiego klubu jak Inter sprowadza się piłkarzy już oszlifowanych.Martin Pellegrino pisze:Ostatni sezon miał stracony przez kontuzję, ale mam nadzieję, że nie zapomniał jak się gra w piłkę, a w takim klubie jak Inter jego umiejętności powinny zostać doszlifowane.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 lip 2009, 16:32
Po drugie: grubo. Trochę obiektywizmu, Kaski. Nedved był kiedyś najlepszy na świecie, ale czas ten bezpowrotnie minął. W tym sezonie, jak na swój wiek, prezentował się nieźle (choć miał kilka kompletnie beznadziejnych meczów), ale to max. co można o jego grze powiedzieć.Kaski pisze:a co do Nedveda przyszłościowy nie jest ,ale na chwile obecną napewno jest lepszy i od Hamsika i od Elano
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio