adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 27 gru 2005, 14:06
no jak to po co? po to, zeby inni tez sie posmiali nie muszac szukaccloner pisze:btw - po co wkleiles tutaj etymologie mojego nicka![]()
przeciez mozna to pewnie znalezc w odpowiednim temacie
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 gru 2005, 15:34
ehhh, Ty zawsze musisz odgrzewac takie stare 'sensacje'no jak to po co? po to, zeby inni tez sie posmiali nie muszac szukac
cloner
proevo
ossy
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 gru 2005, 15:06
'Piotrek' pisze:Ta,smutki najlepiej topić w alkoholuserek408 pisze:I trzeba będzie wypić za Inter ...
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 gru 2005, 15:25
2.PrOtEcToR-6 głosówSnipp_ pisze:Diamen23 pisze: Co myślicie?
Czy to napinka?
3.Snipp-5 głosówPrOtEcToR pisze:WoW je niewiedziałem nawet że wy też takie coś macie... i że to nawet jakąś nazwe maja mam też niekiedy takie uczucie, mówiłem już o tym mamie niekiedy, ale ona wogóle niesłuchała
A teraz mam dowód, jutro jej pokaże te wasze posty i udowodnie że ja nic sobje niewymyślam! Wiecie może było kiedyś inne wcielenie i sie przeżywa to drugi raz...
Dziękujemy za oddane głosy, kto nie głosował ten chu*.Snipp_ pisze:No co Ty, nie tak trochę.Tomi pisze:wygladam troche jak upośledzony
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2005, 15:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2005, 18:20
albo prosty nabijacz albo wyjątkowy kretynbartek21siwy pisze:tomachos pisze: Nie licząc Ciebie, tak
Ej, co to miało znaczyć?
trochę chamskie - ale takie chyba tez może być.Tomachos pisze:Na marginesie, te ludziska z wytwórni fonograficznych robią cuda za pośrednictwem nachalnej reklamy, stylistów i biznesplanów, mysle ze za ich pomoca nawet cloner mógłby reklamować paste do zębów
szkoda, że miejsca na grudzień juz rozlosowaneNiggaz pisze:Tomachos [*]
Minus jak stąd do tamtąd masz u mnie...
Wpadłem tylko po to, aby oznajmić Tomachosowi, że powinien mieć się na baczności. Moje oddziały wyruszyły już do Gliwic.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michael900 » 28 gru 2005, 20:32
Snipp_ pisze:Po chwili tarzania się po podłodze wstałem, i przeczytałem to po raz drugi. Następnie zrywając w pół oba boki opłułem monitor. Ajgor, jak widać, nie próżnuje. Sypie żartami niczym Zaza.Ajgor pisze:Nie dośc, że Cie gówno obchodzi, to nawet masz je na twarzy
michael900

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 gru 2005, 22:45
Niggaz pisze:PooSSdrÓfKaAa :*
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 28 gru 2005, 23:29
Mój faworytczeher pisze:a czego sie spodziewales - hattrickacloner pisze:Rasiak wyszedl w 1.skladzie, ale z relacji BBC wynika, ze nic nie pokazal [szkoda]![]()
Ja jestem pelen uznania ze nie polamal sie chlopak
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 29 gru 2005, 0:31
Jeszcze troszkę i będzie tak samo dobry jak Snipp.unojedrzej pisze:No własnie poczułem...gringo7 pisze:No napocilem sie w .... yy bardzo
Dosmen
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio