Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 433

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 lip 2009, 16:51

Snipp_ pisze:Znajdź 'talent' z Brazylii, którym nie interesują się największe kluby Europy.
Jeśli to talent to znajdzie się jakiś klub, który się nim zainteresuje, tak jest natura talentu.
Snipp_ pisze:Kto go wyceniał?
O ile dobrze pamiętam to ManU chciało (miało) tyle wyłożyć. Skonczyło się tylko na zainteresowaniu, ale fakt pozostaje
Snipp_ pisze:Wydawało mi się, że do takiego klubu jak Inter sprowadza się piłkarzy już oszlifowanych.
To źle ci się wydawało.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lip 2009, 17:01

narazie to ten Kerlon zagrał jeden turniej juniorski i zrobił pare razy foczkę, trochę mało by być podstawowym zawodnikiem Interu. A czy ma talent czy nie to się dopiero zobaczy, natmiast faktem jest że w słabiutkim Chievo nie grał niczego.

A co do Man Utd i tych ich 20 mln (nawet jesli tyle chcieli dać) to oni dali prawie 30 mln za Andersona, 25 na Naniego i 38 na Berbatova. :wink: Zresztą czy naprawdę tyle dali czy tylko prasa tak napisała to inna sprawa...

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 lip 2009, 17:13

Nie popadam w żaden huraotymizm związany z Kerlonem. Chciałem tylko powiedzieć, że wolałbym aby miejsce rezerwowego ofensywnego pomocnika było zarezerwowane dla niego, a nie dla Nedveda, który najlepsze lata ma już dawno za sobą. O ile plotki łączące nas z Czechem są prawdziwe to nie wyobrażam sobie aby to on był naszym podstawowym rozgrywającym, a raczej zmiennikiem dla kogoś kto (mam nadzieję) na tej pozycji się pojawi.

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 20:38

Martin Pellegrino pisze:Nie popadam w żaden huraotymizm związany z Kerlonem. Chciałem tylko powiedzieć, że wolałbym aby miejsce rezerwowego ofensywnego pomocnika było zarezerwowane dla niego, a nie dla Nedveda, który najlepsze lata ma już dawno za sobą. O ile plotki łączące nas z Czechem są prawdziwe to nie wyobrażam sobie aby to on był naszym podstawowym rozgrywającym, a raczej zmiennikiem dla kogoś kto (mam nadzieję) na tej pozycji się pojawi.
raczej zmiennikiem?
no sorry ,ale skoro Canna u nas będzie grał w pierwszym to u was Nedved też by mógł spokojnie grać...
i założę się ,że gdyby Pavel nie grał u nas, to z otwartymi ramionami byście go przywitali...
Ostatnio zmieniony 10 lip 2009, 21:04 przez Kaski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lip 2009, 20:52

Mi sie w ogole nie wydaje by Inter kupił 2 ofensywnych pomocnikow. Mou już teraz jęczy że kadra jest za długa. Nedved jakby miał przychodzić to z myślą o podstawowej 11 bo nikt inny prócz niego wtedy nie przydzie. Tyle że on jest już poprostu za słaby by odgrywać taką rolę
Co do Canny to ten jednak z Legro o miejsce obok Chielliniego powalczyć będzie musiał. Nicola ostatecznie też ma swoje atuty (lepsze warunki ficzyne i doskonała współpraca z Giorgio) więc pozycja Canny taka pewna nie jest

Mi się wydaje że Inter rozgrywajacego nie kupi i na tej pozycji będzie grał Motta.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 197

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 10 lip 2009, 21:52

Nowe stroje treningowe sa imo okropne (szczegolnie dla sztabu trenerskiego). :roll:

Coz Mourinho dal sygnal do zmozonej pracy dla naszych dzialaczy. Mamy jeszcze sporo czasu do rozpoczecia sezonu i mam nadzieje, ze wszystkie cele uda sie zrealizowac - zakup rozgrywajacego (bynajmniej nie Nedveda) oraz pozbycie sie kilku graczy na czele z Vieira.

Jezeli chodzi o tego nieszczesnego rozgrywajacego to naprawde robie sie coraz mniej wybredny - Elano czy Hamsika powitam z otwartymi ramionami.

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 22:03

Maciek (interista) pisze: Jezeli chodzi o tego nieszczesnego rozgrywajacego to naprawde robie sie coraz mniej wybredny - Elano czy Hamsika powitam z otwartymi ramionami.
A gdyby Pavel nie grał nigdy w Juventusie to też byś go przywitał z otwartymi ramionami??
nadal uważam ,że Nedved jest lepszy od Hamsika i Elano i ten sezon według mnie był dobry w jego wykonaniu ,a napewno lepszy niż w wykonaniu Hamsika...

chwała temu kto się zgadza :king:
ci co twierdzą inaczej ....... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 lip 2009, 22:15

Kaski pisze:A gdyby Pavel nie grał nigdy w Juventusie to też byś go przywitał z otwartymi ramionami??
Ja bym nie powitał. No chyba, że miałby jakieś 5 lat mniej na karku. W tej sytuacji wolałbym już żeby imo lepszy Figo został, a tego nie chciałem.
W ogóle cała ta sytuacja z Nedvedem to jakiś niesmaczny żart.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 lip 2009, 22:36

Kaski pisze: nadal uważam ,że Nedved jest lepszy od Hamsika i Elano i ten sezon według mnie był dobry w jego wykonaniu ,a napewno lepszy niż w wykonaniu Hamsika...

chwała temu kto się zgadza :king:
ci co twierdzą inaczej ....... :mrgreen:
Będziesz raczej osamotniony...

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 10 lip 2009, 22:49

Właśnie ,że nie! :P

(L)oczkerson jest fanem Pavla i napewno się ze mną zgodzi :mrgreen:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2009, 0:29

No muszę cie rozczarować niestety :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lip 2009, 9:49

Nowe stroje treningowe sa imo okropne (szczegolnie dla sztabu trenerskiego).
Ktos chyba w tego dnia w siedzibie nike przesadził z alkoholem. Z tego co nieoficjalne krazy w necie, nowe stroje piłkarzy sa normalne.

Kerlon był sprowadzony nie wiem po co. Niech mnie zaskoczy, ale pewnie skończy jak jakis Luciano czy inny Vampeta.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 lip 2009, 7:49

Nie ma Maxwella. :shock:

Na odejscie Brazylijczyka wplynelo wiele czynnikow - potrzeba odchudzenia kadry, konczacy sie kontrakt, mocno przecietny miniony sezon.
Oczywiscie jest to mocny mandat zaufania dla Santona. Jednak istnieje rowniez mozliwosc, ze czesto bedziemy na lewej stronie goscic Zanettiego a jego pozycje w pomocy zajmie Motta. To juz zalezy od tego jak poszczegolni zawodnicy beda sie prezentowac i ktore rozwiazanie bedzie najbardziej bardziej korzystne dla druzyny.
Maxwell odszedl, ale na Brazylijczyku skonczyc sie nie moze. Jest kilku mniej przydatnych pilkarzy (na czele z Vieira) i czeka nas jeszcze (mam nadzieje) 3-5 pozegnan.
Grazie Maxwell. Dotrzymal slowa danego kibicom i do Milanu nie poszedl :spoko:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lip 2009, 8:01

Jakos dziwnie jestem spokojny, ze niezaleznie czy sprowadzimy kogoś na środek obrony czy nie, alternatywa dla Santona bedzie Chivu a nie Zanetti.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 lip 2009, 8:14

No tak jest jeszcze Chivu. Jezeli przyjdzie ktos pokroju Carvalhio to Rumun moze stracic miejsce na srodku, wtedy automatycznie staje sie glowna alternatywa dla Santona. Jednak ze wzgledu na jego kiepska gre ofensywna preferowalbym Zanettiego (w pomocy gralby wowczas nominalny pomocnik). Jezeli Motta bedzie w stanie zaprezentowac forme z minionego sezonu to jest to ciekawe rozwiazanie bo nie wierze, ze 18-latek rozegra caly sezon w pierwszej jedenastce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”