Wasze prywatne typy - Strona 439

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 23 kwie 2007, 16:34

kurde stawiasz 100 zł na kurs 7 zł ? niezly wariat z ciebie albo masz za duzo kasy... wyslij mi jakiegos bonusa na BaH nawet 1 zł moze byc bo mi sie kasa skonczyla :lol:

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 23 kwie 2007, 16:41

kon2r Manchester nie wszedł mi na 340 zł a Barca X2 na 480 :cry: To był AkT Desperacji, liczyłem że wejdzie chociaż jeden mecz, weszły dwa i dziękuję :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2007, 16:02

Czesiek :evil: już ci nigdy nie zaufam, NIGDY :!:
13 euro poszło, bo jemu się zdawało :D
Liga Szwedzka trafia na czarna listę.

Ale do rzeczy.
Dziś zauwazyłem 2 ciekawe pozycje w ofercie buka.
Pierwsza jest mecz Pasów z Groclinem. Jest to rewanż za 1/2 finału Pucharu Polski. W pierwszym meczu w Grodzisku wygrał zespół Skorży 1:0. Zawsze to jakaś zaliczka. Dziś d oawansu do finału starczy im remis. Ale Cracovia się łatwo nie podda. Piłkarze Majewskiego nie grali chyba jeszcze nigdy [coś i się obiło o uszy] w finale PP. Muszą wygrać 1:0, by doprowadizć do dogrywki, bądź wygrać róznica 2 goli - są w stanie to zrobić. Myśle, że im się uda.
Na Cracovie dobry kurs - 2,00. Ryzykuje.

Chyba jeszcze dodam remis w meczu, który oglądac będzie dziś cała europa [nie, nie Barce :D] Remis na Old Trafford - jeszcze nie postawiłem, wiec jak ktoś wie, ze remis nie padnie, to prosiłbym o przekonanie mnie ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 kwie 2007, 16:16

fieldy pisze:Czesiek
..... bo jemu się zdawało
a zdawalo sie i Sparta wygrala :D ale ten kupon mnie wkurzyl
czeher pisze:Sparta - Slavia 1 :D
Stromsgodset - Lillestrom 2 :oops:
Detroit - Orlando 1 :D
Lillestrom od 10min gralo z przewaga jednego gracza, prowadzili przez wieksza czesc meczu aby ostatecznie w ostatnich 15min stracic gola z karnego :maruda: moglo byc 200zl a tak -40 :/

Ja stawiam tak
Craxa - Groclin (aw) 2 - goscie to bardzo niewygodny rywal, ktory przewaznie nie daje grac przeciwnika - mysle ze w meczu bedzie remis
MU - Milan 1 - tydizen temu pewniak na 1, ostatnio zas przechylilo sie wsyztsko w strone Milanu - to oni sa upatrywani w roli faworytopw przez kontuzje i wiekszosc ludzi zdaje sie stawia na Milan - pocztakowo mialem odpuscici ale sobie mysle, przeciez MU ma cala sile ofensywna w komplecie, powazne braki to obrona ale oni powinni atakowac a nie bronic sie :twisted: najlepsza obroina to atak :smoke:

A i fieldy - :idzze:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2007, 20:02

raz się zyje :lol: Obrazek

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 kwie 2007, 22:34

czeher pisze:Ja stawiam tak
Craxa - Groclin (aw) 2 :jupi: - goscie to bardzo niewygodny rywal, ktory przewaznie nie daje grac przeciwnika - mysle ze w meczu bedzie remis
MU - Milan 1 :jupi: - tydizen temu pewniak na 1, ostatnio zas przechylilo sie wsyztsko w strone Milanu - to oni sa upatrywani w roli faworytopw przez kontuzje i wiekszosc ludzi zdaje sie stawia na Milan - pocztakowo mialem odpuscici ale sobie mysle, przeciez MU ma cala sile ofensywna w komplecie, powazne braki to obrona ale oni powinni atakowac a nie bronic sie :twisted: najlepsza obroina to atak :smoke:
100zl - 252zl :smoke:
Roo :love:

fieldy pisze:raz się zyje
:zwała:

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 24 kwie 2007, 23:15

Zapowiada się ciekawy finisz Eredivisie, przed ostatnią kolejką trzy druzyny zgromadziły po 72 punkty.

Jeżeli w wyjazdowym meczu z Excelsiorem AZ Alkmaar odniesie zwycięstwo zostanie sensacyjnym mistrzem Holandii. Ale po kolei. Tak wygladaja kursy w STS:

Excelsior - Alkmaar [1 - 8.20] [X - 4.40] [2 - 1.25] [1X - 2.86]

W mojej opinii mecz wart postawienia. Oczywiście nie na gości, raz ze kurs jest ogromnie niski, a dwa ze presja moze ich zjesc. Ja sklanialbym sie do gry na 1X lub tez samo X. Dla ludzi lubiacych ryzyko jedynka, (8.20!!!).

Daj spokoj, akurat tutaj sensacji bym nie szukal :!: To nie jest jakis pierwszy lepszy zepsol, kotry dorwal sie jakims cudem do 1msc lecz team ktory jest juz doswiadczony zarowno w lidze jaki i w europie , ktory od kilku lat systematycznie buduja swoja potege - A z Excelsiorem graja jak z nut, ktory teraz bedzie myslami przy barazach :!: a o takiej sporej sensacji w razie wygranej i mistrozstwie tez nie moze byc mowy - no chyba ze birac pod uwage fakt iz PSV dalo niezle dupy i roztrwonilo naprawde pokazna zaliczke
Nalezy rozniwez dodac, iz AZ wysmienicie radzi sobie na awayach, nawet leoiej niz u siebie

Szukac sensacji tutaj nie nalezy

Jezeli gdzies szukac wysokiego kursu badz jak kto woli niespodzianki to :arrow: Barcelona - Levante - Barca wrocila z wycieczki do Egiptu, w meczach ligowych jak na taki zepsol gra piach, Levante wlaczy o utrzymanie :!:
TEN Z GORY

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 kwie 2007, 15:11

Plock - Korona (aw) 2
San Antonio - Denver 1
Cavs - Washington 1
Chelsea - Liverpool under

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 kwie 2007, 19:18

czeher pisze:Chelsea - Liverpool under
Dla mnie ten under jest zbyt oczywisty żeby na niego grać. Każdy spodziewa się nudnego meczu i wyniku 0:0. A ja w takim razie zastanawiam się czy nie zagrać na over 8) Chelsea u siebie w LM zawsze strzela bramkę (jedna lub dwie), Liverpool tylko w pierwszym meczu nie strzelił bramki a ostatnio strzelał ich odpowiednio: 2, 2, 3 :glass:

A nie stawiasz na Golden State :?: :>
postawie jak beda grac u siebie :> i :idzze:
Co do undera, cos trzeba bylo wybrac z tego spotkania bo inny komfort ogladania jak postawilo sie na to kase :lol: A under bardiej prawdopodobny niz 1 czy 2 :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2007, 8:26

Obrazek

A wczoraj tak blisko było 0:0 :cry: znów 1 bramka zadecydowała o przegranej. Choć trzeba przyznać, ze okazji do zdobycia goli, było wiecej niż oczekiwałem.
Dziś PUEFA
Espanyol - Brema over 2,5 1,95
choć jeszcze myśle nad tym.
Meczu Sevilli z Osasuną chyba ruszać nie będę.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2007, 9:30

Obrazek

Fieldy, Ty próbowałeś wypłacać jakąś kasę z tego buka, z którego pochodzi mój kupon? Są jakieś problemy, ograniczenia itp.?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2007, 9:33

nie próbowałem, jak zwykle wszystko poszło z dymem :D
z tego co czytałem, to minimalna kwota do wypłaty to 7 funtów.
A cz są jakieś problemy ? Pewnie się okaże przy wypłacaniu.
Nic mi o nich nie wiadomo [bo nie wypłacałem] ale nie można wykluczyć, że z czymś wyskoczą. Zwłaszcza jak wygrasz sporo.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2007, 9:38

Jeszcze nie próbowałem wypłacać, ale po prostu chciałbym wiedzieć że komuś się udało :wink: . Wydaje mi się, że problemem może być to, że wypłacasz w funtach, a mój bank jeśli się dobrze orientuje to przyjmuje tylko złotówki... :? Więc może być problem :? .

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 kwie 2007, 9:54

Obrazek

Szukałem czegoś do Buffalo i Chelsea ... i wypadło na NBA na której się kompletnie nie znam :lol: (dzięki Czesław :wink: )

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 kwie 2007, 10:09

czeher pisze:Plock - Korona (aw) 2 :D
San Antonio - Denver 1 :D
Cavs - Washington 1 :D
Chelsea - Liverpool under :D
152 - 381zl :mike:

forma jest :smoke:

Mysle zeby dizisaj zagrac na Czestochowe w meczuz Skra 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”