AS Roma (zbiorczy) - Strona 45

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 17:30

PrOtEcToR pisze:Nie dla dzieci ale dla kibiców Romy.

No to mówię przecież.

PrOtEcToR pisze:niepokazując niczego szczególnego

:shock: jakby nie pokazywał nic szczególnego przez 3 sezony to by się nim Juventus nie interesował i nie przeszedłby do Realu.
PrOtEcToR pisze:cassano
PrOtEcToR pisze:cassano
PrOtEcToR pisze:Życze cassano jak najgorzej! Połamania nóg ( w dosłownym tego słowa znaczeniu Confused )

Jakiś kompleks?

:angry: Naprawdę myślisz, że Cassano swoją grą się nie wyróżniał?

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 17:42

bagg pisze:
PrOtEcToR pisze:Nie dla dzieci ale dla kibiców Romy.

No to mówię przecież.

Odezwał się dorosły ( chyba sie z lekka zachłysłes komplementami )... Ja mam 19 zaraz i niebędę się tłumaczył Tobje! Poza tym wszędzie jest wielu młodych kibiców... Np. sory za przyczepke, ale zobacz podpis Ibrahimovica czy o tym niepowiesz że to żenada i dziecinne... :shock: Pewnie większość kibiców ( włącznie z Juve ) na tym Forum to dzieci...
bagg pisze:Shocked jakby nie pokazywał nic szczególnego przez 3 sezony to by się nim Juventus nie interesował i nie przeszedłby do Realu.
A powiedz mi co takiego pokazał??!! Strzelił chociaz w jedym sezonie z 17-18 bramek??!! Poprostu jak pisałem jest za bardzo przereklamowany... a interesowały sie nim wielkie kluby bo kończył sie mu kontrakt i mógł odejść za grosze! Gdyby miał kontrakt gdzies do 2009 roku i cena wynosiła by z 20 mln. E to obaczyli byśmy ile klubów by sie nim interesowało...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 17:47

PrOtEcToR pisze:Odezwał się dorosły ( chyba sie z lekka zachłysłes komplementami ).

no 'zachłysłem się', ale zawsze mogę liczyć na HB, który mnie sprowadzi na ziemię :D
A powiedz mi co takiego pokazał??!!

B. dobrą grę, świetnie rozumiał się z Tottim, wiele zmian trenerów z pewnością na niego źle wpływało. Pozatym on nie jest typowym napastnikiem.

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 17:58

bagg pisze: B. dobrą grę, świetnie rozumiał się z Tottim, wiele zmian trenerów z pewnością na niego źle wpływało. Pozatym on nie jest typowym napastnikiem.
Z Tottim to on sie rozumiał w szatni jak sie z nim kłócił... sory ale tyle widziałem meczów Romy i nic zachwycajacego niepokazywał... było moze z pare meczów w których grał dobrze... A co do trenerów - to czemu mimo tylu zmian trenerów w Romie w tamtym sezonie Montella strzelił tyle goli... wiem... piszesz że to niejest klasyczny napastnik... ale rozgrywajacy tez z niego nienajlepszy :? Ja nie wmawiam że cassano to słaby piłkarz bo Roma by w niego niewładowała tyle kasy, ale żaden z niego wirtuoz!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 sty 2006, 18:29

PrOtEcToR niekłóć sie z nim bo jak ma ktoś w podpisie ,, Nigdy niedyskutuj z debilem bo najpierw zniży Cie do swego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem'' niewarto to przecież Kibic Juve i on wie lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 18:41

<LILI> Romanista pisze:,, Nigdy niedyskutuj z debilem bo najpierw zniży Cie do swego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem''

Wbrew tej zasadzie odpiszę na Twojego posta. Nic nie wniosłeś do dyskusji, nic oprócz durnej prowokacji, Twój post nie przekazał nam niczego nowego, pozatym jest bezsenswony(zdążyłeś mnie do tego już przyzwyczaić)

<LILI> Romanista pisze:przecież Kibic Juve i on wie lepiej

Ale w jednym się zgadzamy.

PrOtEcToR pisze:Ja nie wmawiam że cassano to słaby piłkarz bo Roma by w niego niewładowała tyle kasy, ale żaden z niego wirtuoz!

Zależy co rozumiesz przez to słowo...dla mnie wirtuozi to np. Ronaldinho, Ibrahimović, Kaka. Za to np. solidni piłkarze to Totti i np. Cassano.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 sty 2006, 19:23

Protector, nie żebym się czepiał ale za pisanie nazwiska małą literą też są WP, zapraszam do poczytania regulaminu :p Widzę też, że dyskusja nieco się zaostrza... radze tylko uważnie dobierać słowa ;)

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens porównywać Cassano do Tottiego. Obaj nie są zbyt dobrze wychowani i dalego im do pełni profesjonalizmu ale powstrzymam się od dalszego rozwijania tej myśli ;)
Jeśli chodzi o grę, Totti jest dla Romy chyba najważniejszym piłkarzem, motorem napędowym, gwiazdą, a nawet 'bogiem' ;) Cassano jest jeszcze młody i szkoda, że mu sodówka do głowy uderzyła, bo chłopak ma ogromny potencjał i gdyby ktoś nim odpowiednio pokierował (przede wszystkim on sam), to mógłby dorównać Tottiemu, a może nawet go przerosnąć ale do tego trzeba mieć coś w głowie ;) Kiedy Cassano grał, obaj piłkarze nieźle się rozumieli, klepali piękne akcje i strzelali fantastyczne bramki. Ostatnio Cassano nie grał i nie było szansy aby pokazywał się na boisku z dobrej strony, skoro ponoć opuszczał nawet treningi :roll: Robił wszystko, by stać się wrogiem nr 1 kibiców Romy i udało mu sie :pomidor:

Cóż, nie wszyscy piłkarze czują przywiązanie do barw klubowych. Wielu traktuje piłkę jako zwykłą pracę, sposób na zarabianie kaski. Piłkarz nie musi być kibicem, aczkolwiek oddanie klubowi na pewno korzystniej wpływa na gre. Z drugiej strony, nie sądzę też, aby Roma wywiązywała się w 100% z umowy i wypłacała pieniążki regularnie.
Podobno Roma wisiała mu 1,5mln euro i Cassano 'odpuścił' tą kasę, by przyspieszyć przeprowadzkę do Mardytu. Nie wiem czy to prawda, więc jak coś, sorki za wprowadzenie w błąd. Może fani Romy wiedzą coś więcej :>

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 19:23

bagg pisze: Zalezy co rozumiesz przez to słowo...dla mnie wirtuozi to np. Ronaldinho, Ibrahimović, Kaka. Za to np. solidni piłkarze to Totti i np. Cassano.
Ibrahimović wirtuozem... bez przesady :roll: Co do tych dwóch pierwszych się zgodze.
Totti jest juz wiekszym wirtuozem od Zlatana :) Widziałes wogóle bramki Tottiego jakie strzelał, jakie wali sztuczki, dryblingi... A Zlatan poza ta bramka w barwach Ajaxu z Breda i Na Euro z Włochami nic jego pieknego niepamiętam! Zreszta obaj maja trudny charakter... Ale tym ze Ibrahimović jest wirtuozem to mnie rozbawiłeś... dobry napastnik który strzela mało goli... ale nic pozatym! :D Ty bagg widze lubisz robić sobje napinki!
bagg pisze:
<LILI> Romanista pisze: przecież Kibic Juve i on wie lepiej

Ale w jednym się zgadzamy.

bagg chyba skumałes że to przenośnia była... :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 19:33

maestro_ pisze:Widzę też, że dyskusja nieco się zaostrza...

Typowe dla 'Wlochow' :twisted: :P

PrOtEcToR pisze:bagg chyba skumałes że to przenośnia była... Confused

Chyba skumałem....stado emotków mi w tym pomogło, ale chciałem tak ładnie wyrwać z kontekstu. :]

Ibrahimović wirtuozem... bez przesady

Rzeczywiście, nie ma w tym żadnej przesady.

PrOtEcToR pisze:Totti jest juz wiekszym wirtuozem od Zlatana
Dla Romanistów i Zazy :]

PrOtEcToR pisze:Widziałes wogóle bramki Tottiego jakie strzelał, jakie wali sztuczki, dryblingi

Widziałem i oprócz loba z Interem to nic mnie nie zachwyciło.

PrOtEcToR pisze:A Zlatan poza ta bramka w barwach Ajaxu z Breda i Na Euro z Włochami nic jego pieknego niepamiętam!

Ba, bo nie oglądasz meczów Juventusu.

PrOtEcToR pisze:Ale tym ze Ibrahimović jest wirtuozem to mnie rozbawiłeś

Ha ha ha ...jakie śmieszne to było :?

PrOtEcToR pisze:dobry napastnik który strzela mało goli... ale nic pozatym!

Gdyby to nie było nic pozatym to by nie grał w Mistrzu Włoch :D

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 05 sty 2006, 19:46

bagg pisze:Widziałem i oprócz loba z Interem to nic mnie nie zachwyciło.

Chcesz to ci wrzuce pare ładnych bramek Tottiego :? Zreszta gdzies w temacie z Bramkami to było!

bagg pisze:Dla Romanistów i Zazy

Nienadarmo tylu ludków głosuje na Zaze na "forumowicza najbardziej znajacego sięna piłce" :roll: W końcu zna się na rzeczy...
bagg pisze:Ba, bo nie oglądasz meczów Juventusu.

przyznam się w SERIE A meczów Juve nieogladam... ale jak widze mecze Juventusu w Lidze Mistrzów to raczej niczego szczególnego Zlatan niepokazuje...

bagg pisze:Gdyby to nie było nic pozatym to by nie grał w Mistrzu Włoch

ale chyba sam przyznasz ze Ibrahimovic super strzelcem niejest... zreszta mówiło się że miał przejść do Romy, i jak by grał w Romie to wirtuozem pewnie dla ciebje by niebył... dla mnie żaden z niego wirtuoz... dobry piłkarz ale nic pozatym :roll:

Kończę tą rozmowe bo to tylko bezsęsowne nabijanie :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 19:58

PrOtEcToR pisze:Chcesz to ci wrzuce pare ładnych bramek Tottiego

Nie chcę...bazooka mi się odpala w kieszeni jak Go widzę...jestem do niego uprzedzony, ale mimo wszystko szanuję go jak każdego piłkarza.

PrOtEcToR pisze:Nienadarmo tylu ludków głosuje na Zaze na "forumowicza najbardziej znajacego sięna piłce" Rolling Eyes W końcu zna się na rzeczy...

Nikt nie jest nieomylny

PrOtEcToR pisze:przyznam się w SERIE A meczów Juve nieogladam.

no właśnie :?

PrOtEcToR pisze:ale chyba sam przyznasz ze Ibrahimovic super strzelcem niejest

bo i strzelanie nie jest do końca jego zadaniem...on ma strzelać, asystować, czarować i wychodzi mu to nadzwyczaj dobrze, ba...nawet b, dobrze, nie na darmo niektórzy zwą go następcą Van Bastena i jeśli będzie się tak dalej rozwijał to może i pobije mistrza.

PrOtEcToR pisze:i jak by grał w Romie to wirtuozem pewnie dla ciebje by niebył

Może :roll: Na szczęście nie marnuje się w Romie.

Kończę tą rozmowe bo to tylko bezsęsowne nabijanie Rolling Eyes

Bo wcześniej to była pełnowartościowa dyskusja :lol:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 sty 2006, 21:39

bagg pisze:PrOtEcToR napisał:
Totti jest juz wiekszym wirtuozem od Zlatana

Dla Romanistów i Zazy

I dla każdego oprócz Kibiców Juve niema sie co okłamywac dla was co wasze to najlepsze a co innych to beee......
bagg pisze:<LILI> Romanista napisał:
,, Nigdy niedyskutuj z debilem bo najpierw zniży Cie do swego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem''

Wbrew tej zasadzie odpiszę na Twojego posta. Nic nie wniosłeś do dyskusji, nic oprócz durnej prowokacji, Twój post nie przekazał nam niczego nowego, pozatym jest bezsenswony(zdążyłeś mnie do tego już przyzwyczaić)

ty mnie też przyzwyczaiłeś do swej głupoty i nic nieporadze musze ją znosić :roll: :roll:

i jak by grał w Romie to wirtuozem pewnie dla ciebje by niebył

Może Na szczęście nie marnuje się w Romie.

On powinien dziękować że go Roma z Bari kupiła i rozwinęła go piłkarsko bo kto wie czy jakby poszedł gdzieś indziej to niezmarnowałby swego talentu. Ponieważ Roma potrafi pracować z młodzieża skąd tylu wspaniałych wychowanków np: De Rossi ,Totti , Aquilani,Curci ,Cerci, (w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero )

przyznam się w SERIE A meczów Juve nieogladam.

no właśnie

Ja zato niektóre widziałem !!! I najlepiej pamiętam te Z Milanem i z Bayern'em kiedy to przeciwnicy byli pod każdym względem lepsi od Juve !!! Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 sty 2006, 21:48

<LILI> Romanista pisze:w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero
Alex nie jest wychowankiem Juventusu

<LILI> Romanista pisze:Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Jezuuu ,jak ja słysze takie texty to sie powaznie zastanawaim czy ty jestes poważny :roll: :?

Jak juz sie upierac jaki wynik to niby byllby sprawiedliwy( :? ) to raczej 4:0 bo jak kazdy doskonale widzial karnego "nie bylo" ,ale taka jest pilka,wynik jest taki na jakie zasłuzyły druzyny ,maja taki wynik na jaki zagrali . Tyle.....

Forza Juve

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 21:49

<LILI> Romanista pisze:Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Taa...może mi jeszcze powiesz, że dla Romy :lol:

<LILI> Romanista pisze:I najlepiej pamiętam te Z Milanem i z Bayern'em kiedy to przeciwnicy byli pod każdym względem lepsi od Juve !!!

Każdy może mieć wahania formy, ale pewnie meczów z Interem czy Violą już nieoglądałeś?

<LILI> Romanista pisze:I dla każdego oprócz Kibiców Juve niema sie co okłamywac dla was co wasze to najlepsze a co innych to beee......

No...beee....

<LILI> Romanista pisze:ty mnie też przyzwyczaiłeś do swej głupoty i nic nieporadze musze ją znosić Rolling Eyes Rolling Eyes

Nie musisz...daj 'ignore' :D

<LILI> Romanista pisze:On powinien dziękować że go Roma z Bari kupiła i rozwinęła go piłkarsko

Już widzę jak dziękuję Romie' o dziękuję Romo, że mnie kupiłaś gdy byłem w wspaniałej formie ustawiłaś cene zaporowa dla innych klubów, żebym tylko nie przeszedł do lepszych, a potem nie dałaś mi grać, bo nie zgadzałem się na Wasze warunki' Nie mówię, że to wina tylko Romy, bo Cassano jest niepokorny, no ale Gillaorossi mieli w tym swój udział.

<LILI> Romanista pisze:w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero

Inny program transferowy...Juventus ma pieniądze :D

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 sty 2006, 21:58

w Juve z tego co widze to tylko z tych lepszych to Del Piero

Inny program transferowy...Juventus ma pieniądze

Kiedyś może ich zabraknąć i co wtedy ........ :roll:
ty mnie też przyzwyczaiłeś do swej głupoty i nic nieporadze musze ją znosić Rolling Eyes Rolling Eyes

Nie musisz...daj 'ignore'
wiesz wole nie bo lubie sie pośmiać :wink:
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:<LILI> Romanista napisał:
Przyznam z Romą wygrali i to wysoko choc uważam że sprawiedliwym wynikiem było by 2-1 bądź 2-0 .....

Jezuuu ,jak ja słysze takie texty to sie powaznie zastanawaim czy ty jestes poważny

Jak juz sie upierac jaki wynik to niby byllby sprawiedliwy( ) to raczej 4:0 bo jak kazdy doskonale widzial karnego "nie bylo" ,ale taka jest pilka,wynik jest taki na jakie zasłuzyły druzyny ,maja taki wynik na jaki zagrali . Tyle.....

Forza Juve

Panu juz dziekujemy !!!!!!! :? :badziewie:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”