Wasze prywatne typy - Strona 442

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 29 kwie 2007, 16:23

Einar pisze:Zapowiada się ciekawy finisz Eredivisie, przed ostatnią kolejką trzy druzyny zgromadziły po 72 punkty.

Jeżeli w wyjazdowym meczu z Excelsiorem AZ Alkmaar odniesie zwycięstwo zostanie sensacyjnym mistrzem Holandii. Ale po kolei. Tak wygladaja kursy w STS:

Excelsior - Alkmaar [1 - 8.20] [X - 4.40] [2 - 1.25] [1X - 2.86]

W mojej opinii mecz wart postawienia. Oczywiście nie na gości, raz ze kurs jest ogromnie niski, a dwa ze presja moze ich zjesc. Ja sklanialbym sie do gry na 1X lub tez samo X. Dla ludzi lubiacych ryzyko jedynka, (8.20!!!).

Daj spokoj, akurat tutaj sensacji bym nie szukal :!: To nie jest jakis pierwszy lepszy zepsol, kotry dorwal sie jakims cudem do 1msc lecz team ktory jest juz doswiadczony zarowno w lidze jaki i w europie , ktory od kilku lat systematycznie buduja swoja potege - A z Excelsiorem graja jak z nut, ktory teraz bedzie myslami przy barazach :!: a o takiej sporej sensacji w razie wygranej i mistrozstwie tez nie moze byc mowy - no chyba ze birac pod uwage fakt iz PSV dalo niezle dupy i roztrwonilo naprawde pokazna zaliczke
Nalezy rozniwez dodac, iz AZ wysmienicie radzi sobie na awayach, nawet leoiej niz u siebie

Szukac sensacji tutaj nie nalezy

Jezeli gdzies szukac wysokiego kursu badz jak kto woli niespodzianki to :arrow: Barcelona - Levante - Barca wrocila z wycieczki do Egiptu, w meczach ligowych jak na taki zepsol gra piach, Levante wlaczy o utrzymanie :!:
TEN Z GORY
No i co? ;]

Excelsior - Alkmaar 3-2 :zwała:

10 -> 73,80

I wyszło, że niespodzianki jednak umiem przepowiadać ;]. A sam mecz, jak i korespondencyjna walka między Ajaxem i PSV świetne...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 kwie 2007, 22:19

maestro pisze:Jutro też będzie fajnie, prawda??
Niestety juz tak fajnie nie jest :?
czeher pisze: Genk - Moeskron 1 :D
Sevilla - Espaniol 1 :D
Bilbao - Real 2 :D
Excelsior - AZ 2 :shock: :zgon:
Roda - Heracles 1 :D
Willem II - Ajax 2
:D
Einar pisze:No i co? ;]
No i niestety nie mozna mieć wysztksiego :roll: a jednoczesnie nalezą sie twojej osobie ogromne slowa uznania :!:
Puscilem ten kupon juz dawno a dizisaj mialem pewne obiekcje ale co zrobic - wkurzający jest fakt, iz poleglo sie na takim meczu o kursie 1,200 a moglo byc tak cudowie - swiat widziany przez rozowe okulary :lol:
napisze tak :arrow: moglo byc 900zl gdyby nie AZ

Ale zeby nie konczyc konweracji w tak smutnym nastroju - dzisiaj zagralem tak :arrow:
Thun - Basel 2 :D
CSKA - Saturn 1 :D
Liberec - Pribram 1 :D
100 - 281zl

czuwaj :smoke:

PS. Yukasz jak tam sytuacja kadrowa Houston - Utah - ewidnetnie glowny atut to wlasny parkiet :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 kwie 2007, 23:42

czeher pisze:czuwaj Fajka
Ahoj druhu :spoko:

Na razie to ja jestem w szoku :o

http://www.livescore.com/
http://www4.soccerstand.com/
Mecz Boca - Racing 0:1 80'

Za to na http://futbol24.com Boca wygrywa 2:1 i Racing gra osłabiony a w meczu jest 66' :roll: Kutwa od tego meczu zależą losy mojego głównego kuponu a ci mi takie numery odwalają :mać:

Mam nadzieję że na futbol24 nie robią sobie jaj i nie zmyślają wyniku :pray:

PS. Yukasz jak tam sytuacja kadrowa Houston - Utah - ewidnetnie glowny atut to wlasny parkiet Laughing
Później zobaczę bo teraz nie jestem w stanie. Myślisz że wejdzie Houston :?: W Utah dwa mecze raczej bez jakichkolwiek problemów wygrało Utah, znaczy mam nadzieję że wygrają Rakiety bo porażka i odpadnięcie to będzie wielka kicha. Ciekawe jak dziś Dallas w prawdopodobnie meczu o byc albo nie być :think:

edit: Już pozmieniali wynik i Boca chyba rzeczywiście prowadzi 2:1, jeszcze tylko minuty meczu się nie zgadzają bo na livescore itp mecz już się kończy :roll:

edit:

:mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać: :mać:

No rzesz motyla noga mać :!: W 92' stracić bramkę (u jednych po karnym u innym po akcji ['] ) i zawalić mi kupon :mać: :suicide: Chyba jednak nie było tej czerwonej kartki a na livescore 90-ta imnuta trwała kilkanaście minut [']

Przynajmniej w pokoju mogę sobie pobluzgać motyla noga mać i nikt mi za to nie da WP :evil: 8)

czeher nie ma kontuzji w Utah i Houston, ale w obu meczach w Utah Rakiety zagrały... no w zasadzie nic nie zagrały. Pewnie kto wygra następny mecz to awansuje :wink:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 kwie 2007, 2:26

Niestety juz tak fajnie nie jest Confused
Na szczęście nie gram za tak kosmiczne stawki jak Ty, więc da się przeżyć... ;) AZ mnie załamało... :| Ale na drugim kuponie Genk (zawał serca :roll: ) i Real dały radę :spoko:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2007, 8:54

maestro pisze:Na szczęście nie gram za tak kosmiczne stawki jak Ty
jeszcze ze 2 lata :D

Zbliżają się wielkimi krokami rewanże w euroejskich pucharach - może by tak jakąś małą debate na temat szasns poszczególnych druzyn ?
Jakieś typy ?

Liverpool FC - Chelsea FC

obie ekipy już nie walczą o nic w lidze, trudno oczekiwać, aby Chelsea wygrała oba mecze do końca sezonu, a ManU przegrało. Tym bardziej, że Niemiescy grają z Arsenalem 8) L'pool musi wygrać aby awasować.

AC Milan - Manchester United
Podobna sytuacja. W lidze sytuacje mają klarowne. W pucharach nie będzie oszczedzania się. Milan u siebie - musi wygrać. 1:0 starczy.

FC Sevilla - CA Osasuna
Sevilla walczy wciąż w lidze i europie - orientuje się ktoś, co dla niech jest wazniejsze ? Pewnie liga, bo UEFA wygrali rok temu, teraz pewnie chcą w lidze powalczyć, choć po odpadnięciu Werderu - mogą stać się fworytami o ile dadzą rade Osasunie

Miał ktoś proroczy sen ? :glass:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 kwie 2007, 9:19

fieldy pisze:FC Sevilla - CA Osasuna
Sevilla walczy wciąż w lidze i europie - orientuje się ktoś, co dla niech jest wazniejsze ? Pewnie liga, bo UEFA wygrali rok temu, teraz pewnie chcą w lidze powalczyć, choć po odpadnięciu Werderu - mogą stać się fworytami o ile dadzą rade Osasunie
moim zdaniem jednak UEFA bo to raczej w tym pucharze sie nieoszczedzali w lidze zalezy im raczej tylko na LM

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2007, 9:20

Yukasz pisze:czeher nie ma kontuzji w Utah i Houston, ale w obu meczach w Utah Rakiety zagrały... no w zasadzie nic nie zagrały. Pewnie kto wygra następny mecz to awansuje
No wlasnie Utah pokazala klase na wlasnym parkeicie, w dodatku jest pewnie w lepszej dyspozycji psychicznej - gdyz tak zawsze sie dzieje, gdy goniacy dogania uciekającego :lol:
Jednak Houston calkiem niezle radzi sobie na wlasnymm parkiecie zas UTAh na wyjazdach niekoniecznie dobrze gra

maestro pisze:Na szczęście nie gram za tak kosmiczne stawki jak Ty
no znowu nie rpzesadzajmy to AZ bylo za 150
fieldy pisze:jeszcze ze 2 lata
nawet sie nie obejrzy a bedzie tysiace stawiac :lol2:
fieldy pisze:Miał ktoś proroczy sen ?
Te wszytskie mecze sliskie jak cholera, trafic wsyztskie rozstryzgniecia w tych meczch to jak 6 w totka, niemniej jednak Mysle ze 1 na Liverpool w meczu, Milan - MU (tu sie zastanawiam :? pomiedzy 1 w mecuz a awansem na MU :o )
Sevilla aw - chociaz cos czuje ze to Osasuna zagra w finale :shock:
kon2r pisze:moim zdaniem jednak UEFA bo to raczej w tym pucharze sie nieoszczedzali w lidze zalezy im raczej tylko na LM
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
No fakt nie oszczedzali sie w tym pucharze, wkoncu absencje najlepszego gracza to nic takiego, grali na maksa wtedy gdy byli pod sciana :!:

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 30 kwie 2007, 9:40

Odnośnie Champions League to ja grałbym na awans Manchesteru i Chelsea. Tyle że kursy małe. No ale w gruncie rzeczy, jakby się zastanowić to obydwa kluby potrzebują remisu do awansu, więc gdyby dać X w obu pojedynkach, to ogólny kurs wyniosłby 8,41. Chelsea niby jak przegra 1-2, 2-3 itp. to też awansuje, ale jakoś nie wyobrażam sobie drużyny Mourinho dającej sobie wbić dwie bramki w tej fazie. W dodatku przeciwko tak dysponowanemu Liverpoolowi ;]. Czyli:

Liverpool - Chelsea X (2.90)
Milan - Manchester X (2.90)

I mamy ogólny kurs 8.41 ;]

Co do Pucharu UEFA, to w meczu Sevilla - Osasuna zupełnie nie wiem co grać, więc pewnie nie zagram nic. Możnaby w sumie na awans gości, bo kurs niezły (1.95). A w drugim meczu jest już pozamiatane, wiec wszystko sie moze zdarzyc. Kurs na Espanyol - 1.10 :roll:

Wszystkie kursy z STS ;].

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 kwie 2007, 9:54

A ja tak gram puchary:

Liverpool - Chelsea X 3,10
Stawka: 30zł

Milan - ManU 1:1 6,00
Stawka: 20zł

Sevilla - Osasuna 1 1,50
Werder - Espanyol 1 1,55
Ako: 2,33
Stawka: 50zł

:wink:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 kwie 2007, 9:59

Korona- Odra W. 1 :won:
Arsenal- Fulham 1 :D
Karlsruher- Unterchahing 1 :D
Genoa- Treviso 1 :D
Genk- Moeskroen 1 :D

20 -> 83.30 :cry:

Verona- Juventus 2 :D
Bilbao- Real 2 :D
Roma- Lazio 1 :won:
M'gladbach- Stuttgart 2 :D
FC Koeln- Gr. Furth 2 :D

5 -> 125 :cry:

Jedyna '1' zagrana na tym kuponie i jeszcze nie weszła [']

Chelsea- Bolton 1 :won:
St. Liege 1 :won:
Lech- Leczna 1 :D
Salzburg- Austria W. :won:
Fiorentina- Chievo :D

20 -> 89 :cry:

Jest źle. W następny weekend naprawdę trzeba będzie się odegrać, bo może być kiepsko.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2007, 11:34

Einar pisze:Co do Pucharu UEFA, to w meczu Sevilla - Osasuna zupełnie nie wiem co grać, więc pewnie nie zagram nic. Możnaby w sumie na awans gości, bo kurs niezły (1.95).
over może ? Sevilla musi atakować, by awansować. Pewne jest, że muszą strzelić. Jedna bramka im awansu nie da, więc pewnie nie będą się specjalnie hamować z atakami - kontry Osasuny mogą być zabójcze, a jak się zdarzy tak, ze Osasuna strzeli, to już wtedy możemy się spodziewac szaleńczych ataków Sevilli i gola jakieś padną.
Jest źle. W następny weekend naprawdę trzeba będzie się odegrać, bo może być kiepsko.
u mnie też ostatnio obiżka formy :D dlatego proponuje pokombinować coś z LM i PUEFA - trza ich ograć :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 kwie 2007, 11:38

Ja raczej skłaniałby się ku opinii, że Sevilli bardziej zależy na lidze aniżeli na UEFA. Wygrali w ubiegłym roku i obrona tytułu byłaby niewątpliwie czymś fajnym, ale nie koniecznym bo to dla nich żaden progres. Co innego liga hiszpańska gdzie wciąż mogą walczyć nawet o tytuł mistrzowski a jak nie to chociaż o gwarantowany udział w Lidze Mistrzów. Przypominam, że w następny weekend Sevilla gra z Realem i to będzie być może najważniejszy mecz w końcówce sezonu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2007, 11:41

fieldy pisze:u mnie też ostatnio obiżka formy
raz pod wozem, raz na wozie :lol:

Ja proponuje na jutro
Korona - Groclin 2 aw (1,95)
Mantova - Treviso 1 (1,45)

Genoa - Verona 1 (1,35)
Liverpool - Chelsea 1 (2,40)

Toronto - NJ 2 (2,50)

dzisiaj

Reading - NUFC 1
Washington - Cavs 2

odpuscielm jednak Houston

jaki897
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaki897 » 30 kwie 2007, 12:21

AC Milan - Manchester United 1:1 (dokladny wynik) 6,50
Liverpool - Chelsea 2:1 (dokladny wynik) 8,00

stawka: 5zl , ewentuana wygrana: 260zl ;) proroczy sen ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 kwie 2007, 13:59

czeher pisze:odpuscielm jednak Houston
A ja postanowiłem pójść po najmniejszej linii oporu i chyba puszczę coś takiego, no chyba że coś mi doradzicie albo sam coś dodam :P :arrow:

Washington - Cavs 2 1,55
Houston - Utah 1 1,5
Toronto - New Jersey 2 2,15
Dallas - Golden State 1 1,3
Phoenix - LA Lakers 1 1,2
Bełchatów - Górnik Zabrze 1 1,35
Legia - Pogoń 1 1,25

za 10zl :arrow: 118zl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”