Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 03 maja 2008, 10:01
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 maja 2008, 10:14
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 maja 2008, 11:15
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 maja 2008, 13:15
Odważne słowa jak na kibica zespołu, który cały sezon dołuje. Tak to mogliśmy pisać parę lat temu, gdy pod względem piłkarskim mecze z Interem znaczyły niewiele więcej, co mecze z Parmą, Lazio czy Palermo. Teraz Inter jest jednak mocniejszy, my dużo słabsi i mecz będzie totalną zagadką.myhalek_acm pisze:
A wiec Powodzenia Czarno - Niebiescy ale przykro mi po derbach bedziecie po tej gorszej Stronie Mediolanu Razz
Oba mecze mogą się okazać nawet o wiele cięższe, niż Napoli i Udinese... Parma i Torino walczą o utrzymanie, Udinese i Napoli wtedy może już nie walczyć o nic... Ciekaw jestem i tak tylko tego, jak (i czy) się podniesiecie po Rangersach, bo zespół może różnie zareagować na taką porażkę. Przekonamy się niedługo.czeher pisze:perspektywa gry z "pozostalosciami Parmy" i mam nadzieje ze wtedy juz pewnym utrzymania Torino
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 03 maja 2008, 17:41
Wilmore pisze:e derby to jedna wielka niewiadoma i żaden wynik mnie nie zaskoczy - właściwie tylko wysokiej porażki Milanu się nie spodziewam, każdy inny wynik jest możliwy.
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 maja 2008, 18:59
Prędzej, niż wysoka taki wynik dla Interu - to my mamy ostatnio dobrą dyspozycję, nie Inter, nie zdziwię się też, jeśli Moratti czy Mancini odpuszczą ten mecz, żeby awansował Milan do LM, albo choćby utrzymał szansę awansu, nie widzę powodu, dla którego mieliby się nie zlitować nad lokalnym rywalem, nie mają zbyt wiele fanatyzmu w sobie.TS borys IFC pisze:
mam rozumiec ze np 5-0 dla milanu to wynik realny?
Milan akurat teraz wygląda coraz lepiej pod względem kondycyjnym - nie interesują mnie cotygodniowe poczynania Interu, więc ciężko mi powiedzieć, jak się prezentujecie pod koniec meczu, ale o jedno możecie być spokojni - Gattuso, Kaka czy Inzaghi ostatnio biegają od 1-90 minut, a nie - jak jeszcze nie tak dawno - od pierwszego gwizdka do drugiego podania.TS borys IFC pisze:kolejnym elementem ktory mnie martwi jest kondycja pilkarzy interu a wlasciwie jej brak.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 maja 2008, 19:11
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2008, 19:25
Szczerze? Nie widze piękniejszej okazji do swietowania Scudetto niż po wygranych derbach. Swietna sprawa.Wilmore pisze:rędzej, niż wysoka taki wynik dla Interu - to my mamy ostatnio dobrą dyspozycję, nie Inter, nie zdziwię się też, jeśli Moratti czy Mancini odpuszczą ten mecz, żeby awansował Milan do LM, albo choćby utrzymał szansę awansu, nie widzę powodu, dla którego mieliby się nie zlitować nad lokalnym rywalem, nie mają zbyt wiele fanatyzmu w sobie
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 maja 2008, 20:27
Tobie się nie dziwię. O podejście Matrixa czy Zanettiego też jestem spokojny. A reszta? Tacy typowi najemnicy? Jak choćby Vieira, czy Cambiasso? Oni już mogą tak nie podchodzić do tego meczu.Babel pisze: Szczerze? Nie widze piękniejszej okazji do swietowania Scudetto niż po wygranych derbach. Swietna sprawa.
To samo można powiedzieć o Milanie - my też wyraźnie przygotowujemy się z meczu na mecz, bo zimowe przygotowania przespaliśmy twardym snem niedźwiedzia. I - patrząc na ostatnie wyczyny piłkarzy (i nie mówię tu o wynikach) na boisku - jestem spokojny o przygotowanie fizyczne piłkarzy.Babel pisze: Drugie primo ultimo: Nawet jesli przyjmiemy, ze Inter był w słabszej formie fizycznej istnieje cos takiego jak cykl treningowy i smiało można zakładać, że Mancio razem z treneram od przygotowania przycisneli troche z fizyka gdyż z Torino i Cagliari można wygrac bez świeżości. Natomiast świeżość powinna przyjść na Milan i na Coppa Italia. W końcu tego trofeum tez nie odpuścimy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2008, 20:44
Nie neguje, ze w Interze sa najemnicy ale Cuchu, Burdisso, Cruz, Stankovic nimi nie sa. Znaczy, może kiedyś odejda z Interu, ale identyfikuja się z klubem, kibicami, Morattim. Wielokrotnie to podkreślali. A o Maicona, Chivu, Julio Cesara, Vieire jestem spokojny gdyz to raczej wyrózniajacy się zawodnicy i im akurat z sportowego punktu widzenia nie wypada "dac dupy" w derbach. Francuz poza tym długi czas pauzował przez kontuzje i zalezy mu na grze, aby być w wysokiej formie na Euro. Juz w ostatnim czasie dość mocno ja sygnalizował. Wydaje mi się, że jutro bedzie czołowa postacia Interu. Widowiska?Wilmore pisze: Tobie się nie dziwię. O podejście Matrixa czy Zanettiego też jestem spokojny. A reszta? Tacy typowi najemnicy? Jak choćby Vieira, czy Cambiasso? Oni już mogą tak nie podchodzić do tego meczu.
Alez prosze Cię bardzo. Ja tylko prostuje kibiców, którzy duze nadzieje pokładaja w tym, że Inter nie wytrzyma fizycznie spotkania. Wytrzyma.Wilmore pisze:To samo można powiedzieć o Milanie
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 03 maja 2008, 22:23
wybacz aleWilmore pisze:Tacy typowi najemnicy? Jak choćby Vieira, czy Cambiasso? Oni już mogą tak nie podchodzić do tego meczu.
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 maja 2008, 22:51
Widzisz różnicę między dobrym przez parę lat piłkarzem w składzie, a legendą klubową?Chuchu pisze:nawe jak obecnie nie ma formy to gra na jako takim poziomie
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 03 maja 2008, 22:56
ale mi generalnie chpodzi o to ze nawet jak ma kryzys formy to nie schodzi ponizej poziomu przyzwoitości. ale jeszcze nie tak dawno byl w formie to naprawde super grał. az chcialo sie go oglądacWilmore pisze:Widzisz różnicę między dobrym przez parę lat piłkarzem w składzie, a legendą klubową?Chuchu pisze:nawe jak obecnie nie ma formy to gra na jako takim poziomie
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 maja 2008, 14:09
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 maja 2008, 14:21
[*] Inter właśnie dostał co najmniej jedną bramkę do przodu. Wystawienie Favalliego to nie tyle gra w 10, co dla rywali gra w 12 (w przypadku Interu - w 13). Nie spodziewałem się, żę Jankulovski dojdzie prędko do świetnej formy, ale on nawet grając na 50% jest wiele lepszy od Favalliego. Może Carlo liczy, że Giuseppe będzie chciał się odegrać na byłych pracodawcach?gilardino11 pisze:Favalli
A mnie nie - Pato wejdzie na drugą połowę, albo jako zmiennik Pippo (gdy trzeba będzie bronić wyniku), albo jako jego partner w ataku (za np. Ambro, gdy trzeba będzie coś strzelić). Mam dziwne przeczucie, że Brazylijczyk jest w wielkiej formie i jest niesamowicie głodny gry - wszystko mu wychodziło, dużo grał, nagle usiadł na ławce, gra jakiś staruszek, będzie chciał coś udowodnić. Ancelotti pewnie tak samo to widzi i rzuci wygłodniałego wilka na podmęczony Inter.gilardino11 pisze:Dziwi mnie brak Pato
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio