Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 45

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 26 paź 2008, 13:18

No fantastyczne zarty skomponowane z "odgrzewanych kotletow" i w ogole nie smieszne,ale dzieciaki z byle glupoty maja ucieche.Żenua...

Ramos wreszcie wypadł i jest cien nadzieji na wyjscie z dołka.Moze wreszczie zaczna grac dwoma napastnikami,bo gra jednym to pomysł niezbyt dobry.Z calej zwolnionej ekipy zaluje tylko Poyeta,ale trudno...Czekam z niecierpliwoscia na dzisiejszy mecz z Boltonem. Come on SPURS !!! :mrgreen:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 14:16

Dzisiaj jeszcze pewni Redknappa nie będzie. Swój pierwszy mecz to pewnie będą derby. Jak to się mówi, początki zawsze są trudne. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 paź 2008, 16:57

Jak na razie Tottenham niespodziewanie wygrywa 1-0 :lol: po bramce R. Pavlyuchenki mam nadzieję że utrzymają ten wynik albo dołożą jeszcze 1 trafienie.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 17:37

No i dołożyli. Szkoda. Na pocieszenie pozostaje fakt, że po tej kolejce nadal będą zajmować ostatnią pozycję. Mam nadzieję, że był to jedynie "wypadek przy pracy" :lol: Że po tym zwycięstwie, powrócą do starej dobrej formy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2008, 18:02

No prosze wystarczylo jedynie zwolnic Ramosa aby odniesc win.. :P jakie to prozaiczne

jestem ciekawy jak to bedzie wygladalo pod sterami Rednappa, tak czy owak ma dosc ciekzwa paczke

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 paź 2008, 18:31

Haha tak jak mówiłem 1 mecz bez Ramosa i wygrana nieźle się teraz musi czuć ex coach :D Piłkarzom i kibicom spadł kamień z serca i mam nadzieję że zobaczymy dobrą grę w wykonaniu ciekawego składu The Spurs.

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 26 paź 2008, 18:33

PubuśBubuś pisze:No i dołożyli. Szkoda. Na pocieszenie pozostaje fakt, że po tej kolejce nadal będą zajmować ostatnią pozycję. Mam nadzieję, że był to jedynie "wypadek przy pracy" :lol: Że po tym zwycięstwie, powrócą do starej dobrej formy.
Usilujesz byc dowcipny,a jestes zenujacy dzieciaku...Wypadkiem przy pracy to chyba ty jestes.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 paź 2008, 18:37

Samael pisze:
PubuśBubuś pisze:No i dołożyli. Szkoda. Na pocieszenie pozostaje fakt, że po tej kolejce nadal będą zajmować ostatnią pozycję. Mam nadzieję, że był to jedynie "wypadek przy pracy" :lol: Że po tym zwycięstwie, powrócą do starej dobrej formy.
Usilujesz byc dowcipny,a jestes zenujacy dzieciaku...Wypadkiem przy pracy to chyba ty jestes.
On tylko ma nadzieję że Arsenal łatwo ogra w środę Tottenham :D

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 26 paź 2008, 19:07

KajoFC pisze:
Samael pisze:
On tylko ma nadzieję że Arsenal łatwo ogra w środę Tottenham :D
No moze byc tak "łatwo" jak ostatnio w Carling Cup :D:D:D

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 19:09

Samael pisze:No moze byc tak "łatwo" jak ostatnio w Carling Cup :D:D:D
Ja pierdzielę. Ja rozumiem, że jako kibic THFC masz kompleksy, i nie zauważasz, że było to zwycięstwo z rezerwami. Owszem, wysokie, ale gdyby grała podstawa, już tak różowo by nie było.

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 26 paź 2008, 19:21

PubuśBubuś pisze:
Samael pisze:No moze byc tak "łatwo" jak ostatnio w Carling Cup :D:D:D
Ja pierdzielę. Ja rozumiem, że jako kibic THFC masz kompleksy, i nie zauważasz, że było to zwycięstwo z rezerwami. Owszem, wysokie, ale gdyby grała podstawa, już tak różowo by nie było.
Ja mam kompleksy ??!! :D:D:D Nie wchodze na fora klubow ktorym nie kibicuje,nie pisze "kocopołów" i nie wstawiam linkow z dowcipami na poziomie podstawówki w przeciwienstwie do ciebie.Zaczales kibicowac Ar5ena1owi od czasow Henryego ?? Na forum Barcelony tez robisz z siebie blazna,wiec jestes jak widze "userem specjalnej troski", co z braku kolegow usiluje zwrocic na siebie uwage na forum internetowym...

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 19:24

Skubany. Jasnowidz jakiś, czy cuś? :shock: :oops:
Otóż, muszę cię zmartwić, nie wchodzą na fora innych zespołów :lol:
Samael pisze:forum Barcelony tez robisz z siebie blazna
Widzisz, że dużo osób się ze mną kłóci, więc idziesz za głosem ludu. To może teraz konkretniej. Co tam takiego głupiego powiedziałem?

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 29 paź 2008, 23:06

No i wrocili do formy i to jakiej !!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :boruta:

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 29 paź 2008, 23:19

od czego to zależy że przez kilkanaście meczy z rzędu nie mogli pokonać żadnego rywala, często nawet bramki nie mogli ustrzelić a nagle zmiana trenera i zupełnie inne wyniki.Niesamowite

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 30 paź 2008, 0:44

R.A.B. pisze:od czego to zależy że przez kilkanaście meczy z rzędu nie mogli pokonać żadnego rywala, często nawet bramki nie mogli ustrzelić a nagle zmiana trenera i zupełnie inne wyniki.Niesamowite
Moze po prostu Ramos im nie lezal...Sam nie wiem.Ogladalem wiekszosc spotkani i to co oni robili za Ramosa to byla zgroza - zero stylu, chaos i ogolnie granie na tzw. "afere".To co zrobili dzis to mistrzostwo swiata !!! :jupi: Ciesze,sie ze utarli nosa tym przesmiewcom co spuscili juz Tottenham do CCC...a ile kuponow zawalili !!! :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”