szkoda przepuscic takich dni, w ktorych gra liga polska, puchar wloch, hiszpanska, grecka, francuska i cos tam jeszcze. Dodatkowo NBA.
A potem bedzie brakowac kolejki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2011, 11:10
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 maja 2011, 11:12
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 maja 2011, 12:31
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2011, 13:14
Jedyna sluszna decyzjaemdżej pisze:gramy z oferty wtorek-czwartek
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 maja 2011, 18:41
Wybaczcie, piękna pogoda, więc zebrałem ekipę i pojechaliśmy pod Warszawę na piwko i piłkę. Plusy to opalenie, zimne piwko, kilka cudownych asyst, a minus to złamana ręka kolegi, który obronił strzał z woleja z 3 metrówemdżej pisze:Barta gdzieś wcięło, Aker się obija w górach to ktoś musi sprawy wziąć w swoje ręce. Idąc za głosem ludu ogłaszam, że rewanże 1/8 finału BPU i 1/4 finału BPP gramy z oferty wtorek-czwartek
W weekendy gramy ofertę na tych zasadach:sbQ pisze:Czyli w jakich godzinach i kiedy podawać typy?
Czyli zagrajmy analogicznie, przy lekkim nagięciu. Oferta na wtorek - czwartek:Korzystamy z oferty Tobet od piątku od godz. 15:00 do końca poniedziałku. Typy można oddać maksymalnie do soboty do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w niedzielę (w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
Co Wy na takie rozpoczęcie? Przesunąłem początek gry o 15 godzin, bo nie widzę sensu robienia luki. Identycznie postąpiłem z piątkiem, bo jak zostawimy, że do końca w czwartku, to czwartkowe NBA odpada. Niech cykl się zamknie.Korzystamy z oferty Tobet od początku wtorku do piątku do 14:59 (zdarzenie nie może rozpoczynać się później niż wskazana godzina!). Typy można oddać maksymalnie do środy do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w środę(w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 maja 2011, 19:00
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2011, 19:03
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 maja 2011, 19:05
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 maja 2011, 19:15
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 maja 2011, 21:43
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 maja 2011, 21:51
A ja poległem u siebie 4:5 i czeka mnie wyjazd do Amsterdamu...Marco_Van_Basten pisze:4:3 wygrana na wyjeździe z Doktorem Szykuje się fascynujący rewanż w Kielcach
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 maja 2011, 21:54
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 08 maja 2011, 22:16
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 maja 2011, 0:21
MVB zgwalcil mnie,i to w BrukseliMarco_Van_Basten pisze:4:3 wygrana na wyjeździe z DoktoremSzykuje się fascynujący rewanż w Kielcach
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 09 maja 2011, 7:07
Darkman1948
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio