Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 kwie 2007, 1:18
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 kwie 2007, 12:23
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 22 kwie 2007, 13:01
a, widzisz kto miał racje żę warto przestać czepiać sie RVN może to nie najlepszy napastnik świata może nie taki jakiego powienien mieć Real Madryt ale w dzisiejszej sytuacji jaka paniuje to nasz najlepszy napastnikassurbanipal pisze:Co do RvN to muszę posypać głowę popiołem
nie zagrał zle, ale zbyt nerwowo i mimo wszystko za mało do przoduassurbanipal pisze:Co do Gago, to co wy wymagacie od defensywnego pomocnika?
czy ja wiemassurbanipal pisze:Brawa również dla Fabio
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 kwie 2007, 13:14
Potrzebowałem wiele czasu, bo z 2 powodów byłem uprzedzonyvakabayashi pisze:a, widzisz kto miał racje żę warto przestać czepiać sie RVN może to nie najlepszy napastnik świata może nie taki jakiego powienien mieć Real Madryt ale w dzisiejszej sytuacji jaka paniuje to nasz najlepszy napastnik
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 22 kwie 2007, 13:23
KoperFCB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 kwie 2007, 14:29
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 kwie 2007, 14:41
Szkoda mi chłopaka, spodziewałem się po nim więcej. Nawet mi wstyd, bo zawsze pisałem, że bez problemów poradzi sobie w Madrycie, a tu w lepszej formie jest EmersonKrzysztof Jarzyna pisze:Co do Gago
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 kwie 2007, 14:54
Jak by nie było to póki co lepiej się sprawdza niż Gago. Jego największym minusem póki co jest skuteczność (tylko jeden gol), ale to wynika z tego że na pozycji wysuniętego napastnika grał tylko raz (w wtedy też zdobył bramkę). Obecnie gra na prawym skrzydle z całkiem niezłym skutkiem. Nie zgodzę się w ogóle że jest słabym dryblerem i że technika jest u niego na bardzo niskim poziomie. Póki co zaliczył dużo asyst i bardzo dobrze rokuje na przyszłość. Wiem że teraz trochę przesadzę ale stylem gry przypomina trochę Raula za swoich najlepszych lat (oczywiście dużo mu do tego brakuje, ale mają podobny styl).Nie liczyłbym na Higuaina, to jest coś w stylu Maxi Lopeza. Piłkarz, który tylko plącze się pod nogami, czasem dostanie piłkę i wtedy Bóg wie co z nią zrobi. Technika u niego jest na niskim poziomie (nie przypominam sobie jakichś jego błyskotliwych dryblingów w River - chyba nawet Mascherano jest lepszym dryblerem Laughing ). Najlepiej go wypożyczyć, albo sprzedać wpizdu i zainwestować w prawdziwy talent, a jeszcze lepiej w kogoś z Castilli.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 kwie 2007, 15:02
Corinthians pisze:Mam nadzieję, że sobie poradzi. A tak w ogóle, to dziwi mnie jego ostra gra - w Boca był wręcz dżentelmenem, dziwna jest taka metamorfoza
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 kwie 2007, 15:10
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 kwie 2007, 15:16
assurbanipal pisze:Pokażcie zawodnika, który od razu sprawdził się po przyjeździe do Europy.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 kwie 2007, 15:19
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 23 kwie 2007, 11:42
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 kwie 2007, 18:08
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 kwie 2007, 18:09
makis pisze:Wedlug najnowszych doniesien, Real jest zainteresowany sprowadzeniem pomocnika Werderu Brema - Diego
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio