Ostrzeżenia - komentarze - Strona 45

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 kwie 2005, 17:15

Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu :roll:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 17:18

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu :roll:
tylko dzwine ze jego ojciec urodzil sie wtedy co on?

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:19

mathiasek12 pisze:Kamilo tu sam smitu wyjasnia czedmu dostal bana i na dodatek zaklada druge konto na ktore tez dostaje bana oto link:http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848
Miałby być zbanowany za link :shock:
Po za tym założył drugie konto poo zbanowaniu pierwszego, więc to niemoże być powodem :wink:
cały czas czekam na jakąś odpowiedz ze strony redakcji

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 kwie 2005, 17:19

nie spawdziłem jego daty urodzenia ,moze mu sie pomyliło :D
no to w takim przypadku to sie nalezy chyba

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 17:20

mathiasek12 pisze:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu :roll:
A z kad wiesz ? z tego co ja patrzylem to jeden mial tam jakis rok , a drugi nic nie mial.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 kwie 2005, 17:21

Faktycznie czegos mi brakowalo na tym forum. Zawsze jak wchodze to w ostatnich 10 wypowiedziach tylko Smitu a dzisiaj cisza. :shock: Bezsens i tyle. Co maja zrobic ci ktorych nie stac na 2 kompy a maja powiedzmy brata ktory takze sie interesuje pilkai chce wypowiadac sie na forum :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 17:24

No prosze kolega Hunter ma racje :!:

Syn Ci pozdrawia gościu kolorowy - Milan wygra dziś Derby pewnie !! !! Każdy ponad każdym Milan ponad wszystko!:D

Nie urodziłam sie wtedy co syn tylko to była zasłona np. przed UOP ...

Choć ja pomyśle jakie by teraz było życie w wielu 29 lat jak syn to mam dreszcze i prosze o jeszcze 8)

POZDRO

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2005, 17:27

Kamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda :(
Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracaja :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 17:27

serek408 pisze:
mathiasek12 pisze:
A z kad wiesz ? z tego co ja patrzylem to jeden mial tam jakis rok , a drugi nic nie mial.
na stronie 41 tego tematu lakier pyknal zazie i jemu ojcu fajna fotke. widocznie ojciec zazy zauwazyl swoj blad i postanowil, uwiarygodniajac swoja wersje obrony kryptonim "rodzina", usunac niefortunny blad w dacie urodzenia. kolejna mysl potwierdzajaca jego wersje to taka, ze jak przystalo w prawdziwej rodzinie ojciec i syn sa jak dwie krople wody. nawet pisza tak samo (czyt. z wszedobylskimi bledami i niezrozumiale).

piotrek256 pisze:Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracaja Twisted Evil
hahahahha, dobre
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2005, 17:28 przez Handsome Boy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 17:28

bobi77 pisze:Faktycznie czegos mi brakowalo na tym forum. Zawsze jak wchodze to w ostatnich 10 wypowiedziach tylko Smitu a dzisiaj cisza. :shock: Bezsens i tyle. Co maja zrobic ci ktorych nie stac na 2 kompy a maja powiedzmy brata ktory takze sie interesuje pilkai chce wypowiadac sie na forum :?:
pogadac z ktorys z moderatorow, mysle, ze zrozumieja

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2005, 17:28

piotrek256 pisze:
Kamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda :(
Smitu już nie wróci bo dostał bana na IP

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:29

Właśnie to kompletnie bezsensu (dobrze, że moj brat nie interesuje się piłką :lol: ), mam nadzieje, że redakcja postanowi wprowadzić jakieś zmiany w regulaminie. Zeby nie dochodziło do takich sytuacji.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 17:30

Tomusmc pisze:
piotrek256 pisze:
to skoro juz sledzisz ten temat to moze wyjawisz nam powody tego bana?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 17:32

Boze co z was za debile skoro wierzycie ze to jest "zazy" ojciec. Ten sam nick, ta sama data urodzenia, te same bledy skladniowe i literowki :roll: .

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:32

Tomusmc pisze:
piotrek256 pisze:
Myśle, że nie łądnie obrażać kogoś, kogo tu niema i niemoże się obronić :evil: .

No dostał bane, ale wrweszcie chciałbym sie dowiedzieć za co ?? :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”