Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 438

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 16 kwie 2010, 13:46

"From our point of view, we have a good structure. We may need to tweak here and there – a player here, maybe a player there," the boss said on Friday.

"We tend to like buying young players and to build them up within the club. We’ve been good at that over the years. We won’t change that, that’s the reason we signed Hernandez from Mexico. We may buy another player this summer, maybe two at the very most, because that’s where we are, our structure is good. We may look at one or two things, but nothing serious."
:angry2:

Ekhmm czyli co , zabawa w Wengera bedzie trwac.

Awatar użytkownika
Marek Hamsik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marek Hamsik » 16 kwie 2010, 17:39

Jestem tylko ciekaw czy zamiar kupna Ninisa z Panathinaikosu to dobry ruch.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 16 kwie 2010, 18:12

To dobrze, że sprowadzają młodych. Ale prawda taka, że potrzbujemy zawodnika na środek pomocy i to takiego który szybko zacznie grać na poziomie, kogoś kto z miejsca zapewni nową jakość drużynie. W mediach puki co nic konkretnego nie słychać ale mam nadzieje, że jednak planują jakiś konkretny transfer. Najlepiej dwa takie transfery.

Awatar użytkownika
Marek Hamsik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marek Hamsik » 16 kwie 2010, 18:24

smurano pisze:To dobrze, że sprowadzają młodych. Ale prawda taka, że potrzbujemy zawodnika na środek pomocy i to takiego który szybko zacznie grać na poziomie,
Po co kupować ? Przecież jest Gibson i Fletcher zawsze gotowi i twardzi, do tego Scholes, Giggs, Park pewnie też Solskjer ma paru dobrych chłopaków w rezerwach. Jedyne co by Diobłą się przydało, to jakiś równorzędny napastnik z Rooneyem oraz podstawowy bramkarz. Kuszczak nie jest odpowiednim zastępcą, Akinfeev byłby dobrym nabytkiem. Atak David Villa lub Luis Suarez.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 kwie 2010, 18:24

Jak najprościej i najtaniej kupić bilet na mecz MU u siebie nie będąc w żadnym fanklubie ?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 kwie 2010, 18:31

Łukasz_ pisze:Jak najprościej i najtaniej kupić bilet na mecz MU u siebie nie będąc w żadnym fanklubie ?
Nie jestem pewny ale są dwie możliwości chyba ... Albo zamówic go ze strony internetowej lub za pomoca jakiegoś pośrednika albo zamówi go telefonicznie ( chyba kiedyś istniała taka możliwośc )

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 kwie 2010, 18:44

Nie jestem pewny ale są dwie możliwości chyba ... Albo zamówic go ze strony internetowej lub za pomoca jakiegoś pośrednika albo zamówi go telefonicznie ( chyba kiedyś istniała taka możliwośc )
Myślę, że na mecz ligowy spokojnie można kupić w kasie przed meczem. Gorzej będzie na jakiś ważniejszy mecz.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 kwie 2010, 20:01

Na jakikolwiek mecz ligowy jest się trudno dostać bez członkostwa. Co innego wszelkiej maści puchary oraz sparingi.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 kwie 2010, 21:51

mete pisze:
Myślę, że na mecz ligowy spokojnie można kupić w kasie przed meczem. Gorzej będzie na jakiś ważniejszy mecz.
Raczej nie. Biletów w kasach w ogóle nie ma zazwyczaj, chyba że są to naprawdę nieznaczące pojedynki typu Carling Cup. Sam kiedyś kupowałem bilet na mecz z Fulham w lidze i oczywiście musiałem założyć kartę członkowską, zapłacić i za nią i za bilet. W zeszłym sezonie chciałem kupić bilet na West Ham, to mi się nie udało, nawet mimo posiadania karty członkowskiej, bo nie zostałem wylosowany. Nie ma łatwo, chętnych jest ogromna liczba, a większość posiada jeszcze karnety.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 kwie 2010, 22:07

Też właśnie tak słyszałem że na mecz ligowy tylko od konika, reszta podobno wszystko karnety. Mieszkam koło Manchesteru więc na mecz bym się wybrał, zdjęcie na Old Trafford podczas meczu w koszulce Milanu świetnie by wyglądało na NK :P
Z tą kartą członkowską też nie jest tak prosto bo na ważne mecze chętnych jest i tak więcej i podobno bierze się pod uwagę tych co chodzą najwięcej na mecze, regularnie kupują koszulki, szale itp.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 kwie 2010, 22:09

Cris7 pisze:oczywiście musiałem założyć kartę członkowską, zapłacić i za nią
Ile Cię kosztowała taka karta i jaki ma termin ważności ?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 kwie 2010, 23:35

Karta jest na sezon. Dlatego też musiałem np. w zeszłym roku ją przedłużyć, aby w ogóle starać się o bilet. A że go nie dostałem, to wyrzuciłem pieniądze w błoto. Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że było to kilka funtów(w głowie mi świta 8 ), ale tu mogło się coś zmienić(dzięki Glazerowie!)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 kwie 2010, 9:46

Dzisiaj derby z City - mecz może być o wszystko i o nic zarazem bo wszystkie karty w rękach Chelsea. Derby to derby, rządzą się swoimi prawami, podtekstów bez liku. Media głównie piszą o pojedynku Rooney vs. Tevez - dwóch nominowanych do nagrody piłkarza sezonu. My teoretycznie wciąż walczymy o mistrzostwo City zabija się ze Spursami o miejsce dające kwalifikacje do LM. Z pewnością będzie ciekawie, City ostatnio w dużym gazie, my na drugim biegunie ale to są derby. No i wraca Rooney. Będzie ciekawie.

Z nowych plotek transferowych. Ponoć na celowniku znalazł się Milner - i ta plotka mi się podoba.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 kwie 2010, 12:48

Nom zapowiadają się 2 ciekawe spotkania :) Manchester City będzie dawać z siebie wszystko bo liczą że Chelsea na wyjeździe zdobędzie 3pkt. Z drugiej strony MU którzy mają nadzieję że Chelsea się potknie i przed meczem Chelsea z LFC będzie ich dzielił zaledwie pkt. Emocje na pewno będą :)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 kwie 2010, 14:38

Gramy dobrze. Powinniśmy wygrywać, ale zawodzi skuteczność. Roo partaczy lepszą sytuację niż Berba miał na Ewood i na OT w ostatnich meczach. Takie życie napastnika.

Najlepszy na placu IMO Scholes. Uwielbiam go oglądać w takiej dyspozycji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”