FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 450

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 22:57

Pytanie do lepiej poinformowanych.

Czy to prawda co niby powiedzial Giuly na temat konkurencji w naszym zespole? Mozna o tym przeczytac na goal.com. Osobiscie watpie, zeby to byly jego slowa.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:01

Nie wiem co napisali (czy też wymyślili bo to by mnie nie zaskoczyło) na goal.com bo szkoda mi czasu na korzystanie ze źródeł pokroju Faktu, ale ciekaw jestem co zapodali. Możesz nam to zdradzić?

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:04

Giuly pisze:Giuly otwarcie przyznał, że „w Barcelonie nie przygotowywaliśmy się najlepiej fizycznie. Tutaj (w Romie) trening opiera się głównie na przygotowaniu fizycznym. Jest to coś, co pamiętam jeszcze z gry we Francji. Niemniej jednak przygotowanie fizyczne nie było rzeczą, którą w Barçy robiło się notorycznie”.
We Włoszech ćwiczą tylko kondycje a o technice zapominają :) Giuly :twisted:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:06

Mentor pisze:Nie wiem co napisali (czy też wymyślili bo to by mnie nie zaskoczyło) na goal.com bo szkoda mi czasu na korzystanie ze źródeł pokroju Faktu, ale ciekaw jestem co zapodali. Możesz nam to zdradzić?
"In any case, the competition for places at Roma is healthy, and that's the exact opposite of how it was in Barcelona."

W skrocie niby powiedzial, ze rywalizacje zawodnikow w Romie jest zdrowa, w przeciwienstwie do rywalizacji w Barcelonie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:06

To jest ten fragment dotyczący konkurencji w zespole :> Coś mnie się wydaję, że nie.

A co do słów Ludo na temat treningów to nie widzę w nich nic złego. To tak nawiasem mówiąc.

[EDIT]
Dzięki mistyk. Czy wierzę, że to powiedział? Nie. Dopóki nie pojawią się te słowa na łamach czegoś wiarygodnego to nie uwierzę.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:11

Sorki nie to podałem :/ ale też ciekawy fragment z jednej z Polskich stron o Barcelonie. Chyba w tym sezonie działacze wzięli sobie to do serca bo aż sam Ronaldinho ma dosyć :P buntuje się chłopak :bicz2: :D

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:13

Mentor pisze:To jest ten fragment dotyczący konkurencji w zespole :> Coś mnie się wydaję, że nie.

A co do słów Ludo na temat treningów to nie widzę w nich nic złego. To tak nawiasem mówiąc.

[EDIT]
Dzięki mistyk. Czy wierzę, że to powiedział? Nie. Dopóki nie pojawią się te słowa na łamach czegoś wiarygodnego to nie uwierzę.
Jesli chodzi o treningi to nie od dzisiaj wiadomo, ze w Barcelonie nie kladzie (albo raczej kladlo) sie bardzo duzego nacisku na przygotowania fizyczne.

Co do wypowiedzi to tez w nia nie wierze. Chociaz niektorzy dziennikarze w Polsce znajda kolejna sensacje.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:15

Ja już teraz przewiduję, że tematem numer jeden polskich dziennikarzy będzie Ronaldinho narzekający na treningi (czyli konflikt) tak więc goal.com znowu nie dał rady :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:19

Polskich jak Polskich. Ale Marca i As na to czekają. Jutro będzie tytuł Ronaldinho stratowany :) a w dalszej części że brat R10 jest w Milanie aby ustalić ostatnie szczegóły transferu :) i na koniec Kaka o krok od Realu ale mi to się pięknie ułożyło :D Panowie od jutra kryzys [*]

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:20

Mentor pisze:Ja już teraz przewiduję, że tematem numer jeden polskich dziennikarzy będzie Ronaldinho narzekający na treningi (czyli konflikt) tak więc goal.com znowu nie dał rady :P
Hmm moze cos w tym jest. Goal.com jako, ze nie napisali o morderczych treningach w Barcelonie i buncie Ronniego, postanowili sprawic, ze wypowiedz Giuly`ego bedzie znacznie bardziej interesujaca. Juz sie boje co jutro ujrzy swiatlo dzienne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:22

A Sport i El Mundo tylko czekają aż Realowi powinie się noga na turnieju w Moskwie, żeby znów napisać jak to wszyscy nie grali do dupy i jak to nie będą słabi w nadchodzącym sezonie. Normalna kolej rzeczy :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:23

Zapodaj link do Mundo w którym to piszą jak Real gra do dupy w sparingach.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 sie 2007, 23:25

MD stacza się na dno :? MD prawie jak AS
tutaj

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:26

Pewnie bym Ci podał, gdybym znał hiszpański :P

Czytałem tylko na kilku stronach tłumaczone (nie wiem czy dobrze czy źle) komentarze na temat meczu z Hannoverem. Większość to dzieło sportu El Mundo pisało trochę mniej, ale co tam...dodałem, bo było i od nich. W końcu Marca też nie wymyśla transferu Ronaldinho, prawda :>

EDIT:

Bask mnie wyręczył :D
Ostatnio zmieniony 02 sie 2007, 23:27 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:27

Mentor pisze:Zapodaj link do Mundo w którym to piszą jak Real gra do dupy w sparingach.
Jesli po prostu stwierdzaja fakty, pisza prawde, to nie widze w tym nic zlego.

:P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”