Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 08 maja 2007, 0:44
Sfoltan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2007, 6:56
trza było zagrać w obu przypadkach na DetroitYukasz pisze:fieldy napisał:
i z kosza ... Detroit - chyba Very Happy
To może ja powiem czemu nie zagrałem na Detroit - ze statystyk wynika że w pierwszym meczu gospodarze tak wysokie zwycięstwo zawdzięczają beznadziejnej skuteczności Chicago, beznadziejnej IV kwarcie Chicago, licznym stratom Byków i tak ogólnie to Detroit musiało dobrze zagrać. Wątpię żeby teraz historia się powtórzyła i różnica była tak samo wysoka bo Byki to ambitne chłopaki są i wydaje mi sie że powalczą, może nawet o wygraną a ciekawiej by było Cool A kurs na Detroit jest za niski jak dla mnie żeby grać ten mecz bo 1,4.
wydaje sie, ze już w pierwszym meczu zapewnieli sobie awans. Cz nie zagrają teraz rezerwami ? Mają teraz wazniejsze sprawy na głowie - walka o mistrza, walka w finale PUEFA - a tu mają 3 gole zaliczki. A Sevilla już nas zdążyła przyzwyczaić do tego, że rotacji się nie bojąSfoltan pisze:FC Sevilla - Deportivo La Coruna 1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dembik » 08 maja 2007, 7:19
Dembik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 08 maja 2007, 7:42
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 08 maja 2007, 8:45
krako pisze:Dunfermline-Motherwell 1
Orebro-IFK Goteborg X2
Belgia - Islandia 1![]()
Holandia-Anglia 2
Utah-Golden St. 1![]()
Detroid - Chicago 1![]()
Charlton-Tottenham X2![]()
PAO-Iraklis (siat.) 1![]()
![]()
![]()
![]()
( wogole dodałem ten mecz na symym końcu bo popatrzyłem na kurs .Nic ino się jeb** w łeb
![]()
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2007, 10:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarPod70 » 08 maja 2007, 12:12
MarPod70

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2007, 12:39
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 08 maja 2007, 16:46
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2007, 17:33
A moze bys tak napisal, co i dlaczego tak grasz - kilka slow argumnetacjibaziu pisze:Co powiecie na taki kupon?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 maja 2007, 17:53
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 maja 2007, 18:29
Nie pisz głupot. Akurat Słowacja przyjechał do Rosji w całkiem mocnym składzie. Tacy gracze jak Hossa, Demitra, Gaborik, Chara czy Radivojevic to gdzie grają jak nie w NHL. Oczywiście to że spisują się poniżej oczekiwać to już zupełnie inna bajkalisek_chz pisze:Słowacja osłabiona brakiem gwiazd NHL.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 08 maja 2007, 19:01
Internacjonalistyczny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 maja 2007, 19:07
Moja analiza bedzie o odpwoiedniej porze, w odpowiednim miejscu dla tych meczy, ktorych kurs tego wymaga - nie bede 3 razy pisac tego smaegoInternacjonalistyczny pisze:czeher suche typy Ci nie wystarczają ? A gdzie twoja analiza ? hehe
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 maja 2007, 19:17
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio