Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 14:28
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 14:32
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 15:05
Nie ważna jest ilość. Po prostu są ludzie, którzy są przeciwnikami Laporty. Nie tylko chuligani, których pokazałemrkoeman pisze:jak wielu laporta ma przeciwnikow pokazal zeszly rok gdy zaden z kontrkandydatow nie zebral niewiele ponad 1000 podpisow. mialem okazje byc wtedy pod camp nou - laporta chodzil i rozmawial z ludzmi a jego przeciwnicy stali w swoich namiotach i nikt nie chcial z nimi miecz do czynienia
Nie wiem czym jest to spowodowane. Być może tym, że Barcelonie "bliżej" jest do Sociedad, ale pewnie nam wszystko zaraz wyjaśniszrkoeman pisze:ps - wiesz ze w barcelonie nienawidzi sie druzyny athletic bilbao? (tak na marginesie bo mi sie przypomnialo) i jest ona traktowana niewiele lepiej niz real czy espanyol?
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 sie 2007, 15:27
Dawać kaskęBask pisze:P.S. Dawać Ezquerro
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 15:48
I tak wam nie potrzebny więc możecie go udostępnić za darmoiceald pisze:Dawać kaskę Exclamation
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 16:11
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 sie 2007, 19:06
nie sa to chuligani? to dlaczego wkleiles fotke boixosow? z szalikami tej grupy?Nie ważna jest ilość. Po prostu są ludzie, którzy są przeciwnikami Laporty. Nie tylko chuligani, których pokazałem ale także zwykli kibice(np.na VeB jest parę osób).
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 19:34
Na zdjęciu są chuligani, co wyraźnie napisałem.rkoeman pisze:nie sa to chuligani?
Bask pisze:Nie tylko chuligani, których pokazałem
Ciebie tak jak i mnie mało interesują, ale ankieta jest dla wszystkich i oni też powinni mieć prawo własnego wyboru mimo, że może być on niesłusznyrkoeman pisze:powiedz mi co mnie interesuja jakies lebki z VeB majace swoje wizje?
O tym wiem.rkoeman pisze:co sie stalo z maradona, jak zachowywali sie pilkarze athletic i jego kibice
O tym nie słyszałem. Napisz coś o tym więcej.rkoeman pisze:raz co stal sie w pewnym supermarkcie w barclenie
Gramy ze sobą w drugiej kolejce. Żebyś się nie zdziwił jak będzie remisrkoeman pisze:a segundaaaaaaaaaa oeeeeeeeeeeeeeeeeeee a segundaaaaaaaaaa oeeeeeeeee
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 sie 2007, 21:22
zamach bombowy Baskijskiego Ludu i Wolnosc w roku 1987, w ktorym zginelo 21 osob.Bask pisze:O tym nie słyszałem. Napisz coś o tym więcej.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 21:58
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 22:04
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 22:26
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 22:28
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 22:33
Jednocześnie życzę mu, aby w meczach przeciwko Barcelonie nie szło mu najlepiej
Bask