Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 45

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 20:36

R@f@ł pisze:z tego co wiem to na 100% wysyła Arsenal Londyn dostałem juz od nich 3 paczki w kazdej cus innego
A każdego lista/maila to takiego samego wysyłałeś??

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 20:42

hmm nie dokońca :) jezeli chodzi o treść to tak ( wysłałem maila ) ale adres podałem inny....na kumpla i brata :)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 04 sie 2005, 20:59

Ostatnio dostałem od Alemannia Aachen (list z podziękowaniem i zdjęcia z autografami trzech piłkarzy) oraz od reprezentacji Szwecji (zdjęcie całej drużyny i Larssona, Zlatana i Ljumberga. :D:D

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 04 sie 2005, 21:20

to dajcie maila do reprezentacji Szwecji =]

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 21:57

alex90 pisze:to dajcie maila do reprezentacji Szwecji =]
mówisz - masz :wink:

svff@svenskfotboll.se

Radzę napisać list w języku szwedzkim, bo po polsku nie załapią oco chodzi :wink:

a oto treść na list w języku szwedzkim :)

Hej mitt namn är (Twoje imię i nazwisko). Jag är (Twój wiek) ar gammal och samlar pa marken, nalar, vimplar, vaskor och liknande. Jag har hort mycket om er verksamhet, och jag skulle onska all fa nagra souvenirer, fran er. Skulle ni vilja sända mig nagot är jag mycket. Jag ber om ursäkt för det besvär jag orsakar er lucka till framtioen.
Basta halsningar
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:24

Wysłałem maila do Dżibuti :haha:

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:27

Corinthians pisze:Wysłałem maila do Dżibuti :haha:
ehh co to takiego :> :lol: :lol: wyślij do federacji Szwecji...napewno Ci cus przyślą

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:29

R@f@ł pisze:
ehh co to takiego :> :lol: :lol: wyślij do federacji Szwecji...napewno Ci cus przyślą
Wysłałem :wink: Dzięki za wzór listu :wink:

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:32

Corinthians pisze:
R@f@ł pisze:
nmzc...do usług :wink: mam jeszcze kilka wzorów na listy w różnych językach...: francuski , hiszpański , wloski , holenderski , niemiecki , portugalski i angielski :wink: jeżeli będziesz chciał to mogę je podać :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:34

R@f@ł pisze:
Corinthians pisze:
R@f@ł pisze:
nmzc...do usług :wink: mam jeszcze kilka wzorów na listy w różnych językach...: francuski , hiszpański , wloski , holenderski , niemiecki , portugalski i angielski :wink: jeżeli będziesz chciał to mogę je podać :)
Pewnie, że chce! :D

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:40

ok :) A więc zaczynam :P

Francuski:
Je m`appelle (Twoje imię). Et j`ai (Twój wiek) ans. Je joue au football dans un club (nazwa klubu). Je suis votre fan depuis 3 ans. Je voudrais vous demander de m`envoyer des photos de vorte eguipe et de meilleurs joveurs avec leurs signatures.
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Hiszpański:
Avy gradecida seňor!
Ja me interes mucho de Futbol. J collecione algunos fotos de grups de futbolistas en tode el mundo, signi Fetbolistas de asociatoneas yatros eosas. Me gusta mucho (nazwa klubu) y greria hobe su Fotos. Jtambien enbojach me par favor Fotos de autogrates, de fotballers juryantos de este aseciation.
Muchas Gracias
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Włoski:
Mio caro club
Me kjamo (Twoje imię). Io o sedici auro. Io alve a uri interessari wastrio club. Io weljo maudeti fotografi a giocarti di calcio a squadra auche calciatore.
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Holenderski:
Voetballen is laek
Om te doen naar zeker ook om maar te kijken. Kijk maar eehs naar het Nederlands Elftal tijdens het (imię i nazwisko zawodnika) of een van di andere kanjerc. Maarje kunt natuurlijk ook zelf gaan voetballen buiten, op straat met ye yriendje of nog beter, bijeen club met een echte trainer en echte wepstuijden. Zo zijn jouw idden ook ooit begonnen. Meld je aan bijeen club en doe je best inlichtingen.
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Niemiecki:
Liebe (nazwa klubu) ich dich dein Fan und möchte um irgendwelche Ma terialen die dich betreffen. Könntest du mich dein Poster, autogram (nazwiska piłkarzy) oder Bild schicken ich hoffe, dab ich dir keine sorge mache.
Hercliche grübe
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Portugalski:
Saudaçăo!
Eu desejar felicitar vocěs tudo. Eu (Twój wiek) anos velho, a nim sobrename (Twoje imię). Eu muitissimmo interessare futebol, mas de cabeça portuguesos am cambigue. Meu preferido clube esta (nazwa klubu) Junto a nim graude pedido. Eu faça favor sobre enviar de modo algum desportivo lembrança: fotografia com autografo, estaudorte, blusa etc.
Muito obrigado! Eu mar (nazwa klubu)
[twoje imię i nazwisko]
[adres]

Angielski:
Dear Sirs,
I am 15 yeras old and football fan. I ask You for sending a few free souvenirs of Your Club (catalogues, photos, tickets, stickers, autographs, etc.).
Thank You very much in advance.
Your Sincerely

[twoje imię i nazwisko]
[adres]

angielski 2 :)

Dear club,

My name is [twoje imię i nazwisko]. I am [twój wiek] years old and
I come from Poland. I am your great fan, I watch all your matches. My favourite football players are: [ulubieni piłkarze z tego zespołu] I will be very gratefuel if you will send me some souvenirs connected with [nazwa zespołu, do którego piszesz list ] - poster with the signatures,
metal badge , photos, stickers.
Greetings from all fans from Poland. We love
you very much. J hope my dreams will come true and you willl answer to my letter.
Your sincerely
[twoje imię i nazwisko]

My addres is:
[twój adres]

Pozdrawiam :mrgreen:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 sie 2005, 0:16

Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 8:20

k@li pisze:Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.
słuchaj ja Ci podałem maila ze strony www.uefa.com :wink: ten powinien być dobry...a jezeli zły to niewiem z kąd mam Ci go wytrzasnąć :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 sie 2005, 8:40

R@f@ł pisze:
k@li pisze:Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.
słuchaj ja Ci podałem maila ze strony www.uefa.com :wink: ten powinien być dobry...a jezeli zły to niewiem z kąd mam Ci go wytrzasnąć :P

Pozdro
Adresy meilowe napewno znajdziesz na oficjalnych stronach klubu.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 8:43

Corinthians pisze:
R@f@ł pisze:
PzDR.

Pozdro
Adresy meilowe napewno znajdziesz na oficjalnych stronach klubu.
na stronie www.uefa.com są wszystkie maila do kazdego klubu w państwie i do kazdej federacji danego państwa :wink: Lepszej strony z mailami nie znajdziesz :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”