Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 wrz 2010, 22:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 24 wrz 2010, 0:15
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 wrz 2010, 9:07
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 wrz 2010, 20:24
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 wrz 2010, 21:40
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 wrz 2010, 21:55
Dziwne że w trakcie mercato tego nie dostrzegliście10 pisze:lewoskrzydłowego z prawdziwego zdarzenia
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 wrz 2010, 21:59
My dostrzegaliśmy. Przejrzyj sobie to forum, czy też wejdź na juvepoland albo solojuve. Nie dostrzegał Marotta. Albo też uważał - być może słusznie, czas pokaże - że przetelepiemy się przez ten sezon z Pepe.Salas11 pisze:Dziwne że w trakcie mercato tego nie dostrzegliście10 pisze:lewoskrzydłowego z prawdziwego zdarzenia
W Udine akurat na lewym skrzydle (ataku) rozegrał w zeszłym sezonie nawet więcej meczów niż po stronie prawej, ale z przyczyn, które wymieniłeś - na dłuższą metę jest to rozwiązanie kiepskie. Prawy obrońca z IQ Wasyla połapie się, że wszystko będzie chciał ściąć na prawą nogę, a lewą można mu odpuścić.Salas11 pisze:Nie przypominam sobie aby Pepe w Udinese grał po lewej stronie, w reprezentacji gdy już tam lądował, nie prezentował się zbyt okazale bo zwyczajnie lewą nogą gra słabo, a nie jest typem skrzydłowego jak Robben z zaprogramowanym - zejdź do środka - uderz - gol! Macie ciekawych piłkarzy na boki pomocy, ale tylko prawej
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 wrz 2010, 22:16
Problem w tym że Wy "telepiecie" co sezon jeśli chodzi o newralgiczne pozycje. Jak przyszła pora by kupować solidnych bocznych obrońców, zarząd wymyślał podstarzałego i od dawna bez formy Grosso czy Marco Mottę, którego dobra zaczęła i jak dotąd skończyła się na meczach sparingowych. Powinni już się połapać że półśroski w większości przypadków to niewypały, zbędny szrot którego później trzeba się będzie pozbyć.10 pisze:My dostrzegaliśmy. Przejrzyj sobie to forum, czy też wejdź na juvepoland albo solojuve. Nie dostrzegał Marotta. Albo też uważał - być może słusznie, czas pokaże - że przetelepiemy się przez ten sezon z Pepe.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 wrz 2010, 22:19
no i wychodzi na to, że za każdym razem mamy rację. Coś jeszcze powinniśmy zrobić?Problem w tym że Wy "telepiecie" co sezon jeśli chodzi o newralgiczne pozycje.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 wrz 2010, 22:32
Nie bardzo wiem w czym ta racja(L)oczkerson pisze:no i wychodzi na to, że za każdym razem mamy rację.![]()
Wziąć się do roboty(L)oczkerson pisze:Coś jeszcze powinniśmy zrobić?![]()
Zarząd inny ale błędy te same, więc pozwoliłem sobie wrzucić Grosso do jednego worka(L)oczkerson pisze:A tak w ramach dokładności to Grosso był pomysłem innego zarządu. Nie przypisujmy klęsk Secco Marottcie. Beppe sam się swoich dorobi
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 wrz 2010, 22:39
A więc tak na spokojnie teraz. Juventus nie zagrał wczoraj źle. Zagrał przyzwoicie. To Juventus prowadził grę, dominował, stworzył sobie więcej sytuacji. Przecież jeszcze przed pierwszym golem Pastore Krasić minął trzech rywali i było groźnie. Problem polega na tym, że taki Marco Motta zamiast wybijać piłki, kładzie się przed napastnikami rywali, Chiellini lata po całym polu karnym i wybija co tylko może a reszta z Bonuccim na czele się temu przygląda. Tak straciliśmy wczoraj dwie z trzech bramek gdzie wybicie piłki przez Storariego powinno być od razu kasowane w trybuny. Palermo wczoraj miało cztery sytuacje z których padły trzy gole (a powinny cztery, bo Pastore niczym Peszko dzisiaj trafił z dwóch metrów w słupek). Cztery sytuacje Palermo! To ja mogę sobie przypomnieć jak sam Amauri był cztery razy blisko bramki mimo iż grał 45 minut. Palermo miało masę szczęścia, ale przysłowie mówi, że szczęście sprzyja lepszym.Shots (on Goal) 27(9) 11(8)
Fouls 13 17
Corner Kicks 10 2
Offsides 4 6
Time of Possession 58% 42%
Yellow Cards 1 4
Red Cards 0 0
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 wrz 2010, 22:45
w tym, że jeśli piszemy, że boki obrony najprawdopodobniej będą beznadziejne, to potem boki obrony są beznadziejne, a jak piszemy, że lewej pomocy niema to lewej pomocy niema. My kibice JUVE możemy pochwalić się tym, że na przestrzeni ostatnich paru lat żadna pozycja nie grała lepiej niż się tego po niej spodziewaliśmyNie bardzo wiem w czym ta racja
Wiem, ze strasznie inteligentny ze mnie gość, ale jako dyrektor generalny w Turynie jeszcze nie pracujeWziąć się do roboty
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 wrz 2010, 23:07
Na przykładzie Waszych ostatnich rywali mogę śmiało stwierdzić, że nie potrzeba chojnego właściciela aby wzmacniać się bardzo dobrymi zawodnikami za rozsądne pieniądze a później święcić triumfy. Jednego takiego z metra ciętego sami zresztą oddaliście niemal za bezcen(L)oczkerson pisze:Jakby JUVE miał hojnego właściciela to może jakaś nagła góra kasy by się znalazła na transfery, ale JUVE musi sam na swoje zarobić, bo nie ma Berlusconiego czy Morrattiego![]()
Domyślam się w obecnych realiach ciężko jest być kibicem Juve. Niech to będzie dla Was pokutą za lata naśmiewania się z Interu(L)oczkerson pisze:Widziałem dziesiątki takich porażek na przestrzeni ostatniego roku, więc nawet nie chce mi się tego komentować za bardzo. Każdy pewnie nie raz i nie dwa na tym forum widział JUVE przegrywający dokładnie w taki sposób.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 8:57
Z niewolnika nie ma pracownika. Rola zmiennika Del Piero mu nie odpowiadała i rozpieprzałby szatnię ze swoim charakterem.Salas11 pisze:Jednego takiego z metra ciętego sami zresztą oddaliście niemal za bezcen
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 25 wrz 2010, 10:17
Nebula RN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio