Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 22:57
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:01
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:04
We Włoszech ćwiczą tylko kondycje a o technice zapominająGiuly pisze:Giuly otwarcie przyznał, że „w Barcelonie nie przygotowywaliśmy się najlepiej fizycznie. Tutaj (w Romie) trening opiera się głównie na przygotowaniu fizycznym. Jest to coś, co pamiętam jeszcze z gry we Francji. Niemniej jednak przygotowanie fizyczne nie było rzeczą, którą w Barçy robiło się notorycznie”.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:06
"In any case, the competition for places at Roma is healthy, and that's the exact opposite of how it was in Barcelona."Mentor pisze:Nie wiem co napisali (czy też wymyślili bo to by mnie nie zaskoczyło) na goal.com bo szkoda mi czasu na korzystanie ze źródeł pokroju Faktu, ale ciekaw jestem co zapodali. Możesz nam to zdradzić?
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:06
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:11
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:13
Jesli chodzi o treningi to nie od dzisiaj wiadomo, ze w Barcelonie nie kladzie (albo raczej kladlo) sie bardzo duzego nacisku na przygotowania fizyczne.Mentor pisze:To jest ten fragment dotyczący konkurencji w zespoleCoś mnie się wydaję, że nie.
A co do słów Ludo na temat treningów to nie widzę w nich nic złego. To tak nawiasem mówiąc.
[EDIT]
Dzięki mistyk. Czy wierzę, że to powiedział? Nie. Dopóki nie pojawią się te słowa na łamach czegoś wiarygodnego to nie uwierzę.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:15
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:19
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:20
Hmm moze cos w tym jest. Goal.com jako, ze nie napisali o morderczych treningach w Barcelonie i buncie Ronniego, postanowili sprawic, ze wypowiedz Giuly`ego bedzie znacznie bardziej interesujaca. Juz sie boje co jutro ujrzy swiatlo dzienne.Mentor pisze:Ja już teraz przewiduję, że tematem numer jeden polskich dziennikarzy będzie Ronaldinho narzekający na treningi (czyli konflikt) tak więc goal.com znowu nie dał rady
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:22
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:23
Mentor

Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:27
Jesli po prostu stwierdzaja fakty, pisza prawde, to nie widze w tym nic zlego.Mentor pisze:Zapodaj link do Mundo w którym to piszą jak Real gra do dupy w sparingach.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio