FMy - Strona 446

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 23 mar 2008, 21:33

Diamen23 pisze:kup po prostu Carlosa Velę i będzie po kłopocie . Najlepszy napastnik w grze.
Najlepszy napastnik w grze? A ile bramek u ciebie najwiecej na sezon zasadził ? :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:34

fieldy pisze:kim grasz ? Romą ?
Romą, Atletico, Argentyną i temu co prowadzi Atletico Szwecja zaproponowała posadę więc w sumie 4 :lol: Niedawno ja z reprezentacji Argentyny przewijałem się w spekulacjach aby przejąć jakiś klub ale jednak oni nie zaproponowali mi posady. Zresztą sam bym nie przyjął ich oferty bo ile mozna :lol: Gram tak bo jak biorę jeden klub to mi się nudzi jakoś. Na początku przyjemność sprawiała mi gra Romą a teraz jako że dużo lepiej mi idzie Atletico to nimi wolę grać. A tak pewnie bym zakończył grę... albo i nie :P Gra się długo ale lubię swoją karawanę :lol:

W drugim czy trzecim sezonie kupiłem Robinaz Arsenalu gdzie grał średnio a u mnie... beznadzieja :( Po dwóch sezonach poszedł do MU i został najlepszym napastnikiem ligi :lol2:
Jak nie kupię Freda to ktoś inny pewnie go kupi bo od roku chce odejść z Lyonu.

U mnie w angielskiej Arsenal wygrał ligę 2 czy 3 raz z rzędu. MU teraz chyba nawet nie zakwalifikowało się do LM, rok temu w niej grali a dwa lata temu znowu w Uefa :lol: C. Ronaldo gra w Interze :P
Bask pisze:Jak ktoś chce bramkostrzelnego napastnika to polecam Bianchiego. Ponad 30 goli na sezon u mnie miał Smile
Czyli Bianchiemu dziękuję :stop: Na twoich faworytów wydałem pewnie już ponad 100 mln ojro i żałuję każdego ojro centa :lol2:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:36

rdz pisze:
Diamen23 pisze:kup po prostu Carlosa Velę i będzie po kłopocie . Najlepszy napastnik w grze.
Najlepszy napastnik w grze? A ile bramek u ciebie najwiecej na sezon zasadził ? :P
http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... la2rf0.jpg :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:41

pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 lat :wink:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 mar 2008, 21:43

Wilomre

A moglbys pokazac screeny swoich najlespzych graczy , bo interesuje mnei to mocno :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:43

Rossi pisze:
pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 lat :wink:
a w jakiej lidze?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:44

Aha do 07 choć pewnie niewielu w to gra polecam Podolskiego. Czasami takie bramy wali że szczęka mi opada i długo nie mogę jej podnieść :P Van der Vaart zresztą też (w sensie strzelania ładnych bramek) :P
Moofasa pisze:Yukasz gra Romą i Atletio Krzywy
Dobrze wiedzieć że przynajmniej jedna osoba czyta moje posty :lol:

Diamen23 a jakim ustawieniem grasz bo to też pewnie ma znaczenie? No i myślicie że jak Argentyńczyk prowadzi Romę to ma to wpływ na wyniki :?: Tzn że Argentyńczykowi najlepiej idzie w Argentynie, Włochowi we Włoszech itp :glass:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 mar 2008, 21:45

Rossi pisze: pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 lat Wink
W każdej dłuższej karierze, jak prezentujesz niezłe możliwości, to się kogoś takiego dochowasz.
W nieśmiertelnym CM 03/04 prowadząc wspomniany Oxford przez chyba 12 (?) sezonów mój Tyczkowski strzelił coś około 400 bramek. Nie wiem, czy w końcu dobił do magicznej 400, bo złapał ciężką kontuzję i poszedł wcześnie - koło 34 lat - na emeryturę.
Zresztą, on wymiatał wszędzie, razem z Chajewskim i Faranczukiem. :wink:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 mar 2008, 21:47

Dobrze powspominać te stare Cm'y, gdzie rządził i królował młody Pischulili. Pamiętasz Wilmore? ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:49

Diamen23 pisze:a w jakiej lidze?

Irlandia Północna...ale tam też łatwo nie jest trzeba pokonać Linfield i Glentoran co razem mają chyba 80 mistrzostw :wink:
Oczywiscie Vela to dobry namastnik w FM, choć mi się kiedyś w Kopenhadze nie sprawdził :( , ale z PA -10 musi być swietny grajek :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:53

Yukasz pisze:Aha do 07 choć pewnie niewielu w to gra polecam Podolskiego. Czasami takie bramy wali że szczęka mi opada i długo nie mogę jej podnieść :P Van der Vaart zresztą też (w sensie strzelania ładnych bramek) :P
Moofasa pisze:Yukasz gra Romą i Atletio Krzywy
Dobrze wiedzieć że przynajmniej jedna osoba czyta moje posty :lol:

Diamen23 a jakim ustawieniem grasz bo to też pewnie ma znaczenie? No i myślicie że jak Argentyńczyk prowadzi Romę to ma to wpływ na wyniki :?: Tzn że Argentyńczykowi najlepiej idzie w Argentynie, Włochowi we Włoszech itp :glass:
tzn. to screen sprzed jakiegoś roku, ale to chyba było zwykłe 4-4-2

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:57

Wilmore pisze:CM 03/04
To troche inna bajka tam to sie zdarzało 80 goli napastnia w sezonie. W FM 2007 tak już nie ma. Oczywiscie w słabszych ligach są niespotykane rekordy tak jak ten mój. Ale rekordy CM a FM to jest troche różnica :wink:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 23 mar 2008, 22:01

http://i28.tinypic.com/25g6tzn.jpg
Wiem, że z taką pomocą (co nie wyklucza tego, że ty w Udine też mogłeś sie podobnej dorobić ;)) to mu to Bojanowi przyszło bez pierdniecia, ale jednak 45 bramek na sezon, to 45 bramek na sezon :P

A i Catalin Cimpean tez dał rade jeśli chodzi o mecze/bramki ;)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 mar 2008, 0:02

lisek_chz pisze:Dobrze powspominać te stare Cm'y, gdzie rządził i królował młody Pischulili. Pamiętasz Wilmore? Wink
Raz go prowadziłem i go nie polubiłem. Nie grał źle, ale...
Ale Toledo, ale Brożek, ale Korzym, ale Chajewski, ale Lionel Morgan, ale Tyczkowski, ale Adu, ale...
Sporo tych grajków miałem. Tego Argentyńczyka prowadziłem bodaj trzy sezony, po których wyrzuciłem faceta z klubu, bo nawet w rezerwach nie miałem miejsca na niego.
Eh, wspomnienia. W żadną z gier CM/FM nie grałem tyle, co w CM 03/04 - więcej sezonów, niż w FM 05, 06 i 07 razem wziętych.
A moja kariera Valladolid, jeszcze w Segunda Division - eh, wspomnienia.
Ale teraz jakoś do tego wrócić nie potrafię, baza nie ta, czas nie ten, Kaka jako NŚ, jakoś gra straciła ducha. :roll:
myhalek_acm pisze:
A moglbys pokazac screeny swoich najlespzych graczy , bo interesuje mnei to mocno Razz
Ależ proszę.
Mój podstawowy bramkarz.
http://img518.imageshack.us/img518/7316 ... nicia9.jpg
Mój najlepszy obrońca.
http://img231.imageshack.us/img231/4036/lulicvt1.jpg
Wielki talent na środku obrony, niedługo wejdzie do pierwszego składu:
http://img215.imageshack.us/img215/2757 ... victg0.jpg
Podstawowy prawo skrzydłowy, ale teraz głównie z sentymentu, bo Szałachowski z ławki robi furorę.
http://img255.imageshack.us/img255/7868 ... alaqp8.jpg
Wielki talent na lewym skrzydle, uratował nam mecz z Leeds strzelając gola w końcówce, nadzieja na lepsze jutro na lewym skrzydle.
http://img526.imageshack.us/img526/6034/ainsleyqx5.jpg
Doskonały zmiennik, w zeszłym sezonie w 21 meczach 20 bramek, w tym sezonie niedawno odżył po kontuzji i znów szaleje.
http://img209.imageshack.us/img209/4928/bozicicpv9.jpg
Najlepszy piłkarz ubiegłego sezonu, w tym sezonie przez kolegę ściągnięty na dalszy plan, ale ciągle wielki strzelec i v-ce kapitan zespołu.
http://img518.imageshack.us/img518/7739/semlerxu6.jpg
Gwiazda zespołu. Spójrzcie na statystyki. Czy trzeba coś dodawać?
http://img209.imageshack.us/img209/9730 ... njasd8.jpg

To tak na szybko najlepsi, jacy przyszli mi do głowy. :wink: Jak będziesz chciał jakieś inne pozycje, to wal. Zapomniałem dodać jeszcze Zajca, bo siedzi w rezerwach i nie widziałem go, a wyłączyłem już FM, więc jeśli chcesz, to wrzucę później.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 mar 2008, 0:03

Diamen23 pisze:zwykłe 4-4-2
Ok tyle mi wystarczy a konkretnie chciałem wiedzieć iloma grasz napastnikami :wink: Ja Romą gram 4-1-2-1-2 :P 4-2-3-1 prezentowali się przeciętnie bo były mecze w których praktycznie nie atakowałem a komentatorzy podsumowywali go 'co za nudny remis' :P

Co do Veli to Arsenal odda mi go za... 50 mln :roll: Jako że mój budżet wynosi nieco ponad 40 mln odparłem że się zastanowię :smile2: Nie no, mógłbym jakoś na raty go kupić ale w Arsenalu przez jakieś 5 lat prezentuje się dość słabo - średnia ocen poniżej 7 i kilka bramek w sezonie :roll: Kupię Freda, jakiegoś 19-latka z Auxerre o inicjałach YL oraz Zapatę :twisted:

peepe pisze:Smiesza mnie troche komentarze wobec managerow. Jest taki jeden - Paul Newell- nigdy specjalnie nie szukalem z nim zaczepki, a ten przed kazdym moim meczem z Blackburn wyskakuje ze Newcastle nie jest zespolem mistrzowskiej klasy albo cos tam o mnie marudzi. I zawsze dostaje baty Laughing
Taki właśnie jest dobry bo ja w takim przypadku odpowiadam że zależy mi na zwycięstwie a wtedy niektórzy zawodnicy przed meczem mają wpisane że chcą udowodnić że tamten manager się myli. Gorzej jak taki manager z Sociedad przed meczem mówi że moje Atletico ma szanse na tytuł i same ahy o ohy. Wcześniej przed meczem z Realem dokładnie ta sama śpiewka a potem mimo że Sociedad jest słabe remisował z nami. Następnym razem już mu nie odpowiadałem bo wcześniej byłem za miły dla niego i wygrywałem.
Co do mnie to jak Real przegra ze mną czy z kimś ważny mecz albo jak jestem po sezonie wyżej od niż oni to lubuję się w denerwowaniu Capello i piszę mu że nie nadaje się na managera i żeby zajął sie komentowaniem meczów :P
Dobre było jak Mourinho przeszedł do Valencii to przez pierwsze pół roku napinał się niemal jak w rzeczywistości - ciągle coś że jego klub pokona rywala, że Real czy ktoś nie ma szans na tytuł i krytykował sędziów :lol: Ma szczęście że ze mną nie zadzierał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”