Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2007, 1:12
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 09 kwie 2007, 10:49
też tak myśle, a umacnia mnie w tym postawa Valencii i Sevilli, wzrośnie też stawka meczu z Zaragossą - bo dla nich bedzie to zapewne mecz o lige mistrzów - myśle ze Real z Zaragossa przegraBonso pisze:myślę, że nawet w 2) jest pewne.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 09 kwie 2007, 11:09
Przegralismy w pucharze 6:1, ale przypomnę, że u nas potrafiliśmy wygrać po fantastycznym potkaniu 4:0 i było blisko 5 bramki, która dałaby nam awansvakabayashi pisze:Przegraliśmy 5:0
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 09 kwie 2007, 11:22
no tak mój błądassurbanipal pisze:Przegralismy w pucharze 6:1, ale przypomnę, że u nas potrafiliśmy wygrać po fantastycznym potkaniu 4:0 i było blisko 5 bramki, która dałaby nam awans
no i tu można upatrywać optymizmuassurbanipal pisze:2 ubiegłych i różne wpadki mogą się przydarzyć.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2007, 14:14
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 kwie 2007, 17:08
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 09 kwie 2007, 20:45
no właśnie....Mentor pisze:FC Barcelona - Real Mallorca
Villarreal - FC Barcelona
FC Barcelona - Levante UD
Real Sociedad - FC Barcelona
FC Barcelona - Real Betis Sewilla
Atletico Madryt - FC Barcelona
FC Barcelona - Getafe CF
to cie chyba do konća Roz..... bo Barca ma jusz z górkiassurbanipal pisze:Rozpier .... mnie pewność fanów blaugrany.
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 kwie 2007, 21:04
Nie, wszyscy tak stwierdzili po tej kolejce. Wcale nie po wygranej Realu z Osasuną, tylko po przegranej Barcy, Valencii i remisie Sevilli. To dzięki Wam mistrzostwo stało się bardzo realne bo macie tylko jeden punkt przewagi. W przypadku takiej samej liczby punktów to my będziemy na czelekon2r pisze:Przez cały sezon jęczycie że "w tym sezonie Real nie ma szans" lub "jak Capello odejdzie to coś wygramy" itd. Teraz "mamy szanse na tytuł" ? po jednym meczu z Osasuna czy może po meczach z takimi drużynami jak Recre, Celta itd....
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2007, 21:19
Pewnie nie wygramy o czym już wcześniej pisałem, ale żadna z ekip walczących o mistrzostwo nie wygra wszystkich spotkań i to nam daje pewien komfort.brylancik pisze:Może i macie najłatwiejszy kalendarz ale to nie znaczy że wygracie wszystkich meczów do końca sezonu.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 09 kwie 2007, 21:36
brylancik pisze:Może i macie najłatwiejszy kalendarz ale to nie znaczy że wygracie wszystkich meczów do końca sezonu
kon2r pisze:FC Barcelona - Real Mallorca
Villarreal - FC Barcelona
FC Barcelona - Levante UD
Real Sociedad - FC Barcelona
FC Barcelona - Real Betis Sewilla
Atletico Madryt - FC Barcelona
FC Barcelona - Getafe CF
no jak widzisz jakoś szło nawet bez Eto'o i Messiego a przypomnę ci że ci dwaj panowie powrócili jeszcze przypomnę że gdy było całe Tridente Barca rzadko przegrywałaMallorca-Barca 1-4 Brak: Eto'o, Messi
Barca-Villareal 4-0 Brak: Eto'o, Messi
Levante-Barca 1-1 Brak: Eto'o, Messi, Ronnie
Barca-Sociedad 1-0 Brak: Eto'o, Messi
Betis-Barca 1-1 Brak: Eto'o, Messi
Barca-Atletico 1-1 Brak: Eto'o, Messi
Getafe-Barcelona 1-1 Brak: Eto'o, Messi
13pkt/21pkt
Racing Santander - Real Madryt
Athletic Bilbao - Real Madryt
Real Madryt - Sevilla FC
Real Madryt - Espanyol Barcelona
Recreativo Huelva - Real Madryt
Real Madryt - Deportivo La Coruna
Edit: oczywiście Deportivo-Real 2-0Real Madryt - Racing 3-1
Real Madryt - Athletic 2-1
Sevilla - Real 2-1
Espanyol Barcelona - Real 0-1
Real Madryt - Recreativo Huelva 0-3
Real Madryt - Deportivo La Coruna 2-0
9pkt/21pkt
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 09 kwie 2007, 23:35
Matematyka po reformie szkolnictwa. 6x3 = 18kon2r pisze:Real Madryt - Racing 3-1
Real Madryt - Athletic 2-1
Sevilla - Real 2-1
Espanyol Barcelona - Real 0-1
Real Madryt - Recreativo Huelva 0-3
Real Madryt - Deportivo La Coruna 2-0
9pkt/21pkt
jezzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 10 kwie 2007, 17:36
mihalinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 kwie 2007, 11:09
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 kwie 2007, 12:09
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 kwie 2007, 12:24
A ja mam wielka nadzieje, ze tak sie jednak nie stanie. Przypominam, ze juz raz gralismy tak w tym sezonie - w meczu z Depor (0-2). Ramos gral katastrofalnie, ciagle szukal prawej nogi. To nie jest jego pozycja. Marcelo jest lewym obronca i to on powinien grac. Nie ma co kombinowac.brylancik pisze:Ciekawie może wyglądać nasza obrona z Racingiem. Wydaje mi się że Capello postawi na Salgado po prawej i Ramosa z lewej
Faktem jest, ze Real mogl latem wykorzystac zawirowania na linii CR - Rooney - MU. Nie zrobil tego. Tymbardziej nie widze sensu, by placic teraz za niego wielka kase (a tak na pewno by bylo). Podpisal kontrakt i jest (miejmy nadzieje) po sprawie. I dobrze. To nie jest przeciez jedyny kandydat na nasze prawe skrzydlobrylancik pisze: Co do Cristiano to nie wiem czy się cieszyć że podpisał kontrakt z ManU. W sumie musimy ściągnąć w lecie jakiegoś cracka bo póki co nie ma kto pociągnąć zespołu. Cristiano jak najbardziej by się nadawał do tej roli, ale prawda jest taka że można było go po MŚ ściągnąć bez problemów za stosunkowo małą kasę
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio