Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 kwie 2005, 17:15
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 17:18
tylko dzwine ze jego ojciec urodzil sie wtedy co on?Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:19
Miałby być zbanowany za linkmathiasek12 pisze:Kamilo tu sam smitu wyjasnia czedmu dostal bana i na dodatek zaklada druge konto na ktore tez dostaje bana oto link:http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 kwie 2005, 17:19
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 17:20
A z kad wiesz ? z tego co ja patrzylem to jeden mial tam jakis rok , a drugi nic nie mial.mathiasek12 pisze:tylko dzwine ze jego ojciec urodzil sie wtedy co on?Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 kwie 2005, 17:21
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 17:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2005, 17:27
Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracajaKamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 17:27
na stronie 41 tego tematu lakier pyknal zazie i jemu ojcu fajna fotke. widocznie ojciec zazy zauwazyl swoj blad i postanowil, uwiarygodniajac swoja wersje obrony kryptonim "rodzina", usunac niefortunny blad w dacie urodzenia. kolejna mysl potwierdzajaca jego wersje to taka, ze jak przystalo w prawdziwej rodzinie ojciec i syn sa jak dwie krople wody. nawet pisza tak samo (czyt. z wszedobylskimi bledami i niezrozumiale).serek408 pisze:A z kad wiesz ? z tego co ja patrzylem to jeden mial tam jakis rok , a drugi nic nie mial.mathiasek12 pisze:tylko dzwine ze jego ojciec urodzil sie wtedy co on?Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu
hahahahha, dobrepiotrek256 pisze:Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracaja Twisted Evil
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 17:28
pogadac z ktorys z moderatorow, mysle, ze zrozumiejabobi77 pisze:Faktycznie czegos mi brakowalo na tym forum. Zawsze jak wchodze to w ostatnich 10 wypowiedziach tylko Smitu a dzisiaj cisza.Bezsens i tyle. Co maja zrobic ci ktorych nie stac na 2 kompy a maja powiedzmy brata ktory takze sie interesuje pilkai chce wypowiadac sie na forum
vilden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2005, 17:28
Smitu już nie wróci bo dostał bana na IPpiotrek256 pisze:Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracajaKamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:29
Właśnie to kompletnie bezsensu (dobrze, że moj brat nie interesuje się piłkąŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Jezeli Zaza ma dwa konta z czego jedno jest jego ojca to nie rozumiem dlaczego miajby dostac bana to trzeba miec dwa kompy jezeli w domu sa dwa fani footballu to musza miec dwa kompy zeby moc sie wypowiadac na forum pilka.pl bezsensu
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 17:30
to skoro juz sledzisz ten temat to moze wyjawisz nam powody tego bana?Tomusmc pisze:Smitu już nie wróci bo dostał bana na IPpiotrek256 pisze:Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracajaKamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 17:32
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 kwie 2005, 17:32
Myśle, że nie łądnie obrażać kogoś, kogo tu niema i niemoże się obronićTomusmc pisze:Smitu już nie wróci bo dostał bana na IPpiotrek256 pisze:Mi tam smita nie szkoda zreszta jeszcze wróci ,psy zawsze wracajaKamilo pisze:Tylko ciągle czytam bana dla zazy. A jeszcze jeszcze nikt (oprócz modów) niewie dlaczego został zbanowany Smitu ?? To był chyba najaktywniejszy użytkownik tego forum, więc troche szkoda
Kamilo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio