No przecież nie żądam, tylko pytam.fieldy pisze:na żądania nie odpowiadam, musisz poprosićfutbolowa pisze:Co z tym Twitterem, Field?
Bonvolu, Fieldy
Magnum, o tej godzinie bystra nie jestem, ale poszukam, poszukam
Tylko zacznij od linka do siebie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 paź 2015, 23:24
No przecież nie żądam, tylko pytam.fieldy pisze:na żądania nie odpowiadam, musisz poprosićfutbolowa pisze:Co z tym Twitterem, Field?
futbolowa
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 paź 2015, 23:32
O matko, jakiś Ty aktywny! Ja próbuję ogarnąć tego twittera od miesięcy i dalej nie kumam jego popularności
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 paź 2015, 23:33
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 15 paź 2015, 23:40
Sam teraz mieszkam z Ukraincem i szczerze mówiąc myślałem, że rozbieżności między oboma językami nie są aż tak duże. Tymczasem musimy się dogadywać dość intuicyjnie.Kaczy, co racja to racja, w Lublinie to się czasem zastanawiam, czy aneksji przypadkiem już nie było jak się po miasteczku akademickim krzątamNie no, aż tylu ich nie ma, ale pokaźna grupa jest i np. sąsiedzi babci to studenci z UA
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 paź 2015, 23:49
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 paź 2015, 23:52
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 paź 2015, 23:55
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 paź 2015, 23:59
Nie wszyscy, z tego co pamiętam, to po polsku kazali mi mówić tylko ci z predyspozycjami na kartę polaka oraz katolicy. Jakby nie patrzeć, na tę chwilę to dla nich kościół wyznacza ścieżki życiowe.Magnum pisze:Jednak na pewno nie było tak, jak się spodziewałem czytajac komentarze wielu ludzi, że po polsku bez problemu wszyscy zrozumieją
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2015, 0:08
DDK, cały czas się nacieramy na policyjne absurdy. Jak tak czytam to chyba zacznę trzymać kciuki za mojego egzaminatora żebym nie zdał tego zajebanego prawa jazdy. Nie chce iść do więzienia.DDK pisze:77 jechałem na 50. 21:30, pusta droga. Przedemną już 1 gość stał. Jak mnie puscili zaraz zatrzymali nastepnego. Jak jechałem 20min później znowu tą drogą to znowu 2 auta złapali. Jest ciemno, pada deszcz, ale tam się nie da jechać mniej jak 60. W ciągu dnia jak jest duży ruch to prawie wszyscy smigają po 80, to co dopiero jak jest pusto. No i do tej pory nigdy ich tam nie widziałem.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 paź 2015, 0:13
Tym bardziej, że teraz sporo jest tam uchodźców z Krymu/Donbasu itp. więc się wymieszało trochę ludności.kaczy pisze:Nie wszyscy, z tego co pamiętam, to po polsku kazali mi mówić tylko ci z predyspozycjami na kartę polaka oraz katolicy. Jakby nie patrzeć, na tę chwilę to dla nich kościół wyznacza ścieżki życiowe.
Właśnie, weszły w końcu z zatrzymaniem na 3 miesiące wyższe mandaty za prędkość?kaczy pisze:Ile kwitu dostałeś?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2015, 0:52
No co ty gadasz, Ja myślałem, że oni do Rosji spierniczali. Chyba, że masz na myśli tych studentów z Galicji co woleli paszport ukraiński zamiast wyższego wykształcenia w Simferopolu.Magnum pisze:Tym bardziej, że teraz sporo jest tam uchodźców z Krymu/Donbasu itp. więc się wymieszało trochę ludności.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 paź 2015, 1:01
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2015, 1:08
Tylko kto był tym uchodźcą, skoro na Krymie nie wystrzelił ani jeden pocisk. Ja Sugeruję tutaj studentów którzy po prostu wrócili do domu. albo ludzi co załapali się na dobre programy integracyjne sponsorowane przez zewnętrzny kapitał. Albo bronisz swojego domu albo nie,Magnum pisze:W lutym Lwów pisał o 10k uchodźców z Donbasu i Krymu, więc w sumie te liczby nie są jakieś wysokie.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 16 paź 2015, 5:38
Aż pięć? Jakie?futbolowa pisze:Ja rosyjski na razie odpuściłam, męczył mnie strasznie. Mam pięć innych języków do nauki, więc styknie.
Darkman1948
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio