Najlepszy napastnik w grze? A ile bramek u ciebie najwiecej na sezon zasadził ?Diamen23 pisze:kup po prostu Carlosa Velę i będzie po kłopocie . Najlepszy napastnik w grze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 23 mar 2008, 21:33
Najlepszy napastnik w grze? A ile bramek u ciebie najwiecej na sezon zasadził ?Diamen23 pisze:kup po prostu Carlosa Velę i będzie po kłopocie . Najlepszy napastnik w grze.
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:34
Romą, Atletico, Argentyną i temu co prowadzi Atletico Szwecja zaproponowała posadę więc w sumie 4fieldy pisze:kim grasz ? Romą ?
Czyli Bianchiemu dziękujęBask pisze:Jak ktoś chce bramkostrzelnego napastnika to polecam Bianchiego. Ponad 30 goli na sezon u mnie miał Smile
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:36
http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... la2rf0.jpgrdz pisze:Najlepszy napastnik w grze? A ile bramek u ciebie najwiecej na sezon zasadził ?Diamen23 pisze:kup po prostu Carlosa Velę i będzie po kłopocie . Najlepszy napastnik w grze.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:41
pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 latDiamen23 pisze:http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... la2rf0.jpg
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 mar 2008, 21:43
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:43
a w jakiej lidze?Rossi pisze:pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 latDiamen23 pisze:http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... la2rf0.jpg
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:44
Dobrze wiedzieć że przynajmniej jedna osoba czyta moje postyMoofasa pisze:Yukasz gra Romą i Atletio Krzywy
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 mar 2008, 21:45
W każdej dłuższej karierze, jak prezentujesz niezłe możliwości, to się kogoś takiego dochowasz.Rossi pisze: pff...u mnie ofensywny pomocnik w 10 sezonow ( 30 meczy ligowych) strzelił 200 bramek, zaliczył 200 asyst i coś ponad 100 MoM a ma dopiero 28 lat Wink
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 mar 2008, 21:47
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:49
Diamen23 pisze:a w jakiej lidze?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 mar 2008, 21:53
tzn. to screen sprzed jakiegoś roku, ale to chyba było zwykłe 4-4-2Yukasz pisze:Aha do 07 choć pewnie niewielu w to gra polecam Podolskiego. Czasami takie bramy wali że szczęka mi opada i długo nie mogę jej podnieśćVan der Vaart zresztą też (w sensie strzelania ładnych bramek)
Dobrze wiedzieć że przynajmniej jedna osoba czyta moje postyMoofasa pisze:Yukasz gra Romą i Atletio Krzywy![]()
Diamen23 a jakim ustawieniem grasz bo to też pewnie ma znaczenie? No i myślicie że jak Argentyńczyk prowadzi Romę to ma to wpływ na wynikiTzn że Argentyńczykowi najlepiej idzie w Argentynie, Włochowi we Włoszech itp
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 mar 2008, 21:57
To troche inna bajka tam to sie zdarzało 80 goli napastnia w sezonie. W FM 2007 tak już nie ma. Oczywiscie w słabszych ligach są niespotykane rekordy tak jak ten mój. Ale rekordy CM a FM to jest troche różnicaWilmore pisze:CM 03/04
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 23 mar 2008, 22:01
Diamen23 pisze:http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... la2rf0.jpg
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 mar 2008, 0:02
Raz go prowadziłem i go nie polubiłem. Nie grał źle, ale...lisek_chz pisze:Dobrze powspominać te stare Cm'y, gdzie rządził i królował młody Pischulili. Pamiętasz Wilmore? Wink
Ależ proszę.myhalek_acm pisze:
A moglbys pokazac screeny swoich najlespzych graczy , bo interesuje mnei to mocno Razz
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 mar 2008, 0:03
Ok tyle mi wystarczy a konkretnie chciałem wiedzieć iloma grasz napastnikamiDiamen23 pisze:zwykłe 4-4-2
Taki właśnie jest dobry bo ja w takim przypadku odpowiadam że zależy mi na zwycięstwie a wtedy niektórzy zawodnicy przed meczem mają wpisane że chcą udowodnić że tamten manager się myli. Gorzej jak taki manager z Sociedad przed meczem mówi że moje Atletico ma szanse na tytuł i same ahy o ohy. Wcześniej przed meczem z Realem dokładnie ta sama śpiewka a potem mimo że Sociedad jest słabe remisował z nami. Następnym razem już mu nie odpowiadałem bo wcześniej byłem za miły dla niego i wygrywałem.peepe pisze:Smiesza mnie troche komentarze wobec managerow. Jest taki jeden - Paul Newell- nigdy specjalnie nie szukalem z nim zaczepki, a ten przed kazdym moim meczem z Blackburn wyskakuje ze Newcastle nie jest zespolem mistrzowskiej klasy albo cos tam o mnie marudzi. I zawsze dostaje baty Laughing
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio