A przy pomyślnych wiatrach zostanie w Bayernie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 kwie 2007, 19:54
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 kwie 2007, 19:57
nein, dankeRealFan pisze:A przy pomyślnych wiatrach zostanie w Bayernie
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 kwie 2007, 20:12
RealFan pisze:Akarin - Nie martw się. Wątpię aby Real wam go zabrałJest nie tylko kontuzjogenny, ale także zwyczajnie za słaby na pierwszy skład. Sądzę że wyląduje w jakimś hiszpańskim lub włoskim...przeciętniaku
A przy pomyślnych wiatrach zostanie w Bayernie
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 20:22
Sóper śmieszna ta wypowiedź... Czyżbyś nie mógł znieść, że Guti w obu tegorocznych Gran Derby był lepszy zarówno od Xaviego, jak i Iniesty? Oczywiście nie neguję umiejętności środkowych pomocników Barcy, ale Gutiemu należy się powołanie. Chociażby za beznadziejnego Xabiego Alonso.Jarzinho pisze:rkoeman pisze:guti:
"To prawda, że nie oglądasz ostatnich meczów reprezentacji?
Niektórzy ludzie postradali zmysły. Zawsze życzę Hiszpanii zwycięstwa, ale wiem że przy tym facecie (Aragones) nigdy więcej nie zagram w reprezentacji. To jest przykre, ponieważ moja pozycja jest okupowana przez takich piłkarzy jak Iniesta czy Xavi."
Jak widac chłopakowi nie tylko brakuje umiejetnosci, ale i rozumem nie grzeszyCo ma mowic zawodnik, ktory przez 10 lat rozegrał tyle dobrych spotkan co inni w dwa sezony
Zawsze pozostaje poczucie humoru
Przynajmniej wiem teraz dlaczego Capello postanowil go zatrzymać, obaj czesto fantazjuja i maja przeogromne marzenia. Po udzileniu wywiadu, niestety musial wrocic do rzeczywistości
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 20:41

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 kwie 2007, 20:44
jezzo pisze:Sóper śmieszna ta wypowiedź... Czyżbyś nie mógł znieść, że Guti w obu tegorocznych Gran Derby był lepszy zarówno od Xaviego, jak i Iniesty? Oczywiście nie neguję umiejętności środkowych pomocników Barcy, ale Gutiemu należy się powołanie. Chociażby za beznadziejnego Xabiego Alonso.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 20:58
Xabi nie podawał, ani nie odbierał. Lepszy Gutek niż tyczka w postaci Xabiego. Reszty nie skomentuję, oczywiście bardziej liczą się korespondencyjne pojedynki z leszczami, niż bezpośredni pojedynek. Gdybym był trenerem Hiszpanii, też był wystawił Xaviego i Iniestę, ale jako zmiennika dla nich widziałbym Gutiego.Mentor pisze: Z tym powołaniem Gutka w miejsce Xabiego też się nie zgadzam. Czyżby Gutek naumiał się grywać jako defensywny pomocnik?
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 21:05
O so chosi?jezzo pisze:oczywiście bardziej liczą się korespondencyjne pojedynki z leszczami, niż bezpośredni pojedynek.
Jako zmiennik może by się nadawał, ale gdyby zastąpić w kadrze Xabiego właśnie Gutim to wtedy Aragones nie miałby zbyt wielu opcji na DM-ie. Tylko Albelda mógłby grywać. Zresztą przypominam, że poza Xavim i Iniestą jest jeszcze taki ktoś jak chociażby Fabregas.jako zmiennika dla nich widziałbym Gutiego
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 21:15
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 21:29
Tak. Właśnie to. Guti nie zasługuje na powołanie do kadry bo są piłkarze od niego lepsi a kadra nie może składać się z samych pomocników grających na dodatek na tej samej pozycji.jezzo pisze:I to niby ja się ośmieszam, choć nie wiem co ja powiedziałem takiego złego? Że Guti zasługuje na powołanie do kadry?
Tu jest pies pogrzebany. Dwa mecze z Barceloną to jednak za mało. Bez względu na ich poziom trudności i prestiż.jezzo pisze:Guti jest niezłym piłkarzem, co udowodnił dwukrotnie w meczach z Barcą
jezzo pisze:Powołania były po GD. Guti był drugim najlepszym piłkarzem na boisku, po Messim. Tyle w tym temacie.
Tak dobrze?jezzo pisze:Guti maricon
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 21:33
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 21:36
Może wybieram te związane z tematem?jezzo pisze:Czemu wybierasz tylko kwestie które Ci się podobają do zacytowania?
jezzo pisze:Czekam, aż odniesiesz się do sprawy tego, co będę robił przez resztę mojego życia.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 05 kwie 2007, 21:44
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2007, 21:52
Wydaje mi się, że byłem raczej delikatny, ale niech Ci będzie.jezzo pisze:No to na przyszłość unikaj takich wyrażeń, które ktoś mógłby uznać za wycieczkę osobistą, w końcu jesteś modem i powinieneś świecić przykładem
Potrafię dyskutować z osobami o odmiennym zdaniu i nie wszystkim zarzucam ośmieszanie się czy frustrację więc nie generalizuj.jezzo pisze:Fakt, że ktoś ma inne zdanie od Ciebie nie znaczy od razu, że ten ktoś się ośmiesza i jest frustratem, a więc proszę nie odstawiaj chamówki.
No tak i Xabi zastąpił Xaviego właśnie dlatego, że Aragones bał się i chciał bardziej dbać o tyły aniżeli atakować (co zresztą było błędem). Przynajmniej ja tak to widzę.jezzo pisze:Dodam, że Xabi zastąpił właśnie Xaviego w meczu z Danią, a więc zdanie twoje nie jest do końca trafne.
Wróżenie z fusów. Albelda może nie zagrał szczególnie dobrze, ale jako defensywny pomocnik jest po prostu lepszy od Xaviego. Creus nie nadaje się do tej roli.jezzo pisze:I ile odbiorów miał Albelda w meczu z Danią? Śmiem twierdzić, że lepiej na jego pozycji spisałby się Xavi.
Tutaj problem tkwi w tym, że rola selekcjonera przerasta Aragonesa. Z tym chyba zgadzają się wszyscy zainteresowani. Oby nie skończyło się to tragicznie. Im szybciej odejdzie tym lepiej.Aragones nie musi uparcie trzymać się jednego schematu, bo zestawienie Xavi - Iniesta - Guti mogło przynieść zaskakująco ciekawe rezultaty.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 kwie 2007, 22:08
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio