Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2009, 15:19
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 lip 2009, 15:40
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2009, 15:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 lip 2009, 16:19
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2009, 16:33
chyba raczej nie. po pierwsze, trudno przypuszczać, by Barca dała taką kasę, po drugie - co oni zrobią, jak Eto'o z nikim nie dojdzie do porozumienia ? City już chyba odpadają, bo kolejny napastnik, w dodatku dużo lepszy niż ci których mają. A kto inny zapłaci mu tyle ile żąda ? A wtedy Eto'o zostanie i Barca będzie miała kłopot bogactwa w ataku, w dodatku każdy zarabiający grube mln.Maciek (interista) pisze:E: Podobno nowa oferta Barcy 75mln + wypozycznie Hleba. Etoo nie moze dojsc do porozumienia.Prawda to
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 lip 2009, 16:59
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lip 2009, 19:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 lip 2009, 0:00
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 lip 2009, 11:25
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 lip 2009, 11:31
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 lip 2009, 12:04
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lip 2009, 12:35
Gdzies sie ta wypowiedz pojawiła, ale skoro inne serwisy jej nie przejeły to chyba jest to plotka. Jakby to byla prawda to niesamowicie głupie, nie mozna wszystkiego wymuszac (nowego kontraktu, miejsca w składzie - skonczyło sie trybunami w sumie) majac 18 lat i poza talentem, kilkoma meczami, gówno nie osiagniecia. Mam nadzieje, ze to najwyżej idiotyzmy wypuszczane przez brata Mario. Inna sprawa że z forma z koncówki sezonu na chwile obecna Mario zjada Toniego, Gilardino i gdyby nie ME Juniorów to powinien swoja szanse dostac juz Pucharze Konfederacji.Boromir pisze:To prawda, że Balotelli powiedział że jak go Lippi nie powoła na MŚ to zagra dla Ghany?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 lip 2009, 12:44
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lip 2009, 13:06
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2009, 1:00
W sumie też czytałem tę informację tylko na jednym serwisie (i na dodatek nie mogę sobie przypomnieć na którym, z tego powodu moje wątpliwości) więc pewnie plota. Choć tak przypominając sobie występki i charakterek Mario to w sumie nie zdziwiłbym się, gdyby tak postąpił. Ale na miejscu kibiców Interu zacząłbym się zastanawiać czy na styczniowe PNA nie będzie wam uciekać dwóch napadziorów...Babel pisze:Ciesz sie ciesz. Teraz to juz napewno odejdzie.
Gdzies sie ta wypowiedz pojawiła, ale skoro inne serwisy jej nie przejeły to chyba jest to plotka. Jakby to byla prawda to niesamowicie głupie, nie mozna wszystkiego wymuszac (nowego kontraktu, miejsca w składzie - skonczyło sie trybunami w sumie) majac 18 lat i poza talentem, kilkoma meczami, gówno nie osiagniecia. Mam nadzieje, ze to najwyżej idiotyzmy wypuszczane przez brata Mario. Inna sprawa że z forma z koncówki sezonu na chwile obecna Mario zjada Toniego, Gilardino i gdyby nie ME Juniorów to powinien swoja szanse dostac juz Pucharze Konfederacji.Boromir pisze:To prawda, że Balotelli powiedział że jak go Lippi nie powoła na MŚ to zagra dla Ghany?
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio