Piłka w TV - Strona 45

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Marta M.
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 16 lis 2007, 13:34

mozesz mi zaufac
Nie ufam impertynentom :)
Oby tylko mecz gdzies pokazywali. I nie mam na myśli onetu, gdzie trzeba płacić za ogladanie meczów.
Arsenal jest na tyle medialna druzyna, ze na pewno pokaza - zaufaj mi :)

Bym podala kilka linkow do stron, na ktorych mozna znalezc wszystko o trasmisjach meczow w internecie, ale nie wiem czy tu wolno taki spam urzadzac.
Na razie sie powstrzymam :)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 lis 2007, 13:40

Janio pisze:Piszesz, że chyba żadna polska stacja nie transmituje LM po czym zastanawiasz się jeszcze nad C+ i wspominasz coś o Polsacie Sport

Wspominam... ale nie mówie, że jest to telewizja państwowa. A co do Canal + to było już bardziej odwołanie do tego, że nawet inne polskie stacje mimo, że nie państwowe to równiez nie pokazują ale...
baziu pisze:ale nie mam
więc nie wiem.

Marta M. pisze:Ta stacja ostatnio ma bardzo dobry okres.

Nie wydaje mi się :wink: Prócz siatki to raczej nic ciekawego nie pokazują. Bynajmniej Piłki noznej tam jest zbyt mało, a jak już jest to ligi raczej nie ciekawe.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lis 2007, 13:41

Marta M. pisze:Nie ufam impertynentom
ehh, no to rzeczywiście.
Marta M. pisze:zaufaj mi
:foch:
Marta M. pisze:Arsenal jest na tyle medialna druzyna, ze na pewno pokaza - zaufaj mi
Oglądam praktycznie wszystki mecze Arsenalu w internecie. Problemy są jesli chodzi o mecze w LM.

W pierwszej kolejce LM było kilkanaście linków do meczu Steauy ze Slavią, a mecz Sevilli z Arsenalem pokazywali chińczycy z poślizgiem.
Wiec to, że klub jest medialny nie oznacza, że mecz bez problemu da się obejrzeć.

Awatar użytkownika
Marta M.
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 16 lis 2007, 13:55

Nie wydaje mi się Wink Prócz siatki to raczej nic ciekawego nie pokazują. Bynajmniej Piłki noznej tam jest zbyt mało, a jak już jest to ligi raczej nie ciekawe.
Siatka to malo?:) NIe dla mnie, uwielbiam siatke. Polsat ma Lige Swiatowa, MS i Europy, Puchar Swiata, turnieje kwalifikacyjne do igrzysk tez pewnie pokaza i nie zapominajmy o lidze polskiej.

Poza tym pilka reczna.. kupili to za bezcen a na reklamach podczas styczniowych mistrzostw zarobia krocie, ogladalnosc tez pewnie bedzie wieksza niz w TVP na Malyszu.

Boks.. Adamek, Wlodarczyk i Andrew Golota..

A pilka nozna bedzie.. juz maja wykupione przyszloroczne mistrzostwa Europy, podobno priorytetem tej stacji jest odzyskanie praw do Bundesligi i Ligi Mistrzow.. A w ogole to jeszcze jest Puchar Ekstraklasy :lol:

Zadna z niekodowanych stacji nie ma w swojej ofercie tylu ciekawych transmisji.

Czemu sie na mnie fochasz kolego fieldy? :zgoda:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lis 2007, 15:51

Fieldy pisze:BTW: Arsenal gra we wtorek [z Sevillą - warto obejrzeć] wiec nie trzeba olewać TVP aby go obejrzec, bo we wtorek raczej nic nam nie pokażą.
cloner pisze: Jak to nic ? W n sport pewnie beda pokazywac. Z tego co wiem to stacja ta dziala na takich samych zasadach jak polsat sport Wink

Naucz się czytać ze zrozumieniem chuliganie ze Śląska ... no chyba że trzeba do ciebie po Mandżursku pisać !!!

-----------

Kiedyś to była liga mistrzów, na Polsacie i TV4 :P mmmmm

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2007, 16:46

Co ty tam mamroczesz pod nosem kici-kici :?:

Cytaty, ktore przytoczyles w ogole sie kupy nie trzyja, moja odpowiedz byla na inne zdanie :lol:

PS - jaki macie net, ze wam sopcast dziala ?? test.vline.pl - jakby ktos chcial to wynik mi na priv, porownam ze swoim :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lis 2007, 21:21

Marta M. pisze:TVP to telewizja dla wszystkich, a nie jakis kanal tematyczny dla znawcow futbolu. To telewizja POLSKA wiec sila rzeczy jesli juz transmituje jakies wydarzenie sportowe powinna byc nastawiona na pokazywanie wystepow polskich sportowcow i w tym konkretnym przypadku tego meczu swoje zadanie realizuje.
Jak TVP jest telewizją dla wszystkich bo publiczną to dlaczego TVP Sport jest kodowany i odbiera go mniej niż milion abonentów :?: I już pisałem że te mecze w LM są Polskie tylko z nazwy i na siłę tak nazywane bo jeden Boruc który już był w TVP wiosny nie czyni. A niedługo wszyscy będą się jarać polskim Milanem bo jakiś polski dzieciak będzie grał w juniorach.
Marta M. pisze:Jeszcze jedna kwestia dotyczaca LM w TVP. Otoz TVP nie ma zadnego obowiazku pokazywania jakichkolwiek meczow LM i nalezy sie cieszyc, ze jednak dala nam taka mozliwosc. Dla porownania w Niemczech (ARD, ZDF) i Wloszech (RAI) tv publiczne LM nie transmituja.
Tylko co mnie obchodzą inne kraje jak żyjemy w Polsce :?: Równie dobrze możesz sobie porównywać poziomy tych lig z naszą :P A to dzięki Korzeniowskiemu TVP wykupiła wszystko co wiąże się z lekkoatletyką kosztem np LM tylko ile tak naprawdę osób ogląda ten pierwszy sport :?:
Marta M. pisze:Nie jestem blondynka a nie rozumiem jak to zdanie sie ma do tego co napisalam
Nijak :P
Marta M. pisze:Napisales, ze przez to, ze TVP pokazuje mecze Celticu - kibicujesz przeciwnikom Celtow. Prawda? Wniosek z tego taki, ze kibicujesz im na zlosc TVP. Prawda? Czyli jak ulal pasuje tu powiedzenie: 'na zlosc mamie odmroze sobie uszy'. Prawda?!
Kibicuję rywalom Celticu głównie dla swoich korzyści bo jak oni szybko odpadną to będą pokazywali prawdziwe mecze kolejki a nie tylko przez nich tak nazywane. I odmrożenie uszu przyjemne raczej nie jest :glass:
Marta M. pisze:Jaka szopke? Ta stacja ostatnio ma bardzo dobry okres.
Siatkówka to chyba jedyna rzecz jaka u nich zasługuje na uwagę u znacznej większości Polaków bo reszta dyscyplin została zakupiona bo jest tania. A Polska to taki kraj który żyje piłką i w którym robi się sensacje z tego że Rasiak na zgrupowaniu w mrozie trenuje w krótkich spodenkach a reszta w długich albo że inna nasza gwiazda Żurawski w lecie ma katarek a ważne wydarzenia z innych dyscyplin są całkowicie pomijane lub wspomni się o nich w sporcie w 10 sek. Zatem wniosek z tego taki że jakby osoby interesujące się sportem miały wybrać C+, TVP z całym ich sportem czy obecnie świetny okres PS to wybrałyby ten pierwszy kanał.
Marta M. pisze:A w ogole nie rozumiem tego calego zamieszania. To ja, dziewczyna raczej malo kumata w sprawach techniki potrafie w internecie uruchomic dowolny mecz z kazdej kolejki LM, wiec pewnie nikt z Was takze nie ma z tym problemow. Proponuje Wam wiec olac TVP i obejrzec mecz Arsenalu czy Realu w necie, a ze nie bedzie przy tym komentarzu Szpakowskiego to chyba nawet lepiej..
Nie wiem jak ty ale ja wolę już słuchać Szpaqa niż jakiegoś Chińczyka a także mając do wyboru ten sam mecz w TV czy w necie wybiorę to pierwsze nie tylko dla dobra swoich oczu.

Walka wieczoru :arrow: cloner vs kaczy

Obrazek
Tak to pewnie sie skończy jak (uwaga cytat będzie :P ) 'gej gejowi nie odpuści' :wink:

EDYTA:

http://sport.onet.pl/0,1248713,1642971,wiadomosc.html

yeah :spoko:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 30 gru 2007, 23:23

02.01.2008 13:30
Polsat Sport
Celtic - Rangers

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2007, 23:37

Baziu : przeczytaj pierwszy post w tym temacie, a dopiero pozniej zamieszczaj swoje pozycje.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 31 gru 2007, 9:31

cloner pisze:Baziu : przeczytaj pierwszy post w tym temacie, a dopiero pozniej zamieszczaj swoje pozycje.
Ups, dzieki za upomnienie. Teraz juz wiem o co chodzi, chodź inni też dawali mecze na programach kodowanych, więc myślałem, ze jak "Piłka w TV" no to chodzi o każdy program.
Ale juz wiem na przyszłość :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 sty 2008, 7:10

Eurosport
godz.18.00 -początek Pucharu Narodów Afryki ; klasyk w grupie A Ghana-Gwinea. Zapowiada się niedziela z Eurosportem.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2257
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sty 2008, 18:05

Nie wiecie czy dziś na necie będzie zobaczyć Remes Cup ?Wiem, że jest na Polscie Sport, ale ja już go nie mam i się pytam czy będzie odkodowany.
Proszę o odpowiedź.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2008, 18:09

mms://208.75.230.33:80/public_tv - od godziny 20.00 powinno działac :wink:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2257
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sty 2008, 18:23

No dzięki właśnie znalazłem :wink: Cloner ściskaj kciuki za Naszych.
PS. O której jutro z Jastrzębiem ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2008, 18:32

No wlasnie nie wiem do konca, chyba o 11, lub 12, ale w Chorzowie na bocznym sląskiego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”