Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 433

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
szuki1991
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szuki1991 » 20 cze 2008, 16:57

Ale jakby wierzyć tym brukowcom, rynek transferowy poprzewracalby sie do gory nogami. Mysle ze dopóki nie ma oficjalnego potwierdzenia ze strony klubów nie ma sie co przejmowac takimi pogloskami. Przeciez Wenger nie pusci Ade .. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2008, 18:04

:jupi: jest zajebiście.

Clichy podpisał nową, długoterminową umowę :mike:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 cze 2008, 18:36

fieldy pisze:Clichy podpisał nową, długoterminową umowę Majkel

U mnie była taka sama reakcja. :] Wbijam na newsnow a tam tytuł newsa "Clichy puts pen to paper on new 'long-term' deal at Arsenal".

O niego akurat się nie martwiłem, bo nie raz nas zapewniał że chce zostać. Dzięki teamu że podpisał długoterminową umowę tylko potwierdził swoje słowa. :wink:

A co do Ade... IMO odejdzie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 cze 2008, 18:50

Ingla dzisiaj ponoc polecial do Londynu - po raz drugi w tym tygodniu. Czas nagli, a chcemy miec wszystkie transfery gotowe przed 6 lipca. Skoro Eto`o ma odejsc to chetnie powitam Adebayora. Co prawda 2 sezony temu bylem do niego sceptycznie nastawiony, jednak teraz udowodnil mi swoja wartosc.

Nie wiem tez co jest z tymi waszymi zawodnikami - i Hleb i Ade mowili przeciez, ze chca zostac...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2008, 18:52

Nie wiem tez co jest z tymi waszymi zawodnikami - i Hleb i Ade mowili przeciez, ze chca zostac...
taaa Wenger mówił po odejściu Flamsa, że nikt więcej nie odjedzie. Coś czuję, ze minął sie z prawdą :lol:

Mi to już wisi, Clichy zostaje, jestem zadowolony.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 cze 2008, 19:06

Mialy byc u was wzmocnienia po sezonie, gracze nawet o to apelowali i jak do tej pory macie... Nasriego. Nie mowie, ze to zly transfer, ale watpie czy od razu bedzie sporym wzmocnieniem. Ciekawy jestem kogo kupicie w miejsce Flaminiego, czy moze Gilberto wroci do pierwszego skladu?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 cze 2008, 19:11

Ciekawy jestem kogo kupicie w miejsce Flaminiego, czy moze Gilberto wroci do pierwszego skladu?

IMO nie potrzebny jest nam DM. Jest Gilberto, Denilson (co jak co ale przechwyt ma bardzo dobry), Song, Djourou (sam coś mówił że woli grać w pomocy). Do tego nie wiadomo gdzie będzie grał Diaby. Moim zdaniem powinien go Wenger wypróbować na DM.

Potrzeba nam skrzydłowego. Nasri załóżmy że przechodzi do nas w miejsce Hleba, ale to za mało. Jeżeli odejdzie też Ade, to trzeba uzupełnić lukę w ataku. :roll:

Chciałbym żeby Wenger kupił tego Albiola. Ponoć jest niezły i może grać zarówno na środku obrony jak i w pomocy.

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 20 cze 2008, 20:06

guru piszesz poważnie że nie potrzebujemy dm-a? spójrz jeszcze raz na te nazwiska, które wymieniłeś. uważasz że prezentują poziom , który zapewni walke o mistrzostwo i LM ? Przd poprzednim sezonem mieliśmy Diarre, Flaminiego i Gilberto po rewelacyjnym sezonie . teraz mamy Gilberto po gównianym sezonie , 2 zawodnikow którzy rozegrali razem z 5 meczow w lidze i to na stoperze i Denilsona, który imo nie jest dm-em. Diaby takze nie gral na tej pozycji , poza tym łapie sie zbyt czesto

to co się dzieje w Arsenalu bardziej zbliża nas do Tottenhamu aniżeli do Chelsea i Manchesteru. z pomocy zostanie Cesc ( pewnie za rok odejdzie) i "wieczna kontuzja" Rosicky.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 20 cze 2008, 20:17

George Jung pisze:guru piszesz poważnie że nie potrzebujemy dm-a? spójrz jeszcze raz na te nazwiska, które wymieniłeś. uważasz że prezentują poziom , który zapewni walke o mistrzostwo i LM ?
A gdybyś dowiedział się przed zeszłym sezonie, że będzie grał Flamini na podstawie, to uwierzyłbyś, że Arsenal będzie praktycznie do końca walczył o mistrza?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 cze 2008, 0:18

A ja mam taką refleksję aniżeli koment związany z poprzednimi postami.
W Polsacie cały czas powtarzają o zainteresowaniu Arsenalu Corlukam... obrońca z niego bardzo dobry - to fakt, natomiast po co on ? Jest znakomity Sagna, zmiennik jego Eboue... tam nie ma miejsca dla Chorwata... to raczej więc kolejna kaczka dziennikarska....

Co innego Arda... tego chłopaka życzę wam zdecydowanie, ma talent, a wiadomo gdzie go najlepiej szlifować :)

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 21 cze 2008, 0:33

pubusbubus zwróć uwage co się dzieje np. w Chelsea a co się dzieje u nas. rywale chcą się wzmacniać a nas chca rozkupic.
Nasri , który bedzie potrzebowal czasu na aklimatyzacje najprawdopodobniej ma zastapic Hleba, za Ade przyjdzie pewnie ktoś w stylu zesłerocznego transferu Eduardo . nie kupujemy gwiazd, zawodnikow wielkich tylko talenty. nie jesteśmy Ajaxem. chce zespolu , ktory bedzie w stanie walczyc o LM i Premiership .

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 cze 2008, 8:41

Sammyy pisze:zmiennik jego Eboue
Eboue to od zeszłego sezonu rasowy skrzydłowy :P

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 21 cze 2008, 12:20

George Jung pisze:chce zespolu , ktory bedzie w stanie walczyc o LM i Premiership .
Walczyć jest w stanie, nie mówię że wygrać, ale walczyć może :lol:
George Jung pisze:Nasri , który bedzie potrzebowal czasu na aklimatyzacje najprawdopodobniej ma zastapic Hleba, za Ade przyjdzie pewnie ktoś w stylu zesłerocznego transferu Eduardo .
Zwróć uwagę, że jeszcze ani jeden, ani drugi nie odszedł.
George Jung pisze:nie kupujemy gwiazd, zawodnikow wielkich tylko talenty.
W końcu będziemy zbierać żniwo :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 cze 2008, 12:51

PubuśBubuś pisze:W końcu będziemy zbierać żniwo
nie będziemy, bo jak już sie drużyna zgra, to się okaże, ze nic nie wygramy i odejdą bo chcą coś wygrać :lol:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 21 cze 2008, 13:49

nie będziemy, bo jak już sie drużyna zgra, to się okaże, ze nic nie wygramy i odejdą bo chcą coś wygrać Laughing
To już gdybanie, ale faktem jest, że jakoś te talenty nie potrafią się przebić do składu. Niby mamy te U-18 złożone z samych talentów, ale w tym momencie z "wychowanków" gra tylko Fabregas.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”