Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 28 mar 2006, 18:16
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 28 mar 2006, 19:49

Guciu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 28 mar 2006, 19:54
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 28 mar 2006, 22:37
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to wspaniały render, naprawde gratulacje! Troszeczke mniej podoba mi się tło i w herbie Barcy zmniejszyłbym opacity i dał go czarno - białego, ale ogólnie bardzo ładna praca!meecik_mks pisze:moja najnowsza praca
Bardzo słabe, tło, jeszcze gorszy render, brzydki napis z niepotrzebnym podkreśleniem, widać, że dopiero zaczynasz, a więc próbuj dalej...Adi_LFC pisze:Oto moja chyba 5 praca.Prosiłbym o ocene.
Podobnie jak wyżej, widać, że dopiero zaczynasz, więc potrenuj, poćwicz i jak Ci wyjdzie coś fajnego, jak bedzie mozna zauwazyc jakis postep to wrzuc wówczas swoją pracę do oceny.Marq pisze:Poprawiona wersja. Lepiej wygląda?
jw.Marq pisze:Moja piąta praca. Proszę o oceny i sugestie.
Szczerze mówiąc nie podoba mi się ta praca. Naprawde, meecik robisz duzo lepsze, w tej pracy szczegolnie nie podoba mi sie tlo i napis, render jest za to calkiem przyzwoity i fajna fotka.moja najnowsza praca:
Emerson, słaby... jak dla mnie fatalne tlo i kiepski render, za to RVP i Taylor naprawde piękne! Strasznie mi sie podobają, zaryzykowałbym stwierdzenia, ze to najlepsze Twoje sigi!Kilka moich ostatnich prac...
Widać postęp, ta praca podoba mi sie, fajne tlo, napis i ladnie wycieta postac, wszystko poprawnie jak na Ciebie to bardzo dobra praca, tak trzymaj, idziesz w dobrym kierunku.spyrczak pisze:Ostatnio nie mam za wiele czasu ale cos tam narysowac mi sie udalo :
Bardzo słaba praca! Robiłes dużo lepsze, w tej pracy najbardziej razi fatalne tlo, render i zle dobrane zdjecie, napis tez do dupy, nie mówiąc już o źle wyciętym herbie Interu...Matizz pisze:Moja praca :
....już coraz lepiej, zbyt duży napis, niepotrzebnie zmniejszales opacity postaci Gattuso...Guciu pisze:...A jak ocenicie tę prace prosze piszcie...
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 28 mar 2006, 23:11
Guciu

Thomasson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 29 mar 2006, 15:46
Bardzo słaby render, tło jeszcze gorsze, a napis fatalny, te linie tez zbedne... Diamen ostatnio wrzucil tutaj swojego tutka ludzie, robcie prace wedlug niego, IMO beda o niebo lepsze niz te, ktore tworzycie dotychczas. Każdy od czegoś zaczynał...Thomasson pisze:Prosze o komentarze.
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 29 mar 2006, 17:01

yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 mar 2006, 17:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 29 mar 2006, 20:22

RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 mar 2006, 21:17
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 29 mar 2006, 21:30
Ja robie w PhotoShopie 8 PL CS, ale tutaj prac nie umieszczam. Moje prace są na juvepoland.com jak co to zapraszam tam poogladać dzieła kibiców Juventusu.Vianuch pisze:Pewnie nie zgodnie z tematem... , ale jak w jakim programie Wy to robicie??
kamil_wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DamianG » 30 mar 2006, 6:06
DamianG
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 30 mar 2006, 15:52
Marq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio