Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 lip 2008, 18:26
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 30 lip 2008, 18:56
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 lip 2008, 18:59
Jakieś poważne wzmocnienie raz na kilka sezonów też by się przydało. Młodych talentów mamy już sporo na Emirates.boskigonzo pisze:Wenger jest znany z tego ze z gowna potrafi ulepic miod
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 30 lip 2008, 19:01
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 lip 2008, 19:04
Jeśli w ubiegłym sezonie mówiono na nas 'Kids', to co będzei w tym roku
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2008, 0:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2008, 8:07
Nie wiem jak Akarin, ale ja o nim usłyszałem po raz pierwszy przy...okazji transferu do Wasfieldy pisze:Amaury Bischoff dołączył do Arsenalu.
Duch pisze:kindergarten ...Jeśli w ubiegłym sezonie mówiono na nas 'Kids', to co będzei w tym roku
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2008, 9:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 lip 2008, 10:31
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2008, 11:09
może grać na lewym skrzydle, w środku i na prawym - na prawym, z tego co widzę najlepiej się czuje.fieldy pisze:Wilshere wszedł na ostatnie 30 minut i wymiatał jak w meczu z tymi ogórkami sprzed 2 dni. Oj będą z niego ludzie. Póki co pokazuje więcej niż Ramsey. Dziś gol, przed 2 dniami - 2 gole i chyba 2 asysty. Do tego bardzo aktywny w tej grze, mały, zwinny, dobry technicznie. Będzie pociecha z niego
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Forn » 31 lip 2008, 11:27
Se porównanie znalazłeś, Henry był już wtedy mistrzem świata i grał dla Wengera w Monaco wiele meczów, Amaury rozegrał w 1 składzie Werderu bodajże całe 15 minut.Jest kilka pozytywnych aspektów tego transferu. To, że nie grał dużo w Werderze nic nie znaczy, bo nasz Boss zna i takie przypadki. Chociażby Henry.
Ciekawe, jak szybko zauważy, że jest na najlepszej drodze do siedzenia na ławce i patrzenia na Bendtnera. A miała być BarcaAde zagrał tragicznie, ale niech mu będzie, że pierwszy mecz po wakacjach.
Nicklas to dla mnie szok muszę przyznać, 1,5 roku temu nie wierzyłem w niego, potem miał mecze lesze i gorsze (wiadomo młody), ale ostatnimi czasy trzeba przyznać, że ma wsio żeby być Adebayorem3.0, jest tak samo silny i dobry w powietrzu, lepszy technicznie i myśli na boisku.Ten dziś mi imponował Smile Wszedzie było go pełno, walczył o każdą piłkę, a bramka też znakomita.
Clichy miał słabszy początek, ale to co robił w drugiej ... klękajcie narody. Kapitalna akcja przy bramce Veli [no i asysta - warto obejrzeć jak walczył tam Clichy] po chwili sam mógł strzelić gola, posłał piłkę na górną siatkę. Strasznie dużo rajdów lewą stroną, dużo dośrodkowań, etc. etc.
Tylko żeby nie oszaleć i dać mu czas, to dziecko jeszcze przecież.Będzie pociecha z niego Krzywy
Forn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 31 lip 2008, 11:43
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Forn » 31 lip 2008, 12:00
Forn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2008, 12:27
nazywaj jak chceszForn pisze:W ofensywie kapitalny, jeszcze niech tylko będzie troszkę lepiej w def. Btw co znaczy górną siatkę ? Na moje to było w długi róg
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Forn » 31 lip 2008, 12:37
Już słuchałem sapanie na niego wczoraj. Dla mnie nie było źle, lepiej na DMC niż na MR, on jest bardziej naturalnym obrońcą niż pomocnikiem (wiem, wiem znowu nic odkrywczegoJak ci się Eboue podobał ?
No, wciąż stawiam Djourou wyżej niż Senderosa, ale Djourou ma w sobie coś takiego gamoniowatego (nie licząc brwi oczywiście), co sprawia że ja nie czuje się pewnie kiedy zawodnik którego on ma kryć ma piłkę.Djourou miał na początku kilka dobrych interwencji, a później miał jakieś głupie straty. Mimo wszystko jednak nie drżałem jak dochodził do piłki Krzywy
Forn
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio