Nie ma sensu oceniać graczy indywidualnie, bo na tle takiego rywala mija się to z celem...
btw. przyznać się kto w dzisiejszym meczu miał rozdarte serce ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 16 wrz 2010, 21:35
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 wrz 2010, 21:36
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2010, 0:08
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2010, 0:16
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 wrz 2010, 0:31
A co ten mecz w tej kwesti zmienił?(L)oczkerson pisze:A ja tam widzę, z tego meczu jakieś pozytywy.
1-wszyscy się już w klubie przekonali, że bez dużego transferu na boki obrony (w szczególności na lewą) daleko nie zajedziemy
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 wrz 2010, 0:33
Nic nowego, Wasz zarząd wciąż jednak lubuje się w półśrodkach.(L)oczkerson pisze:1-wszyscy się już w klubie przekonali, że bez dużego transferu na boki obrony (w szczególności na lewą) daleko nie zajedziemy
A czy nie właśnie tak wygląda taktyka Del Neriego? Środek pomocy od czyszczenia, ciężar ataku oparty na skrzydłowych. BTW, taktyka podobna do Juve sprzed Calciopoli (Nedved - Emerson - Vieira - Camoranesi) Problem w tym że na każdej jednej pozycji w pomocy macie zawodników o klasę bądź dwie słabszych, stąd taka a nie inna gra.(L)oczkerson pisze:2-Del Neri chyba już widzi, że Melo i Momo obok siebie to jest zły pomysł. Oni grają zbyt podobie i obaj popełniają tego samego typu błędy, obaj też nie potrafią utrzymać piłki w środku pola czy wziąć na siebie rozegrania. Słowem nie dość, że razem tworzą niekompletny środek pomocy to jeszcze ilość głupich strat, czy błędów w ustawieniu się podwaja. Sprawa jest prosta układ drwal i mózg, a nie dwóch drwali.
Nie miałem okazji widzieć Krasicia w sprincie, więc wierzę na słowo. Jednak jesteś pewien że najszybszy w Serie A będąc świadom że u nas biega Eto'o?(L)oczkerson pisze:No i obserwacji Krasica ciąg dalszy. Dziś sporo niedokładności, ale aktywność równie imponująca. No i wygląda na to, że Krasic jest najszybszym zawodnikiem na włoskich boiskach. Chłopak ma atomowe przyspieszenie i jest piekielnie szybki.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2010, 0:44
Nie wiem czy wiedzieli, ale nic takiego nie mówili. Nawet jak mówili o potrzebie kupna lewego obrońcy wspominali o "zmienniku dla De Ceglie". Teraz już raczej nikt nie ma wątpliwości co trzeba zrobić w zimie.A co ten mecz w tej kwesti zmienił?
Owszem u Del Neriego gra oparta jest na skrzydłach, ale środek pomocy zawsze składał się z typowego walczaka i kreatywnego środkowego pomocnika. W Sampie to był Poli, który jest podobnym graczem do Montolivo czy Pirlo, a w Atalancie Cigarini. Wiec środek pomocy raczej tak bierny jak za Capello być nie powinien, z tego powodu z niecierpliwością czekam na debiut Aquilaniego.A czy nie właśnie tak wygląda taktyka Del Neriego? Środek pomocy od czyszczenia, ciężar ataku oparty na skrzydłowych.
Myślałem o Eto'o i wydaje mi się, że tak. Krasić w odróżnieniu od Kameruńczyka to pożeracz kilometrów i potrafi się niemiłosiernie rozpędzić. Jak dziś raz puścił piłkę jedną stroną sam poszedł drugą i jeszcze do niej dopadł przed linią końcową, to muszę przyznać, że mnie zaskoczył.Nie miałem okazji widzieć Krasicia w sprincie, więc wierzę na słowo. Jednak jesteś pewien że najszybszy w Serie A będąc świadom że u nas biega Eto'o?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 17 wrz 2010, 0:47
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2010, 0:52
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 17 wrz 2010, 1:09
Ja wiem,że na tle sprinterów z Lecha Serb prezentował się jak młody Bóg,ale bez przesady...Na pewno znajdzie się ktoś szybszy...Żeby daleko nie szukać - choćby Pato.No i wygląda na to, że Krasic jest najszybszym zawodnikiem na włoskich boiskach.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2010, 1:12
Rozumiem, że nie widziałeś meczu z Sampą...MazurXIII pisze:Ja wiem,że na tle sprinterów z Lecha Serb prezentował się jak młody Bóg,ale bez przesady...Na pewno znajdzie się ktoś szybszy...Żeby daleko nie szukać - choćby Pato.No i wygląda na to, że Krasic jest najszybszym zawodnikiem na włoskich boiskach.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2010, 1:19
co do tego nigdy nie miałem wątpliwości, ale na formę Malijczyka ta forma to jeszcze nie teraz. Momo tak gra nogami jakby posługiwał się kijem od szczotki. Kilka prostych podań wyszło mu tak fatalnie, że aż jęknąłem. Owszem fizycznie już jest lepiej, bo nie jest ślamazarny i fizycznie do końca raczej wytrzymał, pojawiły się ze dwa wślizgi w jego stylu czy z dwa fajne powroty, ale to dalej mało. Momo dalej nie jest tak efektywny jak kiedyś w destrukcji, nie jest tak aktywny jak kiedyś, dość często głupio się ustawiał i wychodziły z tego jakieś śmieszne przepychanki z Krivetzem. Ogólnie to nie spodziewałem się, że tyle będzie pieprzenia z kontuzją Momo. Przecież on połamał sobie to śródstopie PÓŁTORA ROKU TEMU!Sissoko w formie > Melo w formie
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 wrz 2010, 1:47
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 wrz 2010, 1:57
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 wrz 2010, 2:06
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio