F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 46

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 28 lut 2005, 7:49

faktycznie... szkoda tych 2 pkt, ale powinno sie teź cieszyć z tego 1 pukciku zwłaszcza gdy real przegrał :twisted:
i mam nadzieje ze z chelsea teź wygrają ale bedzie ciężko bo nie graja u siebie tylko w londynie ale powinni sobie dac rade :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lut 2005, 16:25

Mecz z Numancią to już przeszłość. Trzeba się cieszyć z 1 pkt bo przecież Numancia wcale nie grała gorzej (może nawet lepiej) i mogliśmy wrócić bez punktów. Kurewscy utrzymują równą słabą formę i jest dobrze. Przed nami derby z Espanyolem. Mecze derbowe zazwyczaj są trudniejsze bo motywacja obu drużyn zawsze olbrzymia. Espanyol miał świetny początek sezonu i mimo ostatnich słabszych wyników zajmuje bardzo dobre miejsce w tabeli. Nie przewiduję jednak zbyt dużych problemów. Jeśli tylko Barca zagra inaczej niż słabo to będą 3 pkt :)
Przewiduję 3:0 lub 3:1
Eto musi coś strzelić.

Staraj się opanować emocje. Jako, że jesteś nowy daruję Ci tą wpadkę, ale staraj się nie przeklinać i nie zmieniać nazw drużyny//Tomusmc

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 lut 2005, 21:27

derby zapowiadaja sie ciekawie, zwłaszcza ze Barca zagra osłabiona brakiem Ronaldonhio i chyba Giulego i Belettiego :!: jednak Barca powinna wygrac to spotkanie i czekac co pokaze real z betisem :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 28 lut 2005, 21:30

Niggaz pisze: Kurewscy utrzymują równą słabą formę i jest dobrze.
Moje ulubione zdanie na forum :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 lut 2005, 22:06

Szkoda, że Ronaldinho nie zagra, ale mamy jeszcze Deco i Xaviego! Musimy udowodnić, że bez Ronaldinho też sobie poradzimy. A Espanyol jest teraz w dobrej formie, więc wygrana będzie jeszcze bardziej cieszyć. :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 lut 2005, 22:26

Kurewscy utrzymują równą słabą formę i jest dobrze.
:lol: :lol: bez kitu dobre :lol: :lol:

czy ja wiem czy brak ronaldinho to oslabienie, ostatnio gra slabo, a jego wolne... . moze maxi wejdzie do srodka, a eto'o na lewej. mysle ze to dobry pomysl. etoo pokazal juz ze moze grac na skrzydle, a maxiego trzeba w koncu sprawdzic. boli za to brak bellettigo (moze jeszcze zagra).
jednak Barca powinna wygrac to spotkanie i czekac co pokaze real z betisem
co pokaze real z betisem? odpowiedz jest prosta i nasuwa sie sama: nic nie pokaze :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 01 mar 2005, 14:38

Espanyol myślę, że pokoanmy, ale po ciężkim boju. Bramki zdobędą Ronaldinho Gaucho, Deco i Eto'o, a wynik 3-2 oczywiście dla FC Barcelony. Betis powinien wygrać z Realem ! Jestem dobrej myśli !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 mar 2005, 0:05

Tylko remis z Espanyolem :cry: Kolejna niepotrzebna strata punktów. Mecz może nie najlepszy w wydaniu Barcy ale była drużyną lepszą i mogła wygrać. Sam początek był świetny i gdyby wtedy padła bramka to mielibyśmy 3 pkt zamiast 1 pkt :( W 64 minucie boisko opuścił jeden z zawodników Espanyolu tak więc było jeszcze prawie 30 minut gry z przewagą jednego zawodnika. Zawiodłem się trochę ale nic. Jutro w meczu z Betisem najlepsi ziomale z Madrytu pokażą, że ich forma jest stabilna i zdobędą w granicach 0-1 pkt. Mistrzostwo i tak należy do Barcy :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 02 mar 2005, 7:22

Co sie dzieje z Barca 2 mecze pod rzad w lidze i tylko 2 pnk.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 mar 2005, 11:46

Szkoda, że tylko 1 punkt... Ostatnio Barca zawodzi. :( Według mnie jest to spowodowane tym, że piłkarze są zmęczeni - Rijkaard nie ma nikogo, kto by zastąpił zawodników pierwszej jedenastki. :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 mar 2005, 13:15

Rijkaard i tak zaskoczył mnie tym, że wogóle zdecydował się na jakieś zmiany ale to chyba tylko dlatego, że nie miał wyjścia. Frank dokonuje bardzo mało zmian nie licząc tych stałych w trakcie meczu. Powinien częściej dawać odpocząć niektórym zawodnikom ale chyba się tego trochę obawia. Ostatnio Barca nie gra tak rewelacyjnie ale nie ma się co za bardzo przejmować. Denerwuje mnie postawa drużyn przyjeżdżający na Camp Nou po to aby się zamurować ale w sumie to chyba jedyny sposób gry przeciwko Barcy. Wczoraj ten sposób przyniósł dobre skutki. Przed nami ciężkie mecze począwszy od następnego z Osasuną. Jak na ironię może się okazać, że wyjazdy są prostsze bo przeciwnik gra bardziej otwartą piłkę. A wracając do rezerw to rzeczywiście próżno szukać tam zawodników, którzy mogliby godnie zastąpić gwiazdy. Teraz już każdy mecz do końca sezonu będzie bardzo ważny i nie wiem czy ławka nie okaże się zbyt słaba. Jestem jednak przekonany, że zawodnicy pierwszej 11 wytrzymają trudy sezonu a w letnim mercato Barca dokona wzmocnień :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 mar 2005, 13:22

heeh, meczu nie widzialem, jedynie skroty i zdecydowanie barca jakos nie blyszczala, kameni uratowal kilka razy espanyol ale to cala gra espanyolu zasluzyla na ten pkt., jezeli o barce chodzi to widac zmeczenie materialu, w koncu nie maja juz tak wielkiego farta strzelajac z niczego kilka bramek, a jezeli sie nic nie poprawi w ogolnej grze, jezeli nie znajda jakiegos pomyslu na gre czego brakowalo z chelsea, moga miec problemy nie tylko z liga mistrzow ale nawet z Realem, grajac podstawowym skladem remisuja z zespolami znacznie slabszymi, ktore powinni gladko pokonac, natomiast w realu teraz kontuzje pokrzyzowaly troche plany, mam tylko nadzieje ze poradza sobie dzis z betisem :P wtedy odrobia troszke pkt znow :P i oby w koncu doszlo do jakies mocniejszej rywalizacji ze na 3 kolejek przed koncem barca prowadzi tylko jednym pkt, tak zeby bylo sie czym podniecac co mecz, niech nawet wygraja lige ale z dreszczykiem emocji, z jakims dramatem, bo tak nuda bedzie, poza tym i tak real sobie poradzi :P czy w gran derby czy w lidze czy w lidze mistrzow (hehehe trzeba wierzyc 8) :? )

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 mar 2005, 14:29

No niestety tylko remis :(...Real wygrał i teraz tylko 6 punktów przewagi, a mogło być 8. Mówi się trudno i trzeba myśleć teraz o następnym rywalu, a już potem Chelsea. Na mecz ligowy wystawił bym rezerwową obronę, aby Puyol i inni nie doznali kontuzji...Mam nadzieję, że Rijkaard tak zrobi...stawiam 1-1 z Chelsea. Joe Cole 72 minuta i Eto'o 75 ! Visca el Barca !

yoka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yoka » 03 mar 2005, 15:09

Siema jestem kibicem barcy juz sporo czasu ale ja nie o tym chcegadac czy moze ktos zalatwic by ta ankita juz znilka bo i tak wiadomo ze nie bedzie tych mistrzostw u nas

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 mar 2005, 16:50

a czemu niby nie miało byc ME u nas i na Ukrainie??
Uważam że mamy podobne szanse na organizowanie ME jak inni pretendenci

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”