Opisz poprzednika - Strona 46

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 wrz 2005, 12:51

kozak12 pisze:chyba lubi highburgy

Teraz pytanie za 100pkt. Wiesz co to Highbury :?: :)

kozak12 - "Cała Polska,w cieniu Śląska!" w zasadzie podpis już tylko do rymu bo każdy wie gdzie teraz jest Śląsk. Fan Wrocławskiej drużyny. Ma coś kolo 18 lat , ale jego posty są na poziomie 12 :lol: To tyle i jak to u was mówią "Cała Polska,w cieniu Śląska!". Trzymaj się :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 wrz 2005, 22:31

serek408 - sam jego nick daje dużo do myślenia. Irytuje mnie to '408', bo cyferki zawsze tak na mnie wpływają, ale ciii... Zwłaszcza, że nie wiem, co tak dokładnie oznaczają :D ;) 'Serek' też wywołuje wiele skojarzeń :P Może sam użytkownik miał to na celu ;) ;)
Podoba mi się za to avatar /sig nizbyt, nie rajcuje mnie Inter, chociaż akceptuję tę drużynę, jak niewiele włoskich ;)/.
Serek to fan ligi włoskiej, co każdy głupi wie 8) Rzadko zagląda do najfajniejszego działu /ten o Premiership :P/, toteż nie mieliśmy nigdy okazji dyskutować.
Postać nieco kontrowersyjna - kojarzę go z jakichś małych forumowych spięć...
No i muszę powiedzieć, że serka lubię, bo ja tu lubię wszystkich /za wyjątkiem żenujących... :P/

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 wrz 2005, 10:26

Futbolowa - "ta dziwna baba ulubionym forumowiczem sezonu 2004/2005 :P" hehe widać, że lubi Manchester United a szczególnie jego czołowego gracza lat dziewiędździesiątych Erica Cantone urodzonego w 66' ^^. Jest Czerwoną diablicą pewnie dlatego ma ostrzeżenie ;) Jest na tym forum już jakiś czas więc ma doświadczenie forumowicza. Ogólnie wydaje się miłym userem ;). Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:31

serek408 pisze:
kozak12 pisze:chyba lubi highburgy

Teraz pytanie za 100pkt. Wiesz co to Highbury :?: :)

kozak12 - "Cała Polska,w cieniu Śląska!" w zasadzie podpis już tylko do rymu bo każdy wie gdzie teraz jest Śląsk. Fan Wrocławskiej drużyny. Ma coś kolo 18 lat , ale jego posty są na poziomie 12 :lol: To tyle i jak to u was mówią "Cała Polska,w cieniu Śląska!". Trzymaj się :!:
ja mam 13 lat,
Roomeczek
Zapewnie fan Śląska Wrocław(widze po pochodzeniu),Jest znany,z zagranicznych klubów lubi pewnie Real(a ja Manchester).Jest według mnie ok.I to wszystko.
Pozdrawiam was serdecznie!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 wrz 2005, 15:14

Kozak12. Przypatrywałem się jego postom i nie wiem czego on jeszcze nie ma żenującego. Ma 13 lat. Serek napisał, że ma koło 18 lat i pisze jakby miał 12. Ja napisze, że ma 13 lat i pisze jakby miał 8. Fan Śląska. Więcej o nim nic nie powiem, bo nie wiem.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 wrz 2005, 15:25

Corinthians - z dzikiego wschodzu...więc jest bardzo groźny :D Największy znawca piłki południowo amerykańskiej na forum ;) Jak sam jego nick wskazuje fan Corinthians Sao Paulo(pewnie źle napisałem :P) Zapewne nie przepada za Sao Paulo(te od Kaki :lol: ) Właściwie to jeśli chodzi o jego posty to wzór do naśladowania. Tak trzymać;)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 wrz 2005, 15:27

bagg pisze:Największy znawca piłki południowo amerykańskiej na forum
Tu się nie zgodze. Największym jest Xeneize, ale rzadko tu pisze.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2005, 15:31 przez Corinthians, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 wrz 2005, 15:31

Corinthians pisze: Tu się nie zgodze. Największym jest Xeneize, ale żadko tu pisze.

to jest mój opis Ciebie :twisted: nie masz tu nic do gadania :lol:

a teraz tak na serio. Być może Xeneize jest największym znawcą :) niestety nie miałem przyjemności przeczytać żadnego jego posta albo po prostu ich nie kojarze :) Ale skoro Ty mówisz, że Xenezie jest "tym największym" to jestem skołnny Ci uwierzyć:)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 wrz 2005, 15:47

Bagg ma 13 lat chodzi jak widziałem na zdjeciu wyglada na wiecej. Fan Juve... Jest juz to długo ale intesywnie zaczol pisac od niedwana, ogólnie spoko. Pochodzi z miasta gdzie gra Świt. Nie ma ostrzezeni wiec mozna sie domsylic ze spokojny. To na tyle.

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 15:54

wazi

jest z nami juz dlugi czas,widac brak ostrzeżeń czyli jest spokojny,jego posty są bardzo dobre,ale nie moge rozszyfrowac komu kibicuje,albo Bayerowi lub ManUtd.To chyba wszystko

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 wrz 2005, 16:00

kozak12 pisze:wazi

jest z nami juz dlugi czas,widac brak ostrzeżeń czyli jest spokojny,jego posty są bardzo dobre,ale nie moge rozszyfrowac komu kibicuje,albo Bayerowi lub ManUtd.To chyba wszystko
A widzisz ten dwu kolorowy napis w moim podpisie??? Pisze tam Bayern Munchen. Manchester jest mi obojentny ale lubie z tego klubu Cristiano Ronaldo...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 wrz 2005, 17:47

kozak12 - kibic Śląska to plus, ale widać,że osoba negatywna na forum ze względu na to, że dostał specjalną rangę (pseudoforumowicz). Ogólnie widać, że nie widzi dużych liter i myli Bayern z Bayerem czy też Manchesterem, tak też bywa :lol: Hmm co jeszzcze mogę powiedzieć, ma 17 lat (choć jego posty na to nie wskazuję), a nicka wziął z modnegowe Wrocławiu kozaczenia, bądź lubi ciepłe kalosze 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 wrz 2005, 18:44

Tomusmc, pozatym ze jest moderatorem :twisted: jest tez bardzo fajnym facetem. Kibicuje Juventusowi ale takze nieobojetna jest mu Lechia Gdańsk. Miałem przyjemność zrobic mu avatar i jak narazie widac ze mu sie podoba bo trzyma go od samego poczatku :D :wink:

Jest posiadaczem najwiekszej liczby postów na forum, a kazdy z nich jest sensowny i przejzysty.

Bardzo pozytywna postać :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 12 wrz 2005, 18:55

RoRo- najbardziej pomocny forumowicz-gadzam sie z tym! Fan Interu czego trudno nie zauważyć. Oprócz tego lubi grać w FM, i wogóle jest w porządku koleś :wink: :D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 17 wrz 2005, 10:18

Maateusz_JuveFan- Kibic Juve. ma na imie Mateusz. Żadko spotykam się z jego postami. Na forum jest stosunkowo niedługo. Nie wiem co mam jeszcze onim pisać.
W sumie napisałem tego posta, aby odzył ten temat :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”