Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 06 maja 2025, 17:53
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 06 maja 2025, 21:07
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 08 maja 2025, 17:38
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 11 maja 2025, 2:07
Tak sobie myślałem właśnie nad Kiwiorem, teraz przeczytałem wpis kolegi kanoniera i dochodzę do wniosku, że powinien zostać w Arsenalu. Tak, sam się trochę dziwię, ale tak uważam.Magnum pisze: ↑10 maja 2025, 23:49Polski akcent, Jakub Kiwior - czapki z głów. Wreszcie w tym sezonie grał na swojej pozycji stopera a nie na lewej obronie i pokazał, że potrafi. Żałuję, że odpadliśmy z FA Cup tak szybko, bo własnie tam liczyłem na jego większą grę. W zasadzie to przy kontuzjach i uniweralności innych zawodników, Kiwior jest pierwszym zmiennikiem na stopera - aczkolwiek może tam też grać White czy Timber. Ciekawi mnie bardzo, co się tam stanie z Polakiem, bo powinien grać pierwsze skrzypce w jakimś zespole zeby się rozwijać, ale w tym sezonie pokazał, że jest warty stawiania na niego i w zespole, który zamierza walczyć o 4 trofea, jest dla niego miejsce. Po prostu nie będzie to miejsce w żelaznej pierwszej XI, tak to już jest, para stoperów to nie pozycja którą się rotuje tak jak kilka innych. Taka natura. Ale jesli chciałby zostać to ja jestem za.
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 11 maja 2025, 2:37
Muszę się z Wami nie zgodzić. Saliba 24 lata, Gabriel 27 lat. Ten duet przy dobrych wiatrach może grać ze sobą jeszcze 6-8 sezonów i jeżeli nie przytrafią się jakieś kontuzje, to Kiwior nigdy się w to nie wpasuje i będzie grał dosłownie kilkanaście meczów w sezonie - albo i nie, jeżeli i on trafi pecha z kontuzjami i połamie się w momencie, kiedy by mógł wejść w pucharach na rotację. Jak wszedł do składu, to grał fajnie, ale nie dajcie sobie zaćmić pamięci kilkoma dobrymi występami. Kiedy występuje sporadycznie jako zmiennik do pucharów, przez co brakuje mu ogrania, to jest średniakiem i jedynie dłuższe kontuzje w/w dwójki są w stanie dać mu odrobinę stabilnej formy.Tennessee pisze: ↑11 maja 2025, 2:07Tak sobie myślałem właśnie nad Kiwiorem, teraz przeczytałem wpis kolegi kanoniera i dochodzę do wniosku, że powinien zostać w Arsenalu. Tak, sam się trochę dziwię, ale tak uważam.Magnum pisze: ↑10 maja 2025, 23:49Polski akcent, Jakub Kiwior - czapki z głów. Wreszcie w tym sezonie grał na swojej pozycji stopera a nie na lewej obronie i pokazał, że potrafi. Żałuję, że odpadliśmy z FA Cup tak szybko, bo własnie tam liczyłem na jego większą grę. W zasadzie to przy kontuzjach i uniweralności innych zawodników, Kiwior jest pierwszym zmiennikiem na stopera - aczkolwiek może tam też grać White czy Timber. Ciekawi mnie bardzo, co się tam stanie z Polakiem, bo powinien grać pierwsze skrzypce w jakimś zespole zeby się rozwijać, ale w tym sezonie pokazał, że jest warty stawiania na niego i w zespole, który zamierza walczyć o 4 trofea, jest dla niego miejsce. Po prostu nie będzie to miejsce w żelaznej pierwszej XI, tak to już jest, para stoperów to nie pozycja którą się rotuje tak jak kilka innych. Taka natura. Ale jesli chciałby zostać to ja jestem za.
Arsenal dokłada mało trofeów, ale to wielki klub, więc jak możesz być częścią wielkiego klubu, to się go trzymaj. Zmiana klubu to nie jest żaden pewnik, a tutaj bardzo zyskał w ostatnim czasie. Dużo się tutaj jeszcze nauczy, a pewnie już dużo zyskał na pobycie w Londynie.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 11 maja 2025, 3:02
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 11 maja 2025, 8:36
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 11 maja 2025, 10:04
Jak słusznie zauważyło weszło, można dopisać jeszcze spadek z kadra z dywizji LN.Zygmunt-1 pisze: ↑08 maja 2025, 17:38Była w innym temacie krótka dyskusja o Antonym, który może zgarnąć dwa europejskie trofea z dwoma klubami w jednym sezonie lub o Gruzinie, który może być mistrzem Włoch oraz Francji, a również ciekawe osiągnięcie może paść łupem Tymka Puchacza. Plymouth spadło z Championship, a Kiel jest na przedostatnim miejscu Bundesligi i też może się nie utrzymać![]()
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 12 maja 2025, 10:58
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 maja 2025, 18:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 maja 2025, 17:34
https://transfery.info/aktualnosci/bart ... rmo/243638Bartosz Bereszyński nie przedłuży wygasającego kontraktu z Sampdorią, o czym informuje CalcioMercato.com. Po spadku tego klubu do Serie C, defensor będzie do wzięcia za darmo. Wcześniej łączono go między innymi z Legią Warszawa.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 22 maja 2025, 22:37
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 22 maja 2025, 22:42
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2025, 22:43
W Afryce jest Kazimierz Jagiełło.
cloner
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin