czeher pisze:Zdaje sie chciales pisac analizy wiec pokaz co potrafisz
Nie chciałem, poprotu pytałem na czym polega wybór osób, które pisza:)
Ale to dla Ceibie, więc może teraz powiesz co o tych typach myślisz?
Arka-Bełchatów 2
Bełchatów musi wygrać jeśli chce upieczętować swoje 1 miejsce w lidze gdyż Zagłebie czeka arcytrudny mecz z Wisłą
no i licze iż Bełchatów wkońcu wygra w Gdyni( nie wygrała tam od 5 sezonów) bo dosyć dobrze spisuje
sie w meczach wyjazdowych 6-2-4
Bordeaux-Nantes 1
Jest to najlepszy zespół ligi francuskiej na własnym boisku (12-3-3), walczy z Lens o Lige Mistrzów
.Jego przeciwnikiem jest Nantes, który na pozostanie w Ligue 1 ma tylko matematyczne szanse.Dlatego grzechem by
było niewykorzystanie okazji i niezdobycie 3 oczek przez gospodarzy.
Marseille - Nancy H(0-1,5) 1
Jest to zaraz po Bordeaux najlepszy zespół w Ligue 1 na własnym boisku (12-2-3), walczy on o puchary wraz z Rennes,
który zagra z Troyes zespołem walczącym o utrzymanie. Nancy jest jednym z najsłabyszch drużyn na wyjeżdzie (1-8-8)
stracili 21 bramek natomiast Marseillie strzelilo 32. Licze na wysoka wygrana gospodarzy.
Heerenveen-Ajax 2
Ajax jest faworytem w tym dwumeczu, zapewne zadownicy są zmotywowaniu o walke o LM gdyz po pechowym zakończeniu stracili
mistrzostwo na rzecz PSV. Huntlear z chłopakami napewno będą chcieli wywieżć korzystny wynik a tym bardziej wygraną. Ajax potrafi
grać na wyjazdach no i co ważniejsze potrafi wysoko wygrywać w Heerenven.
Utrecht-Roda 1
Mimo iż Utrecht jest gorzej usytuowany w tabeli to jest jednym z najgroźniejszych zespołów na swoim boisku.
Natomiast Rodzie udało sie tylko raz wygrać w Utrechcie w rpozeciągu 8lat. Uważam iż gospodarze zwyciężą w tym pojednyku gdyż
w kolejnym meczu czekąc ich będzie ciężka przeprawa w Rodzie.
Sevilla strzeli
Sevilla przypieczetuje swą wyższość i napewno strzeli bramke.
Roma strzeli
Jest do dwumecz, dlatego Roma będzie chciała nastrzelać trochę bramek. a Pomiędzy meczem tych drużyn
pada ich wiele.
Toulouse strzeli
Walczy o puchary, dlatego uważam że bramkę strzelą.
Barcelona strzeli
Bez komentarza:)