A każdego lista/maila to takiego samego wysyłałeś??R@f@ł pisze:z tego co wiem to na 100% wysyła Arsenal Londyn dostałem juz od nich 3 paczki w kazdej cus innego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 20:36
A każdego lista/maila to takiego samego wysyłałeś??R@f@ł pisze:z tego co wiem to na 100% wysyła Arsenal Londyn dostałem juz od nich 3 paczki w kazdej cus innego
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 20:42
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 04 sie 2005, 20:59
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 04 sie 2005, 21:20
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 21:57
mówisz - maszalex90 pisze:to dajcie maila do reprezentacji Szwecji =]
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:24
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:27
ehh co to takiegoCorinthians pisze:Wysłałem maila do Dżibuti
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:29
WysłałemR@f@ł pisze:ehh co to takiegoCorinthians pisze:Wysłałem maila do Dżibuti![]()
![]()
wyślij do federacji Szwecji...napewno Ci cus przyślą
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:32
nmzc...do usługCorinthians pisze:WysłałemR@f@ł pisze:ehh co to takiegoCorinthians pisze:Wysłałem maila do Dżibuti![]()
![]()
Dzięki za wzór listu
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 22:34
Pewnie, że chce!R@f@ł pisze:nmzc...do usługCorinthians pisze:WysłałemR@f@ł pisze:
ehh co to takiego![]()
![]()
Dzięki za wzór listu
mam jeszcze kilka wzorów na listy w różnych językach...: francuski , hiszpański , wloski , holenderski , niemiecki , portugalski i angielski
jeżeli będziesz chciał to mogę je podać
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:40
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 sie 2005, 0:16
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 8:20
słuchaj ja Ci podałem maila ze strony www.uefa.comk@li pisze:Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 sie 2005, 8:40
Adresy meilowe napewno znajdziesz na oficjalnych stronach klubu.R@f@ł pisze:słuchaj ja Ci podałem maila ze strony www.uefa.comk@li pisze:Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.ten powinien być dobry...a jezeli zły to niewiem z kąd mam Ci go wytrzasnąć
![]()
Pozdro
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 8:43
na stronie www.uefa.com są wszystkie maila do kazdego klubu w państwie i do kazdej federacji danego państwaCorinthians pisze:Adresy meilowe napewno znajdziesz na oficjalnych stronach klubu.R@f@ł pisze:słuchaj ja Ci podałem maila ze strony www.uefa.comk@li pisze:Przepraszam że się powtarzam ale nadal nie dostałem poprawnego adresu mailowego Ajax`u i Panathinaikos`u na czym mi bardzo zależy ( Co prawda R@f@ł przełał mi 2 adresy ale to właśnie te błędne ze strony www.pamiatki.za.pl choc dziękuje mu za "fatyge" ) Więć ... Czy ktoś poda mi te 2 adresy mailowe powtórze do: Ajax`u i Panathinaikos`u ??? Dziękuje.
PzDR.ten powinien być dobry...a jezeli zły to niewiem z kąd mam Ci go wytrzasnąć
![]()
Pozdro
R@f@ł
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio